WATACHA Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Hahaha szybka jesteś ;) A bo zapomniałam :). Pani troszkę gadułka, przemiła zresztą.Ma się zastanowić, bo ta nasza ciupeczka to potrafi troszkę rozrabiać. Quote
malawaszka Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 aha no to pewnie nic z tego nei będzie - pisz no coś o tym rozrabianiu bo nie wiedziałam kompletnie co mam tej pani mówić Quote
WATACHA Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Pani ma wrażliwych sąsiadów, a ona potrafi szczekać, drapać w drzwi i roznosić rzeczy po mieszkaniu.No i na razie jest problem z sikaniem i kupą w domu. Quote
WATACHA Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 no taki łobuz :o matko No pisałam na wątku naszym.Nie zawsze, ale często. Quote
malawaszka Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Sznupki z pseudo: suczka suczka nr 26 maleńka suczka nr 24 piesek nr 12 i Bella nr 56 - nie sznaucerka ale powala na kolana - jest starsza i mega mega słodka Quote
malawaszka Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 a od wczoraj niespodziewanie mamy nową podopieczną - jeszcze nie mogę o niej niczego powiedzieć bo to było tak... przedwczoraj pojawiło się info o znalezionej sznaucerce w Aleksandrowie Łódzkim - oddano ją do Fundacji Azyl z Łodzi, skąd suczka dała drapaka... poszukiwana była wiec znowu i jak ją odnaleziono to trafiła pod naszą opiekę do hotelu Centrum Zwierzak - szukamy właściciela, a jak się nie znajdzie to nowego domu, musimy sprawdzić czy nie jest w ciąży, nie jest chuda, ale mocno sfilcowana - dziwię się opisom ludzi kt ją znaleźli i nawet podobno wet stwierdził, że zadbana - bo wg opiekunki z hotelu to jeden filc przy skórze Quote
malawaszka Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 a w ogóle to chyba się sfocham bo wstawiłam film z Tinką, z Sabą i Tofikiem i nikt nic nie napisał o nich :p Quote
Pysia Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Jakie bidy :(Mam mordercze instynkty!Ta pierwsza jest taka wystraszona :(Druga szybciej chyba się zaaklimatyzuje bo wychodzi ciekawość świata.Ta maleńka też jest wystraszona, ale mniej niz pierwsza.Piesek chyba w najlepszym stanie psychicznym.A ta ostatnia bida- powalająco rozczulająca ! Quote
WATACHA Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Kcem pierwszą :( buuuuuuuuuu.Śliczne takie kruszynki.Bidaki Quote
Pysia Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Ta nowa podopieczna to nimiczka czy średniaczka? Bo wielkości na zdjeciu nie widać. Quote
WATACHA Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Monika zaraz Ci ją"załatwi" ;) A mąż mnie "załatwi" Quote
malawaszka Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 mini to jest - przynajmniej w takim przeświadczeniu żyję od wczoraj :lol: Quote
Margi Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 O mamusiu,tyle bid.Zaraz się całkiem pogubię w statystyce. Chciałam powiedzieć,że filmik oglądałam i bardzo mi się podobał.Nie wiem czy dobrze widziałam że olbrzymki biegają już bez smyczy? Tofik cudownie bryka a starsza pani trochę jak czołg sunie do przodu. Quote
Pysia Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 A mąż mnie "załatwi"Mój też ma wysoki próg tolerancji, ale jednak da się go przekroczyć ;)Przekonanie przekonaniem a najlepiej jakby fota choć z reką była hahaha. Bo na tym zdjęciu to ona namalunią taką znowu nie wygląda hahaha Quote
Margi Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Dziewczyny sprawdzajcie czy coś się nie zmieniło? Silver u Malawaszki Viki u Malawaszki Tofik u Malawaszki Saba u Malawaszki Tina u Malawaszki Figa u Brokatki i Ani Tycia u Ulka12 Poker u Ulka12 Nala u Ulka12. Lupa w Centrum Zwierzak Fragles w Centrum Zwierzak Szagi u Małgosi Sz. Dingula u Watachy Pixi u Małgosi H. Mokka u JOAPG Marley u Kariny w Cieszynie Quote
malawaszka Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Pyza ma DS i u Małgosi H. jest Pixie :D Puma ma już DS własnie u P. Michaliny :D Dochodzi na razie tylko nowa w Centrum Zwierzak Quote
WATACHA Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Mój też ma wysoki próg tolerancji, ale jednak da się go przekroczyć ;) Przekonanie przekonaniem a najlepiej jakby fota choć z reką była hahaha. Bo na tym zdjęciu to ona namalunią taką znowu nie wygląda hahaha W domku mogłabym mieć i 10.W mieszkaniu 4 nie przejdą, choć i tak bywało na krótka metę ;P Quote
danyww Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Serce by chciało dać chociaż DT ..ale muszę słuchać rozumu :( Monika, po feriach (teraz wnuczka jest u mnie) porobię zdjęcia fantów i zacznę robić bazarek. Sorry, że to tak długo trwa ale dopiero niedawno zaczęłam się ogarniać psychicznie. Quote
malawaszka Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Danusia - spokojnie, damy radę - ja też mam na bazarek rzeczy i już pofocone, ale nie mogę się zebrać bo dużo tego a czasu ciągle mało a to Vikusia w posłanku od brokatki [attachment=9536:DSC_2469.jpg] [attachment=9537:DSC_2485.jpg] i Piździa w posłaniu, które kupiłam :) [attachment=9535:DSC_2466.jpg] [attachment=9538:DSC_2487.jpg] i mamy jeszcze jedno takie tylko inne kolory :) istne szaleństwo haha - nie wiem kto się bardziej cieszy - ja czy oni :D Quote
Saththa Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Wszyscy szczęśliwi z posłanek nowych☺ Quote
Recommended Posts