DORA1020 Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 Bardzo dziękuję:) Oby jej też sie udało Quote
Tyśka) Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Dnia 3.04.2020 o 18:45, DORA1020 napisał: Oby jej też sie udało MUSI!!! Leży mi sunieczka na sercu bardzo mocno! Statystyki: Wyświetleń: 1360 Tel: 6 Obserwuje: 26 Quote
Tyśka) Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 Misia na Wrocław - miałam sporo zapytań na olx związane z tym, gdzie sunia przebywa. Ludzie zniechęcali się odległości :( Statystyki miały się tak: Wyświetleń: 2339 Tel: 16 Obserwuje: 45 Teraz przeniosłam na Kraków, przepraszam że bez konsultacji, ale tutaj jest ciut bliżej. Quote
bakusiowa Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Misia na Wrocław - miałam sporo zapytań na olx związane z tym, gdzie sunia przebywa. Ludzie zniechęcali się odległości :( Statystyki miały się tak: Wyświetleń: 2339 Tel: 16 Obserwuje: 45 Teraz przeniosłam na Kraków, przepraszam że bez konsultacji, ale tutaj jest ciut bliżej. U Dory jest na Wrocław. Od czasu kiedy był organizowany ten duży transport. Quote
Tyśka) Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 1 minutę temu, bakusiowa napisał: U Dory jest na Wrocław. Od czasu kiedy był organizowany ten duży transport. Misia? Bo Dora prosiła, abym ogłosila na Wrocław, więc tak zrobiłam. Nie patrzyłam czy to nie będzie powieleniem miasta, więc w sumie dobrze, że przeniosłam. Quote
bakusiowa Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Misia? Bo Dora prosiła, abym ogłosila na Wrocław, więc tak zrobiłam. Nie patrzyłam czy to nie będzie powieleniem miasta, więc w sumie dobrze, że przeniosłam. 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Misia? Bo Dora prosiła, abym ogłosila na Wrocław, więc tak zrobiłam. Nie patrzyłam czy to nie będzie powieleniem miasta, więc w sumie dobrze, że przeniosłam. Przepraszam za złe skojarzenie. Napisałam o Mittsu. Quote
Tyśka) Posted April 11, 2020 Posted April 11, 2020 4 minuty temu, bakusiowa napisał: Przepraszam za złe skojarzenie. Napisałam o Mittsu. O, dziękuję :) Ale też dobrze wiedzieć, bo Mittsu też mam na Wrocław, podmienię. Dziękuję. Quote
DORA1020 Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Tyśka proszę usuń ogłoszenie Misi znalazła już dom:) Krystyna jej znalazła,blisko jej miejscowości sunia będzie tam miała dobrze,juz ją pokochali,biedactwo wiele rzeczy nie rozumie okazało sie ,ze Misia jest duzo starsza,moze miec ok 7 lat Quote
bakusiowa Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 2 godziny temu, DORA1020 napisał: Tyśka proszę usuń ogłoszenie Misi znalazła już dom:) Krystyna jej znalazła,blisko jej miejscowości sunia będzie tam miała dobrze,juz ją pokochali,biedactwo wiele rzeczy nie rozumie okazało sie ,ze Misia jest duzo starsza,moze miec ok 7 lat Misia ma wyróżnienie od 3-go kwietnia /na Kraków/. Trzeba podstawić inne ogłoszenie w to miejsce aby wyróżnienie nie zmarnowało się. https://www.olx.pl/oferta/do-serca-przytul-psa-misia-pies-idealny-CID103-IDEkc3U.html#d0b47a12db;promoted Quote
Tyśka) Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 6 godzin temu, DORA1020 napisał: Tyśka proszę usuń ogłoszenie Misi znalazła już dom:) Krystyna jej znalazła,blisko jej miejscowości sunia będzie tam miała dobrze,juz ją pokochali,biedactwo wiele rzeczy nie rozumie okazało sie ,ze Misia jest duzo starsza,moze miec ok 7 lat Cudnie! :) bardzo dobre wiadomości, oby była tam szczęśliwa. Na jakiego psiaka podmienić Misię? Bakusiowa wyrożniła na miesiac. Quote
