Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

A ja znowu niosę wieści o Morku podebrane słodkokwaśnej. I zdjęcia piękne :)
Cytuję:
" Na pierwszy ogień idzie amant MOREK:razz:
Ano....od kilku dni Morek jest w stanie miłości do Emi , która jest obok w boksie i ma coś długą cieczkę:roll:
Morek nie chce jeść ( tylko toleruje pychotki), jest w stanie euforii....podskakuje ,wyje i w ogóle ma pełno energii.
Wczoraj wet kazał zaprzestać leczenie Morka , bo stwierdził iż to wulkan energii a nie chorujący staruszek.
Dziś na spacerze chciałam mu zrobić zdjęcia ,ale zamiast zdjęć ....śmiałam się do rozpuku ,bo ganiałam Krysię i Morka ,aby coś mu tam cyknąć....tak biegł szybko do boksu ,że Krysia nie nadążała.
Coś niecoś jednak cyknęłam:cool3: "

Ten pies normalnie się śmieje :)

A krok jaki dziarski :)

Nic dodać, nic ująć :loveu:

Edited by Mazowszanka
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='słodkokwaśna']Moresław ma się dobrze. Ma siłę:) Chodzi dziarsko na spacery i apetyt też mu dopisuje...Cały czas uśmiech na mordce....chyba zrozumiał ,że przechytrzył śmierć ;)[/QUOTE]

Miło czytać. To dzięki Tobie :loveu:

Posted

[quote name='słodkokwaśna']Moresław ma się dobrze. Ma siłę:) Chodzi dziarsko na spacery i apetyt też mu dopisuje...Cały czas uśmiech na mordce....chyba zrozumiał ,że przechytrzył śmierć ;)[/QUOTE]

Jak dobrze to czytać! Szczęściarz z Morka - zdążył poczuć, co to znaczy ciepło, sytość i Swój Człowiek. Oby jak najdłużej miał uśmiech na mordce :lol:. Dziękujemy!

Posted

Dziękujemy dziewczyny za miłe słowa ,ale cała śmietanka z tych słów należy się Morkowi ...bo to on ma wielką chęć życia i codziennie tym swoim uśmiechem mówi nam ....,,jakie problemy? ,jakie choroby ?...dajcie spokój ,rozejrzyjcie się do koła jak jest pięknie i czerpcie z tego siłę ...jak ja!!!"

• 2 months later...