Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ale sobie słodzisz jak zwykle :turn-l:

no i z tym śniegiem - zważ, że ani Zmorka, ani Luśka nie ważą 4 kg i żadna nie jest prawie goła... zresztą Zgredek ostatnio tak się nażarł śniegu, że potem w domu zrobił taką kałużę, że :crazyeye: podejrzewałam którąś z dziewczynek, ale jednak to musiał być Zgredek - macałam sisiory :diabloti:[/QUOTE]
Wcale sobie nie słodzę :) Moje psy żyją w spokoju i kompletnie bez stresu. To ostatnie nie dotyczy tylko mnie ;) Nawet Bystra żyje w kokonie szczęścia ( który akurat dla niej dobry nie jest z wiadomych względów).
I Luśka jest prawie goła :P Zapominasz, ze ona calutkie podwozie i pupsko aż po wewnętrzneą strone ud ma do zera :) Całkiem na gołwe łyso ;) Od pół boku dopiero sznurki, które zresztą wbrew pozorom wcale przed zimnem nie chronią. A gdy pada mokry śnieg namaka to jak gąbka i mrozi ;) Wczoraj poszłam z nią na spacer na łąki na plusi a wróciłam na minusie. Pies mi trochę skrzypiał... No cóż ;)
Ale fakt- nie waży 4 kg tylko 12 :)

Ale Zmorowatość jak robi odśnieżanie na maxa to potrafi potem nalać jak jestem w pracy.... I wiesz jak potrafi!

Odwiedź mnie kiedys bo tęsknie babo za Tobą!

Posted

[quote name='malawaszka']Lizka?[/QUOTE]
No co Ty, naczelny rzygulec naszego domostwa Sadie przywiozła chorobę i uwaga zaraziła Jadźkę! Jadźka chyba nie doleciała gdzie chciała i zrobiła na podłogę, po czym zakopała w psi ręcznik, cwaniara :lol:

A u Was się nie rozsiewa?

Posted

[quote name='zerduszko']No co Ty, naczelny rzygulec naszego domostwa Sadie przywiozła chorobę i uwaga zaraziła Jadźkę! Jadźka chyba nie doleciała gdzie chciała i zrobiła na podłogę, po czym zakopała w psi ręcznik, cwaniara :lol:

A u Was się nie rozsiewa?[/QUOTE]

no nie wiem ... póki co nie, ale nie wiem czy Furia nie ma od Luny bo niedawno miała Luna sraczkę, ale wydawało mi się, że jednak za dużo czasu minęło żeby to było zarażenie... diabli wiedzą, teraz czekam aż się Zgred rozłoży bo jak Furia się zerzygała to kto był pierwszy przy posiłku, no kto??? :x

a u mnie jest dom wariatów i wszyscy jesteśmy zestresowani - w kokonie szczęścia żyje jedynie pan ślimak, jesli jeszcze żyje

Posted

[quote name='malawaszka']a u mnie jest dom wariatów i wszyscy jesteśmy zestresowani - w kokonie szczęścia żyje jedynie pan ślimak, jesli jeszcze żyje[/QUOTE]
To jest jakiś szyfr w stylu Sandry?

Posted

[quote name='Pysia']Wcale sobie nie słodzę :) Moje psy żyją w spokoju i kompletnie bez stresu. To ostatnie nie dotyczy tylko mnie ;) Nawet Bystra żyje w kokonie szczęścia ( który akurat dla niej dobry nie jest z wiadomych względów).[/QUOTE]

[quote name='zerduszko']To jest jakiś szyfr w stylu Sandry?[/QUOTE]

to była odpowiedź do Pysi :evil_lol:

Posted

Nio :) To do mnie :)
Bo u Weszki zawsze dom wariatów był. Nawet jak u mnie ludzie jeszcze mieszkali w domu oprócz psów to była cisza i spokój. Zupełnie inaczej niż u Moniki :evil_lol:
I jezeli ja jestem zestresowana a Ty wprost proporcjonalnie do mojego to współczuwam.....

Posted

[quote name='zerduszko']A zaczęłam się już bać o Ciebie :lol:

[SIZE=1]Ps. Kopnij mnie do robienia bazarku :( [/SIZE][/QUOTE]

bać o mnie powinnaś sie tak czy inaczej :D
kopam Cię a teraz kopnij Ty mnie... bo też mam do zrobienia...

