zuziaM Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Piekny bannerek ! Dzieki. Szekla jest naprawde bardzo piekna i wyglada na taka raczej spokojna sunie .... :roll: .. Quote
MINOG Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 spokojna ale tez chetna do zabawy, sama sie dziwie jak ona potrafi tak brykac bez lapki-ale wyspecjalizowala sie sunia:) Quote
zuziaM Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Strasznie malo tu osob zaglada .... to smutne :-( . Psiak potrzebuje domku .... jak dlugo moze wytrzymac bezlapcia sunia w schronisku ? ? ? Quote
MINOG Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 no juz dosc dlugo jest mysle ze od szczeniaka mniej wiecej...bo ma ok 2 lata i tak dlugo mniej wiecej przebywa w przytulisku... Quote
MINOG Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 najpierw zdjecie (ikonka z gorami) a potem zdjecie zlinkowac z adresem watku-ikona z ziemia z lancuchem:) Quote
zuziaM Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='kako80']a jak sobie przykleic taki banerek? Prosciej - normalnie prawa strona myszki kliknac na bannerek ( np. w moim podpisie ), potem kliknac na : kopiuj ...... gdy juz jestes w panelu uzytkownika i w : " edytuj podpis", to znowu kliknij prawa strona myszki w okienku i potem - wklej. Quote
MINOG Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 dzieki zuziaM ze masz wszystkie 3 moje bezlapkowe psiaki -och tak bardzo chcialabym zeby choc jeden slodziak znalazl dom...strasznie rzadko ludzie adoptuja psiaki z przytuliska...w ciagu pol roku(albo i dluzej..) tylko 2 znalazly domki... Quote
Kanzaj Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 O rany, w którym schronisku jest taka mała liczba adopcji??? Quote
MINOG Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 w takim malym pod warszawa-generalnie malo ludzi odwiedza to miejsce , dlatego probuje rozreklamowac choc kilka psiakow -moze uda sie dla nich znalezc domy... Quote
ewatonieja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 katastrofa ,trzeba poruszyć serca ludzi w tamtym miescie,przeciez to jest niewyobrażalne - taka ilośc adopcji trzymam kciuki za WAS,bądzcie dzielni!! Quote
MINOG Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 zatem ruszamy serca i ruszamy Szekle na gore:) Quote
zuziaM Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 MINOG napisał(a):zatem ruszamy serca i ruszamy Szekle na gore:) A macie lokalne jakies media ? Trzeba tam uderzyc, zeby reportaz zrobili .... ludzie nie mysla o tym po prostu, ale kiedy zobacza, jakie piekne tam sa psy .... ruszy ich sumienia .... jestem pewna ! Quote
MINOG Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 lokalne warszawskie? wiele z psow bylo w tv, gazetach, nawet jeden BARON w kalendarzu, tutaj jest sporo schronisk i ludzie z reguly chyba najczesciej jada na Paluch, no i psow bezdomnych jest straszna ilosc ... Quote
zuziaM Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 MINOG napisał(a):lokalne warszawskie? wiele z psow bylo w tv, gazetach, nawet jeden BARON w kalendarzu, tutaj jest sporo schronisk i ludzie z reguly chyba najczesciej jada na Paluch, no i psow bezdomnych jest straszna ilosc ... No tak, Paluch w okolicy ......:shake: ... a tam to dopiero jest z czego wybierac .... Szekla , mam nadzieje, ze w koncu znajdzie sie ta jedna jedyna osoba , ktora akurat Ciebie pokocha i wybierze z ogromnej ilosci innych .... Quote
MINOG Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 wspaniala dziewczynka w srebrnym futerku nadal czeka Quote
zuziaM Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ona jest taka sliczna ! Kto zaopiekuje sie slodka sunia ? Quote
MINOG Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 albo raczej kim zaopiekuje sie srebrna Szekla:) Quote
MINOG Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 czy wszyscy zap[omnieli o srebrzystej trojlapce? Quote
zuziaM Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 MINOG napisał(a):czy wszyscy zap[omnieli o srebrzystej trojlapce? Alez skad ! Dlaczego takie psiaki nie moga liczyc na wiecej serca niz te zdrowe ??? Czy ludziom jest wstyd posiadac takiego " niekompletnego" zwierzaka ? ? ? Musze Wam powiedziec, ze poniewaz sama mam dwie takie sunie bez lapek, to zauwazam, ze ludzie wcale nie patrza na mnie , jak na swiruske ! Wresz przeciwnie ! Slysze : ale biedny piesio ... co mu sie stalo ? Wczoraj nawet byly u nas na podworku 3 dziewczynki, ktore przyniosly do sprzedania jagody .... i byly bardzo zaciekawione i zasmucone widzac moje dziewczyny kicajace na trzech lapciach .... Nie mogly sie wrecz od nich oderwac ....glaskaly, mowily do nich. Mala ok. 5-letnia panienka nawet co chwilke cmokala je na zmiane w noski :lol: .... To sa kochane , slodkie stworzenia ! Nie cierpia dlatego, ze nie maja lapy .... cierpia, bo musza dluzej od innych psiakow siedziec w schroniskach skad nikt ich nie zabierze, bo .... no wlasnie ... bo nie maja lapy ...... ale czy to jest naprawde tak bardzo istotne ? ? ? Quote
zuziaM Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Prosilam dogomaniaczke, ktora napisala do mnie na PW, ze moze jest jedno miejsce, gdzie moglby zamieszkac psiak...... Zapytalam, czy moze pokazac Szekle... moze wiec sie spodoba ? Poczekajmy. Quote
Recommended Posts