Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']czesc Ziutko....ale mnie grypa zaatakowala....:shake:[/QUOTE]
No i po co?

[quote name='wisela1']Życiowa proza.... Oby to nie opóźniło albo o zgrozo nie zniweczyło Akcji Józefa[/QUOTE]
Otóż to. Wszelkie wsparcie mile widziane.

• Replies 489
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LadyS']No i ostatni argument - w takim razie nikt na wsi nie powinien dostać psa z adopcji, bo do weta daleko, a i ja psa nie powinnam mieć, bo nie mam samochodu i co będzie, jeśli w nocy trzeba bedzie jechać do weta (tfu tfu tfu)?[/QUOTE]
zamówisz taksówkę?:-D
To w Zamościu nikt nie powinien mieć psa, bo nie ma wetów całodobowych...:-D

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']zamówisz taksówkę?:-D
To w Zamościu nikt nie powinien mieć psa, bo nie ma wetów całodobowych...:-D[/QUOTE]

Kobito, ja jestem studentką (o zgrozo!), jaką taksówkę?! :diabloti:

Posted

Byłam. Ziuta, podłota jedna, opanowała do perfekcji gramolenie się w nocy na podusię, oczywiście na legowisku opiekunki, które uznała za swoje. Mam filmik i zdjęcia, ale Internet dzisiaj łazi, nie chodzi.

Posted

A ja tez czeka na wizyte przedadopcyjną...:)
Przepraszam ze tak długo tu nie zaglądłam ale zarobiona jestem-w pracy ziany firam zmienia spólkę, nowe etaty nowi ludzie dzień, noc jedne dzień wolnego na sen i znów kołhoz...
Wiedźmo odezwę sie do Cibie juz nie bawem za dzień lub dwa obiecuje..... :*
Proszę ucalować w mokry noc moją Józie :*