Wiedźma Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='piescofajnyjest']czesc Ziutko....ale mnie grypa zaatakowala....:shake:[/QUOTE] No i po co? [quote name='wisela1']Życiowa proza.... Oby to nie opóźniło albo o zgrozo nie zniweczyło Akcji Józefa[/QUOTE] Otóż to. Wszelkie wsparcie mile widziane. Quote
Wiedźma Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Ale wieczorem to zmienię. Przyda się na potem. Quote
sacred PIRANHA Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='LadyS']No i ostatni argument - w takim razie nikt na wsi nie powinien dostać psa z adopcji, bo do weta daleko, a i ja psa nie powinnam mieć, bo nie mam samochodu i co będzie, jeśli w nocy trzeba bedzie jechać do weta (tfu tfu tfu)?[/QUOTE] zamówisz taksówkę?:-D To w Zamościu nikt nie powinien mieć psa, bo nie ma wetów całodobowych...:-D Quote
Wiedźma Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 O, cześć, cioteczko! Miło, że zajrzałaś do Józefki! Quote
LadyS Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='sacred PIRANHA']zamówisz taksówkę?:-D To w Zamościu nikt nie powinien mieć psa, bo nie ma wetów całodobowych...:-D[/QUOTE] Kobito, ja jestem studentką (o zgrozo!), jaką taksówkę?! :diabloti: Quote
arabiansaneta Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 To chyba teraz się tak porobiło, bo kiedy mieszkałam pod Zamościem (do 2008r.) lecznica miała nocne dyżury. Dla pocieszenia, w Białej Podlaskiej także nie ma lecznicy z dyżurami całodobowymi. Quote
piescofajnyjest Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 bo teraz to sie chyba pozmienialo i zeby miec dyzur, to trzeba byc klinika.....a z ty sie wiaze wiecej zmian i obowiazkow..... Quote
koza89 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Co słychać u mojej kochaniutkiej malutkiej :*??? Quote
wisela1 Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 No właśnie... Matka zastępcza zarobiona po kokardę wiec chyba jakieś wieści będą w weekend...... Quote
piescofajnyjest Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 czekamy (nie)spokojnie na wiesci....;) Quote
wisela1 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Spokojnie :lol: Mam donos. Matka zastępcza dzisiaj odwiedzi domek tymczasowy. Quote
Wiedźma Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Byłam. Ziuta, podłota jedna, opanowała do perfekcji gramolenie się w nocy na podusię, oczywiście na legowisku opiekunki, które uznała za swoje. Mam filmik i zdjęcia, ale Internet dzisiaj łazi, nie chodzi. Quote
koza89 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 A ja tez czeka na wizyte przedadopcyjną...:) Przepraszam ze tak długo tu nie zaglądłam ale zarobiona jestem-w pracy ziany firam zmienia spólkę, nowe etaty nowi ludzie dzień, noc jedne dzień wolnego na sen i znów kołhoz... Wiedźmo odezwę sie do Cibie juz nie bawem za dzień lub dwa obiecuje..... :* Proszę ucalować w mokry noc moją Józie :* Quote
piescofajnyjest Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 zagladam do Ziutki!! ....oczywiscie, ze na podusi najlepiej! Quote
Nadziejka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/milosc1.gif[/IMG]zagladam do panieneczki cudnej Quote
wisela1 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Wiedźma walczy ze sprzętem. Bezczelny komputer odmówił współpracy. Jest nadzieja że jutro uda mu się przemówić do rozumku.... Quote
panbazyl Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 odkurzam trochę temat. Wiedźmo - rzuć jakiegoś uroka na komputera ;) Quote
wisela1 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Oj, wiedźma zawisła gdzieś w wirtualnej przestrzeni..... Quote
piescofajnyjest Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 nie poddamy sie, bedziemy czekac!!!!!! Quote
wisela1 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Pewne symptomy sygnalzują że lada momnent powróci..... Quote
Recommended Posts