wieso Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 A to obok Sabinki to kto? Bo sie pogubilam nieco.... Quote
malawaszka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 maluchy to Furia i Dropsik, a duża czarna to Tina :D Quote
wieso Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Maluchy poznalam, Dropsik ma najpiekniejsze uchole swiata :) Quote
Pysia Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Tofisiu wczoraj bardzo dobrze - dzisiaj jeszcze ni wiem, ale skoro ie dzwonią i nie odwożą go to zakładam, że jest dobrze :D zdrajca mój malutki kochany ze swoją nowa Mamcią :D 11251407_980896485276826_955168252_n.jpg a Sabinka ma się tak :D zapełniamy jej czas i nie ma chwili na tęsknotę i rozmyślania Sabinka ma taki łobuzerski urok w sobie :look3: Super jest :) A Tofik skradnie serduszka :) Quote
AnkaG Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Będzie dobrze z Toffikiem :) A Furiatka to ma zawsze taka minę: co się gapisz - ugryźć cię ? Quote
Pysia Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Bo Furiatka aka jest :) Krzywo spojrzysz - zezre. Dotkniesz nie tak lub nie tam- zeżre :) Ale łasa na smaczki jak diabli hahaha. Dotykać też sie daje ale na jej zasadach ;) A przy tym ma w sobie tyle takiego urokliwego zartu że nie sposób się nie śmiać przy niej :) To jest opis bardzo osobisty bo zaraz Monika mnie zeżre hahaha Quote
malawaszka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 wcale nie zeżre bo taka jest Piździolinka - oprócz mnie i Jarka, głaskać na maxa może ją Grażyna tylko, druga jest Ania Brokatkowa, ale Ania już nie tyle co Grazyna - do Grażyny normalnie się pchała ostatnio tak, że byłyśmy w szoku :) full contact :P Quote
Pysia Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ostatnio też jej sie coś w główkę zrobiło bo ja głaskałam i nic. Dopiero po chwili ja sie spostrzegłam że nie powinnam ;) A Ruda oczywiscie kradła mi smaczki z saszetki :) Tinulka bidna musiała sie dopychać za nimi. Dropsik raz podchodzi i bierze smaczki a innym razem znowu sie zacina i koniec. Trzeba mu podrzucać aby nie był zaniedbany smaczkowo ;) Quote
Kate1205 Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Tez się cieszymy z dobrych wieści :smile: psiaki cuda :smile:Pozdrowienia od Mondiego. Mondy u nas ma się dobrze, jest bardzo wesoły i skłonny do zabawy z kolegami.. obcielam go, choć nie dorównam Monice :smile: 1 Quote
jambi Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Cudowne wieści o Toffiku - bardzo się cieszę! Trzymam kciuki za chłopaka! Dobrze, że olśniło Cię z lekami Vikusiowymi. Dobrze, że juz jest dobrze, i oby tak zostało! a przy okazji... Ale jak się bosko tulą!!!! a kto to????????? co to za cudeńko?????? PS. Kocham Piździolinke!!! Quote
malawaszka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 to jeszcze taka Piździolinka z Sabinką :) Quote
AnkaG Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 jambi - to moje skarby - z lewej Keysi lat skończone 15 :) (dzień po operacji czyli 29-go kwietnia) i adoptowana Sisi (dwa miesiące minęło 3-go maja). Kisiola została sama ... no i jest Sisi :) Sisi na razie odrasta - dopiero za jakiś miesiąc zrobimy fryzurkę sznaucerkową. Ech wytarmosiłabym tę Piździolinkę Furiatkę :) Quote
Margi Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Wyglądają cudnie gigancik i tyci maluszek Piździołek. Quote
malawaszka Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Wyglądają cudnie gigancik i tyci maluszek Piździołek. prawie jak u Jambi w sygnaturce, tylko te moje jakieś bardziej kundlowate :v Quote
AnkaG Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Same piękności masz a nie kundlowate ... :) No pisz jak Aferka i Tofik??? Quote
malawaszka Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Bardzo dobrze :D oboje :D jestem mega szczęśliwa, że trafili do takich mega superowych domków :D Simka (Aferka) rozkochuje w sobie wszystkich wkoło, a najbardziej oczywiście Grażynkę :) zaczepia napotkane psiaki do zabawy i pomału pokonuje straszki; a Tofik grzeczny, kochany, przytulaśny, wyskakujący z czterech łap na raz i rozdający buziaki :) Prima go czasem opindroli ale bez dramatu - jest ok! :) 2 Quote
AnkaG Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Ten mój mały czubek (to tak z czułością ha ha) tez pozytywnie mega do psów jest nastawiony :) No i zaciesz z Aferki i Tofika. Quote
jambi Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 prawie jak u Jambi w sygnaturce, tylko te moje jakieś bardziej kundlowate :v hahahaha... faktycznie! :D co do "kundlowatości" nie będę się licytować :P AnkaG - cudne obie!!! Quote
ulana Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Nadrobiłam tydzień zaległości. Z dobrych wieści cieszem siem. :) Quote
Saththa Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Zacieszam z Tofika i Simferki ;) A Tofik został Tofik? Quote
Margi Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Ja również się cieszę z tych adopcji.To,że Aferka zawojuje wszystkich w domu to wiedziałam ale bardzo miło mnie zaskoczył Tofik.Myślałam,że na początku będą z nim drobne problemy.Wszak on wychowany w budzie. Quote
Pysia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 E no Toffik niby z budy ale u Moniki bardzo dużo się nauczył przeciez :) Ja tak nieśmiało zapraszam na bazarek... : https://www.facebook.com/events/639195579558022/ Nie słodzę ... Muszę to napisać! Trudny niuf i... naprawde ogrom pomocy ze strony Sznupków <3 Kocham Was !!!!! Quote
malawaszka Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 dziś byłam na wizycie PA dla Uziego - SUPER!! jestem zachwycona :) starsi mega ciepli ludzie z masą czasu i wielkimi sercami - Pan zapalony wędkarz więc duużo czasu nad wodą :) lato na działce na Przeczycach - mieli wczesniej sznupeczka, którego Pan znalazł bardzo zaniedbanego - był z nimi 6 lat i umarł niedawno na raka - najpierw myśleli, że już nie dadzą rady następnego psiaka, ale jednak okazało się, że żyć się nie da :D normalnie tacy fajni ludzie, że udzieliły mi się emocje od nich i taka euforia jakbym to ja miała mieć nowego pieska :v Quote
Margi Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 To super.Uzi czekał,czekał i się doczekał fajnego domku. Quote
Recommended Posts