ewu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Morek jakie ty miałeś szczęście chłopaku:) Tyle wycierpiałeś ale teraz - masz wspaniałą.kochającą Pańcię:) Quote
Incia Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Zapraszam na bazarek z fartuszkami pooperacyjnymi, dochód na sterylizacje Fundacji Kastor: http://www.dogomania.pl/forum/thread...azyjne-ceny%21 Quote
Mazowszanka13 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 (edited) A ja znowu niosę wieści o Morku podebrane słodkokwaśnej. I zdjęcia piękne :) Cytuję: " Na pierwszy ogień idzie amant MOREK:razz: Ano....od kilku dni Morek jest w stanie miłości do Emi , która jest obok w boksie i ma coś długą cieczkę:roll: Morek nie chce jeść ( tylko toleruje pychotki), jest w stanie euforii....podskakuje ,wyje i w ogóle ma pełno energii. Wczoraj wet kazał zaprzestać leczenie Morka , bo stwierdził iż to wulkan energii a nie chorujący staruszek. Dziś na spacerze chciałam mu zrobić zdjęcia ,ale zamiast zdjęć ....śmiałam się do rozpuku ,bo ganiałam Krysię i Morka ,aby coś mu tam cyknąć....tak biegł szybko do boksu ,że Krysia nie nadążała. Coś niecoś jednak cyknęłam:cool3: " Ten pies normalnie się śmieje :) A krok jaki dziarski :) Nic dodać, nic ująć :loveu: Edited March 12, 2013 by Mazowszanka Quote
Mazowszanka13 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Ponieważ sprytny Morek zamienił hotelik na DS i nie potrzebuje już ogłoszeń przelałam 180 zł na konto białogonów, też kieleckich bied, które Mortes ogłasza na bazarkach. Jest to przelew wirtualny, ponieważ w obu przypadkach skarbnikiem jest Mortes. http://www.dogomania.pl/forum/thread...ZENIA-NA-CITO-!!! Quote
Marycha35 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Miłość czyni cuda, Morku, oby tak dalej:) Quote
Mazowszanka13 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Marycha35 napisał(a):Miłość czyni cuda, Morku, oby tak dalej:) Tak, miłość czyni cuda. I nie dotyczy to tylko ludzi :) Quote
Mazowszanka13 Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 [SIZE=4]Życzę wszystkim odwiedzającym Morka pięknych i spokojnych Świąt :smile: :smile: Quote
RUTA93 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Wesołych Świąt dla wszystkich MORKOLUBÓW i serdeczności dla Samego Morka :lol: Quote
Marycha35 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Dziekujemy:) Ludkowie looknijcie proszę, po tragedii rodzinnej Pani Moniki 12 psów zostało bez jedzonka!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/241581-Dramat-12-psów-i-kobiety-która-chciała-im-pomóc-Teraz-jest-bliska-samobójstwa Quote
Mazowszanka13 Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 [quote name='Marycha35']Dziekujemy:) Ludkowie looknijcie proszę, po tragedii rodzinnej Pani Moniki 12 psów zostało bez jedzonka!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/241581-Dramat-12-psów-i-kobiety-która-chciała-im-pomóc-Teraz-jest-bliska-samobójstwa Już tam byłam :) Dobrze, że ruch duży na wątku. Kobieta nie zostanie sama. Quote
słodkokwaśna Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Moresław ma się dobrze. Ma siłę:) Chodzi dziarsko na spacery i apetyt też mu dopisuje...Cały czas uśmiech na mordce....chyba zrozumiał ,że przechytrzył śmierć ;) Quote
Mazowszanka13 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='słodkokwaśna']Moresław ma się dobrze. Ma siłę:) Chodzi dziarsko na spacery i apetyt też mu dopisuje...Cały czas uśmiech na mordce....chyba zrozumiał ,że przechytrzył śmierć ;)[/QUOTE] Miło czytać. To dzięki Tobie :loveu: Quote
RUTA93 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='słodkokwaśna']Moresław ma się dobrze. Ma siłę:) Chodzi dziarsko na spacery i apetyt też mu dopisuje...Cały czas uśmiech na mordce....chyba zrozumiał ,że przechytrzył śmierć ;)[/QUOTE] Jak dobrze to czytać! Szczęściarz z Morka - zdążył poczuć, co to znaczy ciepło, sytość i Swój Człowiek. Oby jak najdłużej miał uśmiech na mordce :lol:. Dziękujemy! Quote
Marycha35 Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 I ja się dołączam do podziekowań:) Pyś psi uśmiechnięty bezcenny talizman!!! Quote
słodkokwaśna Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 Dziękujemy dziewczyny za miłe słowa ,ale cała śmietanka z tych słów należy się Morkowi ...bo to on ma wielką chęć życia i codziennie tym swoim uśmiechem mówi nam ....,,jakie problemy? ,jakie choroby ?...dajcie spokój ,rozejrzyjcie się do koła jak jest pięknie i czerpcie z tego siłę ...jak ja!!!" Quote
bela51 Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Czy ktos by poznał , ze to ten sam Morek ? Dajcie go na matemorfozy, koniecznie :lol: Quote
Marycha35 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Jak nasza cudowna metamorfoza się miewa?:):):) Quote
Mazowszanka13 Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Zapisuję Morka, bo mi wszystkie subskrybcje wraz Mazowszanką szlag trafił. Quote
słodkokwaśna Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Morek czuje się dobrze:) Bez zmian....jest silny duchem ,to ciało trzyma w ryzach. Jak się uporam z zaległościami po urlopie ,to wkleję jego nowe zdjęcia. Quote
Recommended Posts