Tyśka) Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 Porządziłam się troszkę i... wyróżnienie po Misi oddałam AMIGO ala123. Mam nadzieję, że ani Bakusiowa, ani Dora2010 nie będą miały nic przeciwko :) Quote
bakusiowa Posted April 12, 2020 Posted April 12, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Porządziłam się troszkę i... wyróżnienie po Misi oddałam AMIGO ala123. Mam nadzieję, że ani Bakusiowa, ani Dora2010 nie będą miały nic przeciwko :) Niech mu się poszczęści. 1 Quote
DORA1020 Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 9 godzin temu, bakusiowa napisał: Niech mu się poszczęści. Niech.....długo juz czeka na dom Quote
DORA1020 Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 3 godziny temu, sue napisał: Dziękuję sue za wstawienie fotki koteczki:) Ta kicia ma juz dom pod Krakowem,ale potrzebna wizyta pa,a pózniej transport.....nie jest łatwo niestety znalazła kolejna kotkę w zaawansowanej ciąży,z kk w czartek sterylka,nie wiem co będzie jeśli nie zdąży i urodzi ręce od tego wszystkiego opadają:( Quote
DORA1020 Posted April 28, 2020 Author Posted April 28, 2020 Podziękowania dla Livki za wpłatę 50zł:) i dla elypsy za wpłatę 25zł:) Quote
DORA1020 Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Poprosiłam sue,sharkę,Tyśkę,bakusiową o wstawienie na watek zdjęcie pieska z łańcucha,któremu chciałam pomóc i założyć mu watek,i nie ma:( bakusiowa nie umie wstawiać szkoda:( nie wiem kogo jeszcze prosić Quote
sue Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 Przepraszam, miałam dwa razy to wstawić, moja wina, miewam ostre napady prokrastynacji :( 1 Quote
DORA1020 Posted May 7, 2020 Author Posted May 7, 2020 Doczekałam się:) bardzo dziękuję:) watek założe pieskowi jak mi sie komputer nie będzie zawieszał Quote
Tyśka) Posted May 7, 2020 Posted May 7, 2020 11 godzin temu, DORA1020 napisał: Poprosiłam sue,sharkę,Tyśkę,bakusiową o wstawienie na watek zdjęcie pieska z łańcucha,któremu chciałam pomóc i założyć mu watek,i nie ma:( Przepraszam, u mnie nie wiem czemu wleciało do SPAMu :( Proszę do mnie pisać na pw, że poszedł e-mail to skrupulatniej przejrzę pocztę. Teraz został mi tydzień do ślubu, w związku z czym mam co robić, nie śpię po 36-40h i później mi umykają takie rzeczy :( Quote
DORA1020 Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 12 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Przepraszam, u mnie nie wiem czemu wleciało do SPAMu :( Proszę do mnie pisać na pw, że poszedł e-mail to skrupulatniej przejrzę pocztę. Teraz został mi tydzień do ślubu, w związku z czym mam co robić, nie śpię po 36-40h i później mi umykają takie rzeczy :( Na drugi raz tak zrobię:) na szczęście sue wstawiła i psiak ma juz wątek i znowu mam prośbę o wstawienie linku wątku psiaka na wątek szczebrzeszyniaków Quote
DORA1020 Posted May 8, 2020 Author Posted May 8, 2020 Dnia 7.05.2020 o 08:51, sue napisał: Przepraszam, miałam dwa razy to wstawić, moja wina, miewam ostre napady prokrastynacji :( Ta koteczkę Krystyna znalazła jak szła do kościoła biedna ,chudziutka, z wielkim brzuchem:( zabrała ją do domu koteczka została wysterylizowana i będziemy szukac jej domu Krystyna powiedziała,że nigy nie widziała tak grzecznej i kochanej koteczki:) Quote
Recommended Posts