Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem przeszczęśliwa i wreszcie całkowicie spokojna o to co dalej z Bellą bo jeszcze nie dawno wieści mailowe nie były tak optymistyczne w kwestii kotów i zostawania w domu, albo może ja to tak odbierałam bo dzisiejsze opowieści to jakby o zupełnie innym psie niż maile :lol:

Posted

Tak myślałam że to Bella, ale nie chciałam zmaścić bo byś się śmiała pół roku ze mnie ;)

Bardzo się cieszę że wszystko u niej ok :) Zawsze poproszę takie wiadomości na wszystkich wątkach psich :)

Posted

[quote name='malawaszka']no ja też bym tylko takie chciała przekazywać, tylko coś się Sandra zmyła jak o nagrodzie napisałam :shake:[/QUOTE]

Jestem jestem :)

Dawaj ją :) Ale musisz ją przywieźć... tylko ja nic nie podpisuje ;) I na Twoją odpowiedzialność :lol:

Wiesci cudne są :) Oby tak dalej :) bo nie wiem czy moze byc lepiej :) Super;)

Posted

[quote name='Saththa']Jestem jestem :)

Dawaj ją :) Ale musisz ją przywieźć... tylko ja nic nie podpisuje ;) I na Twoją odpowiedzialność :lol:

Wiesci cudne są :) Oby tak dalej :) bo nie wiem czy moze byc lepiej :) Super;)[/QUOTE]
Monika! Pojadę z Tobą z Furią do Szczecina bo muszę to zobaczyć :diabloti:

Posted

[quote name='wilczy zew']Sandra,suki jeszcze nie masz :D[/QUOTE]

i nie planuję ;)
[quote name='malawaszka']no prosz szykuje mi się wycieczka do Szczecina - och dawno nad morzem nie byłam to i bym pojechała :multi:[/QUOTE]

No widzisz;)
[quote name='Pysia']Monika! Pojadę z Tobą zawieśc Furie bo muszę to zobaczyć :diabloti: Nawet do Szczecina :evil_lol:[/QUOTE]

A zapraszam zapraszam :)

Posted

[quote name='Pysia']Weź to kobieto wykasuj bo byka strzeliłam i teraz patrzeć nie mogę....[/QUOTE]
patrz:) albo sie podziel gdzie ten byk bo ja nie widze;)
hmmmmm to nie
[quote name='wilczy zew']Sandra Fixa też nie planowałaś :D[/QUOTE]

No nie planowałam :)

Nestety mama kategorycznie stwierdziła ze z 3 psami nie zostanie :niewiem:

Posted

Pysia no nie zawiedź Furii :errrr:

Sandra - pracuj nad mamą no :modla: dziś Furia wylądowała na karnym jeżu na tarasie :D za darcie japy bo już nie mogłam wytrzymać...

kiedyście tyle tutaj napisały i czemu ja to przegapiłam

Posted

Toż to Furciaczek taki mały, że mama się nawet nie skapnie, ze jest w domu:diabloti:
Jak zalegnie koło Tazza to wszyscy pomyślą, że trochę masy przybrał i tyle ;)

Posted

[quote name='Saththa']sadze ze po moim ostatnim wyjezdzie to nic nie da hehehehehe[/QUOTE]
To ja mam pomysł. Adoptuję Ciebie i możesz mieć tyle psów ile chcesz. Warunek jest jeden- utrzymujesz siebie i burki sama :evil_lol: