Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tofisiu wczoraj bardzo dobrze - dzisiaj jeszcze ni wiem, ale skoro ie dzwonią i nie odwożą go to zakładam, że jest dobrze :D

zdrajca mój malutki kochany ze swoją nowa Mamcią :D

attachicon.gif11251407_980896485276826_955168252_n.jpg

a Sabinka ma się tak :D zapełniamy jej czas i nie ma chwili na tęsknotę i rozmyślania

11187125_981113395255135_484685506526188

887487_981111585255316_25528616684291760

Sabinka ma taki łobuzerski urok w sobie  :look3:  Super jest :)

A Tofik  skradnie serduszka :)

Posted

Bo Furiatka aka jest :) Krzywo spojrzysz - zezre. Dotkniesz nie tak lub nie tam- zeżre :)  Ale łasa na smaczki jak diabli hahaha.  Dotykać też sie daje ale na jej zasadach ;)  A przy tym ma w sobie tyle takiego urokliwego zartu że nie sposób się nie śmiać przy niej :)

To jest opis bardzo osobisty bo zaraz Monika mnie zeżre hahaha

Posted

wcale nie zeżre bo taka jest Piździolinka - oprócz mnie i Jarka, głaskać na maxa może ją Grażyna tylko, druga jest Ania Brokatkowa, ale Ania już nie tyle co Grazyna - do Grażyny normalnie się pchała ostatnio tak, że byłyśmy w szoku :) full contact :P

Posted

Ostatnio też jej sie coś w główkę zrobiło bo ja głaskałam i nic. Dopiero po chwili ja sie spostrzegłam że nie powinnam ;)

A Ruda oczywiscie  kradła mi smaczki z saszetki :)

Tinulka bidna musiała sie dopychać za nimi.

Dropsik raz podchodzi i bierze smaczki a innym razem znowu sie zacina i koniec. Trzeba mu podrzucać aby nie był zaniedbany smaczkowo ;)

Posted

Tez się cieszymy z dobrych wieści :smile: psiaki cuda :smile:
Pozdrowienia od Mondiego. Mondy u nas ma się dobrze, jest bardzo wesoły i skłonny do zabawy z kolegami.. obcielam go, choć nie dorównam Monice :smile:

• Upvote 1
Posted

Cudowne wieści o Toffiku - bardzo się cieszę!

Trzymam kciuki za chłopaka!

Dobrze, że olśniło Cię z lekami Vikusiowymi. Dobrze, że juz jest dobrze, i oby tak zostało!

a przy okazji...

Ale jak się bosko tulą!!!!

sisi%20125%20Kopiowanie_zpsbmrtad92.jpg

a kto to????????? co to za cudeńko??????

PS. Kocham Piździolinke!!!

Posted

jambi - to moje skarby - z lewej Keysi lat skończone 15 :) (dzień po operacji czyli 29-go kwietnia) i adoptowana Sisi (dwa miesiące minęło 3-go maja). Kisiola została sama ... no i jest Sisi :)

Sisi na razie odrasta - dopiero za jakiś miesiąc zrobimy fryzurkę sznaucerkową.

Ech wytarmosiłabym tę Piździolinkę Furiatkę :)

Posted

Bardzo dobrze :D oboje :D jestem mega szczęśliwa, że trafili do takich mega superowych domków :D Simka (Aferka) rozkochuje w sobie wszystkich wkoło, a najbardziej oczywiście Grażynkę :) zaczepia napotkane psiaki do zabawy i pomału pokonuje straszki; a Tofik grzeczny, kochany, przytulaśny, wyskakujący z czterech łap na raz i rozdający buziaki :) Prima go czasem opindroli ale bez dramatu - jest ok! :) 

• Upvote 2
Posted

prawie jak u Jambi w sygnaturce, tylko te moje jakieś bardziej kundlowate :v 

hahahaha... faktycznie! :D co do "kundlowatości" nie będę się licytować :P

AnkaG - cudne obie!!!

Posted

Ja również się cieszę z tych adopcji.To,że Aferka zawojuje wszystkich w domu to wiedziałam ale bardzo miło mnie zaskoczył Tofik.Myślałam,że na początku będą z nim drobne problemy.Wszak on wychowany w budzie.

Posted

dziś byłam na wizycie PA dla Uziego - SUPER!! jestem zachwycona :) starsi mega ciepli ludzie z masą czasu i wielkimi sercami - Pan zapalony wędkarz więc duużo czasu nad wodą :) lato na działce na Przeczycach - mieli wczesniej sznupeczka, którego Pan znalazł bardzo zaniedbanego - był z nimi 6 lat i umarł niedawno na raka - najpierw myśleli, że już nie dadzą rady następnego psiaka, ale jednak okazało się, że żyć się nie da :D normalnie tacy fajni ludzie, że udzieliły mi się emocje od nich i taka euforia jakbym to ja miała mieć nowego pieska :v