Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kicia dzisiaj pojechała na próbę do nowego domku. Pojechała do mojej byłej sąsiadki, która wyprowadziła się do nowo wybudowanego domu.
Pisze na próbę, bo dałam jej kilka dni na zaaklimatyzowanie. Gdyby mała sprawiała problemy Grażyna może ją oddać.
Jeśli wszystko będzie ok. to lepszego domu nie mogłam sobie nawet wymarzyć, no i będę miała na bieżąco wieści, a do tego szanse, że mnie odwiedzi to kocię.

Brutus , teraz ty mykaj do nowego domu.!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

[COLOR=#ff0000][B]Brutus od dziś ma domek [/B][/COLOR]
Z tego co mi wiadomo od pani Karoliny zarówno szczyle jak i mamuśka trafili do dobrych domów.

Koteczka rozrabia, śpi w łóżku, apetyt jej dopisuje, pięknie potrafi zachować czystość i co najważniejsze jest uwielbiana za to, że tak kocha pieszczotki.
Kocha role domowej pieszczoszki, a domowników owinęła już sobie wokół pazurków. Wiedziałam, ze tak będzie. Tej kociczki nie da się nie kochac! Nie da i już!
Z nowymi właścicielami koteczki widuję się prawie codziennie, mam możliwość odwiedzenia jej w każdej chwili, wiec wieści mam na bieżąco.

Edited by szajbus