[quote name='Pysia']Nio :) To do mnie :)
Bo u Weszki zawsze dom wariatów był. Nawet jak u mnie ludzie jeszcze mieszkali w domu oprócz psów to była cisza i spokój. Zupełnie inaczej niż u Moniki :evil_lol:
I jezeli ja jestem zestresowana a Ty wprost proporcjonalnie do mojego to współczuwam.....[/QUOTE]

no bardzo dziękuję za współczucie :lol:

Posted

Kop! To się skopałyśmy :lol:

A mi się u Moniki tak spokojnie wydawał? Musiałybyście pomieszkać w moim rodzinnym domostwie, to byście się dowiedziały co to dom Wariatów :eviltong: Teraz to ja się czuję jakbym w grobowcu mieszkała ;)

Posted

[quote name='zerduszko']
A mi się u Moniki tak spokojnie wydawał?[/QUOTE]

no wiesz - jak ktoś z niufami mieszkał i potem przyjechał do sznupiarni to od razu aj waj dom wariatów wielkie halo bo psy szczekają :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no wiesz - jak ktoś z niufami mieszkał i potem przyjechał do sznupiarni to od razu aj waj dom wariatów wielkie halo bo psy szczekają :evil_lol:[/QUOTE]

No to Pysia jednym słowem pod kloszem chowana? :evil_lol:

Moja koleżanka ma niufa i jak ten pies szczeka to ja prawie siooram w majtasy jak muszę koło płotu, na którym się wspiera, przejść, żeby do domu wejść. Masakra :shake: sznup

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ale sobie słodzisz jak zwykle :turn-l:

no i z tym śniegiem - zważ, że ani Zmorka, ani Luśka nie ważą 4 kg i żadna nie jest prawie goła... zresztą Zgredek ostatnio tak się nażarł śniegu, że potem w domu zrobił taką kałużę, że :crazyeye: podejrzewałam którąś z dziewczynek, ale [B]jednak to musiał być Zgredek - macałam sisiory[/B] :diabloti:[/QUOTE]

Przepraszam jak to stwierdziłaś po macaniu, bo to dla mnie zagadka?

U mnie Mentor po bieganiu na zimnie ma atak gardłowy.Przez parę godzin memla jęzorem i ślini się jak...nie wiem jak co,ale strasznie

Posted

[quote name='zerduszko']Może się... ucieszył? :evil_lol:[/QUOTE]

o weź fuj

a Furiat mnie martwi :( ja jej nic nie mogę zrobić... nic, nawet tabletki podać bo jak już coś podejrzewa to choćby było w czekoladzie obtoczone to ona nie zje a jej do gardła nie da się włożyć nic... pokusiło mnie i spróbowałam... no i mam nową szramę na dłoni... chciałam jej dać rutinoscorbin i no-spę bo wydaje mi się, że boli ją brzuch i nie da się... nie i już

ide spać

Posted

A może z nią do szpecjalisty,albo zamień się z WZ, ona lubi takie :diabloti:

Nie spać, na bazar mój! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238212-Ciuchy-dla-pa%C5%84-co%C5%9B-dla-ps%C3%B3w-i-na-p%C3%B3%C5%82k%C4%99-na-koty-w-DT-do-25-01[/url]

Posted

[QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]zerduszko[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=20259921#post20259921"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
To jest jakiś szyfr w stylu Sandry?

[/QUOTE]

eeeee w sensie, że w moim? :razz:

Biedna Furiasta... co to ona ma kurde w sobie ze jak nie chce to nie chce no :shake:

się porobiło wszytskie choruja normalnie :(

Posted

No byliśmy... zastrzyki zapodane, nie obyło się bez walki, ale na szczęście kaganiec jej założyłam, obawiam się, że jutro może być gorzej bo to bardzo zmyślna bestia jest i będzie już wiedziała co ją czeka... masakra

Posted

[quote name='malawaszka']No byliśmy... zastrzyki zapodane, nie obyło się bez walki, ale na szczęście kaganiec jej założyłam, obawiam się, że jutro może być gorzej bo to bardzo zmyślna bestia jest i będzie już wiedziała co ją czeka... masakra[/QUOTE]

Współczuję, wiem jak to jest :glaszcze:.