Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kako80']a jak sobie przykleic taki banerek?

Prosciej - normalnie prawa strona myszki kliknac na bannerek ( np. w moim podpisie ), potem kliknac na : kopiuj ...... gdy juz jestes w panelu uzytkownika i w : " edytuj podpis", to znowu kliknij prawa strona myszki w okienku i potem - wklej.

Posted

dzieki zuziaM ze masz wszystkie 3 moje bezlapkowe psiaki -och tak bardzo chcialabym zeby choc jeden slodziak znalazl dom...strasznie rzadko ludzie adoptuja psiaki z przytuliska...w ciagu pol roku(albo i dluzej..) tylko 2 znalazly domki...

Posted

w takim malym pod warszawa-generalnie malo ludzi odwiedza to miejsce , dlatego probuje rozreklamowac choc kilka psiakow -moze uda sie dla nich znalezc domy...

• 2 weeks later...
Posted

MINOG napisał(a):
zatem ruszamy serca i ruszamy Szekle na gore:)

A macie lokalne jakies media ?
Trzeba tam uderzyc, zeby reportaz zrobili .... ludzie nie mysla o tym po prostu, ale kiedy zobacza, jakie piekne tam sa psy .... ruszy ich sumienia .... jestem pewna !

Posted

lokalne warszawskie? wiele z psow bylo w tv, gazetach, nawet jeden BARON w kalendarzu, tutaj jest sporo schronisk i ludzie z reguly chyba najczesciej jada na Paluch, no i psow bezdomnych jest straszna ilosc ...

Posted

MINOG napisał(a):
lokalne warszawskie? wiele z psow bylo w tv, gazetach, nawet jeden BARON w kalendarzu, tutaj jest sporo schronisk i ludzie z reguly chyba najczesciej jada na Paluch, no i psow bezdomnych jest straszna ilosc ...

No tak, Paluch w okolicy ......:shake: ... a tam to dopiero jest z czego wybierac ....
Szekla , mam nadzieje, ze w koncu znajdzie sie ta jedna jedyna osoba , ktora akurat Ciebie pokocha i wybierze z ogromnej ilosci innych ....

Posted

MINOG napisał(a):
czy wszyscy zap[omnieli o srebrzystej trojlapce?

Alez skad !
Dlaczego takie psiaki nie moga liczyc na wiecej serca niz te zdrowe ???
Czy ludziom jest wstyd posiadac takiego " niekompletnego" zwierzaka ? ? ?

Musze Wam powiedziec, ze poniewaz sama mam dwie takie sunie bez lapek, to zauwazam, ze ludzie wcale nie patrza na mnie , jak na swiruske !
Wresz przeciwnie ! Slysze : ale biedny piesio ... co mu sie stalo ?

Wczoraj nawet byly u nas na podworku 3 dziewczynki, ktore przyniosly do sprzedania jagody .... i byly bardzo zaciekawione i zasmucone widzac moje dziewczyny kicajace na trzech lapciach .... Nie mogly sie wrecz od nich oderwac ....glaskaly, mowily do nich. Mala ok. 5-letnia panienka nawet co chwilke cmokala je na zmiane w noski :lol: ....

To sa kochane , slodkie stworzenia !

Nie cierpia dlatego, ze nie maja lapy .... cierpia, bo musza dluzej od innych psiakow siedziec w schroniskach skad nikt ich nie zabierze, bo .... no wlasnie ... bo nie maja lapy ...... ale czy to jest naprawde tak bardzo istotne ? ? ?

Posted

Prosilam dogomaniaczke, ktora napisala do mnie na PW, ze moze jest jedno miejsce, gdzie moglby zamieszkac psiak...... Zapytalam, czy moze pokazac Szekle... moze wiec sie spodoba ?
Poczekajmy.