Elizusiek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 walka o kość wesoło mi.... ale o co chodzi? zęby? komplet :cool3: no daj to ciasteczko! tyle kłopotów na głowie śpiąca królewna Quote
wiq Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 a po co miał swoje wyrko brudzić?..:D http://images21.fotosik.pl/357/f057efa3b96b16f3.jpg uszy żyją własnym zyciem ;);) Quote
Elizusiek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Daisunia napisał(a):cześć Witaj Daisuniu :buzi: wiq napisał(a):a po co miał swoje wyrko brudzić?..:D szkoda że one nie takie mądre wtedy kiedy trzeba :evil_lol: wiq napisał(a): uszy żyją własnym zyciem ;);) trafnie to ujęłaś, bo w przypadku Kary tzn. jej uszu to sie zgadza. Szczególnie jak ją wołam jak sie wścieka na łąkach,uszy słyszą a ona swoje :evil_lol: Quote
a_ga.isk Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Dobry ;) Biedny pies... spokoju nie dadza :cool1: :p Quote
Elizusiek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 a_ga.isk napisał(a):Dobry ;) Biedny pies... spokoju nie dadza :cool1: :p dzień dobry :calus: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Dobcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hey! [quote name='Elizusiek'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no jak bym Negra widziała:cool3: Quote
Shilah Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Comic Sans MS]HeLLo! =)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wszytskie Wasze foteczki są przezabawne..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Do teraz uśmiech z mojego pycholka nie może zniknąć.. :lol: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]..prawie jak na tej fotce..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Buźki dla Was.. :*[/FONT] Quote
Elizusiek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Dobcia']Hey! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no jak bym Negra widziała:cool3: takie cudaki z tych naszych dobków :evil_lol: Shilah & Gizmo witajcie :buzi: dawno Was nie było i już myślałam, że o nas zapomnieliście ale jednak nie :loveu: Quote
Shilah Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Elizusiek']takie cudaki z tych naszych dobków :evil_lol: Shilah & Gizmo witajcie :buzi: dawno Was nie było i już myślałam, że o nas zapomnieliście ale jednak nie :loveu: [FONT=Comic Sans MS]Jak moglibyśmy zapomnieć??[/FONT] :cool3: [FONT=Comic Sans MS]Co to to nie-e![/FONT] :shake: [FONT=Comic Sans MS]Buziaczki:*[/FONT] Quote
Elizusiek Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Shilah napisał(a): [FONT=Comic Sans MS]Jak moglibyśmy zapomnieć??[/FONT] :cool3: [FONT=Comic Sans MS]Co to to nie-e![/FONT] :shake: [FONT=Comic Sans MS]Buziaczki:*[/FONT] i tak ma być :cool3: :buzi: Quote
zuzolandia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 .buhahahbuhahahahhaahhaahahahahahha niezłe ;-) witanko i przytulanko kochaniutka !!!! Quote
Shilah Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Hi![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oczywiscie nie zapominamy o naszych ulubieńcach..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Miłego dzionka kofani.:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Duzy tulasek dla Was..[/FONT] Quote
Elizusiek Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] .buhahahbuhahahahhaahhaahahahahahha niezłe ;-) witanko i przytulanko kochaniutka !!!! [quote name='Shilah'][FONT=Comic Sans MS]Hi![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oczywiscie nie zapominamy o naszych ulubieńcach..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Miłego dzionka kofani.:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Duzy tulasek dla Was..[/FONT] Buziaki i przytańce dla Was kochane :buzi: Quote
Elizusiek Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 tak Mose żebra o smakołyk a Kara bierze mnie na mine głodnego i biednego pieska sprzątacz Quote
a_ga.isk Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 'Baczność!' Łooo ale musztra, no nie powiem, co ty z tymi Twoim zwierzę tami robisz :evil_lol: A tak serio to poza cudna :p Quote
Elizusiek Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='a_ga.isk'] 'Baczność!' Łooo ale musztra, no nie powiem, co ty z tymi Twoim zwierzę tami robisz :evil_lol: A tak serio to poza cudna :p :eviltong: moje psiaki tak proszą-machają łapą,tak je wyumiałam.Ale Mose troche przesadza i robi za duży wymach :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Ogłaszam wszem i wobec że tu juz nas nie będzie,może sporadycznie zajrzymy ale przeniosłam sie tam gdzie większość dogomaniaków uciekła...wiemy gdzie. Quote
zuzolandia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 .PRZYBIJ PIATKE MALENKA ;-) hehehehehe witanko i pozdrawianko;-) Quote
Dobcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Elizusiek napisał(a):Ogłaszam wszem i wobec że tu juz nas nie będzie,może sporadycznie zajrzymy ale przeniosłam sie tam gdzie większość dogomaniaków uciekła...wiemy gdzie. :roll::shake::-( ...jakie ładne pozy maluszka:loveu: Quote
Elizusiek Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Dobcia napisał(a)::roll::shake::-( ...jakie ładne pozy maluszka:loveu: i tak tu będę zaglądać, zobaczymy co będzie i może w końcu tu zostane :cool3: Quote
Dobcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Elizusiek napisał(a):i tak tu będę zaglądać, zobaczymy co będzie i może w końcu tu zostane :cool3: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ...taka śliczna dobcia i maluszek i koteczka... ehhh... byloby tu bez Was smutno... ja zostaje... no chyba, ze nikogo tu już nie będzie....:roll: Quote
Elizusiek Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Dobcia napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: ...taka śliczna dobcia i maluszek i koteczka... ehhh... byloby tu bez Was smutno... ja zostaje... no chyba, ze nikogo tu już nie będzie....:roll: na razie nie odchodze, też smutno by mi było tak po prostu to zostawić,tylko tam się zagnieździłam na wszelki wypadek :roll: Quote
niunia32 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 czesc kochana!!! co jej się stało?? tania siła robocza czy co?? :) :P oh, co za biedna głodna psina... mam nadzieje ze jednak cos dostala za ta minke :) Quote
Recommended Posts