wilczy zew Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Na stanie: Ulka12: Silver, malawaszka: Bryza, Viki,,Bari Pysia: Brokatka i ania0112: Figa, hotel/JOAPG: hotel missieek: Roko marako: WATACHA: Myszka, Małgosia H.: Efra DoPi: Carbon p.Kasia: Ozzy wyadoptowane: Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch,Pepsi,Fado,Lays,Lamia ,Szaman ,Mondy Quote
malawaszka Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 hotel/JOAPG:- coś to wymyśliła? JOAPG to nigdy nie był hotel Quote
ania0112 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Kate jak chcesz obroże to zobacz bazarek od taks [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/257024-taksowe-obro%C5%BCe-smycze-szelki-na-Szyd%C5%82owiec-i-Kielce-do-6-09[/url] Quote
Pysia Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 O! A mnie będzie potrzebna mała obróżka niedługo :) Quote
danyww Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 [quote name='Pysia']O! A mnie będzie potrzebna mała obróżka niedługo :)[/QUOTE] Bierzesz tą słodziulę? :cool3: Quote
wilczy zew Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 [quote name='danyww']Bierzesz tą słodziulę? :cool3:[/QUOTE] znowu nie wiem o czym mowa :mad: Quote
Pysia Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 [quote name='danyww']Bierzesz tą słodziulę? :cool3:[/QUOTE] Którą? Bo słodziul jest kilka na fb ;) Quote
danyww Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 [quote name='Pysia']Którą? Bo słodziul jest kilka na fb ;)[/QUOTE] Jak to którą? :cool3: Flarę! [url]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.801634586525276.1073742429.212228012132606&type=1[/url] Quote
Pysia Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Tak hahaha. Właśnie zobaczyłam że mi miłość wyznałaś :evil_lol: Quote
danyww Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 [quote name='Pysia']Tak hahaha. Właśnie zobaczyłam że mi miłość wyznałaś :evil_lol:[/QUOTE] Dopiero teraz??? :o No wiesz.. :obrazic: Quote
Kate1205 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Dziewczyny prosze o pomoc kogos z kielc Labladorrka sie blada na stadionie!! ja juz nie moge wziac bo wczoraj mondziaszka wzielam Quote
Pysia Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 STOZ Zwierzak- szukaj na fb. Oni są z okolic. Quote
Pysia Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 [quote name='danyww']Dopiero teraz??? :o No wiesz.. :obrazic:[/QUOTE] Powiadomienia mi nie przychodzą :P Nie ważne kiedy- ważne ze w ogóle hahaha Quote
Kate1205 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Mondus zapoznał się z kolegami-na razie się ich boi , powolutko ... byliśmy w parach na spacerkach , monduszek stwierdził ze chyba jacyś wariaci tu mieszkają bo tyle szczekania . Na razie co kolega chciał go powachac to monduszek odchodzi.. nic na siłę. Quote
malawaszka Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 on jest kochany i dzięki temu chłopcy go zaakceptują :) Quote
Kate1205 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Na pewno :-) jestem zdumiona bo nawet mój sznaucerek na spacerku nie klapal :-) choć tu pełna ostrożność bo muffin nie raz będzie chciał mu portki podgryzc Dziś mondus się czestowal u znajomego pana zoolog a i stwierdził ze musi pan zmienic asortyment bo niejadalny :-) Quote
AnkaG Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Monduś towarzyski to mu będzie dobrze w stadzie :) Pysia supcio, że Flare zabierasz :) Quote
malawaszka Posted August 30, 2014 Author Posted August 30, 2014 tulę ją cały czas, leżakuję z nią na pontonie... apetyt ma cały czas, sama się załatwia, ale dwa razy mi dziś omdlała i wtedy posiusiała się pod siebie; morze łez wylałam, że umiera mi a ona wstaje po chwili i idzie; jest spokojna i kochana taka moja... Quote
Saththa Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 [quote name='Kate1205']Mondy przespal spokojnie z piterem całą noc. Dziś był długi spacer z labem - bliżej :-) oprócz szczekania na początek laba -bezglosny :-) Mondy jest cudowny, grzeczny :-) czemu musiał czekać tak długo na swój dom? Ludzie się nie znają. A my jesteśmy przeszczesliwi :-) Dzięki Malawaszko bo to dzięki Tobie :-) jesteś wielką :-)[/QUOTE] CUDNIE!!! :iloveyou: [quote name='malawaszka']a w ogóle to ja dzisiaj rozdarta jestem strasznie :( serce się raduje szczęściem Mondusia, a druga część płacze bo Bryzunia jest bardzo słaba dzisiaj, już wczoraj miała takie załamanie... boję się co będzie dziś, jutro... nie dam jej cierpieć, na razie jest po prostu słaba, zaraz jej dam cieplutkie jedzonko i mam nadzieję, że zje, że jeszcze będzie chciała z nami zostać...[/QUOTE] [quote name='malawaszka']tulę ją cały czas, leżakuję z nią na pontonie... apetyt ma cały czas, sama się załatwia, ale dwa razy mi dziś omdlała i wtedy posiusiała się pod siebie; morze łez wylałam, że umiera mi a ona wstaje po chwili i idzie; jest spokojna i kochana taka moja...[/QUOTE] Bryzuniusiu :( Monika :calus: Quote
Kate1205 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 (edited) Jak Bryzunia w nocy? Serce się kraje na psia starość... Lab z monduszkiem na spacerku już miejscami razem przy sobie :-) w domu jeszcze osobno rozdzielone bramka między pokojami , ale już nie za zamkniętymi drzwiami. Powolutku w domu bo labowi świecą sie oczy to jego teren. Monduszek ma już drugie imię Księciuniu jak wywleka karme z miski , a Lab biedny wszystko by zrobil żeby druga miseczke wciągnąć :-) Chcieliśmy zrobić przyjemność monduszkowi i wczoraj pojechał do lasu z nami. Jak zobaczył las to z auta nie chciał wyjść ...chyba go ktoś w lesie zostawił Żeby tak slodziutko nie było to właśnie wzięliśmy Mondusia do laba i grzmoty i warki ze strony laba, jeszcze potrzebuje czasu Edited August 31, 2014 by Kate1205 Quote
ania0112 Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Fajnie, ze tak powoli zapoznajecie chłopaków, w końcu musi się udać :) Monika współczuje. Wytul Bryzunie i ode mnie. Kochana psinko człapaj sobie dalej! Widze, że Monika szał obróżek Cie opętał :evil_lol: Quote
Recommended Posts