ULKA12 Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 U mnie jeszcze Bajka była. AAaaaa Bajkę zaliczyłaś do 2013 roku Quote
wilczy zew Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='Pysia']Bryza i Viki są tegoroczne? No co Ty.[/QUOTE] nadal są na naszym utrzymaniu Quote
Pysia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Ja myślałam że o statystyke chodzi a nie utrzymanie. Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='wilczy zew']nadal są na naszym utrzymaniu[/QUOTE] otóż to - o to właśnie chodzi, że są podopiecznymi, jak będą w kolejnym roku to też przecież się liczą jako podopieczne Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='Pysia']Ja myślałam że o statystyke chodzi a nie utrzymanie.[/QUOTE] no o statystykę - tylko że co niby z nimi się stało - w 2013 r były, wśród wyadoptowanych ich nie ma więc gdzie? nadal muszą się liczyć bo przecież są, żyją Quote
malawaszka Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='wilczy zew']Zapisujmy też wyadoptowane.[/QUOTE] zapisujmy :mad: niniejszym mianuję wz głównym ststystykowym Sznaucerów w Potrzebie :grins: Quote
Saththa Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='marako']No i wróciliśmy. Fado, który wcześniej jeździł bez problemu 3 x wymiotował w aucie. myślę, że pożywił się wczoraj trochę tym, co znalazł, jak nas z Hondą nie było. One lubią takie przetrawione resztki padliny. Pewnie miał niestrawność (kupka też była luźna). Jesteśmy umówieni na piątek, na 13:00. Kastracja, wycięcie guzków w okolicy nasady ogonka, no i może otwarcie prawego kanału (ale to jak dobrze po uśpieniu wet się temu przyjrzy). Mam do niego wyjątkowe zaufanie. Na łapę Grace też umawialiśmy się elastycznie - w zależności ot tego, co zastanie. Mówił, że aż takich poprzerastanych małżowin, pełnych strupow, zgrubień, fałdów nigdy nie widział - Fado wygląda, jak psy używane do walk, wielokrotnie gryzione po uszach. Zaraz dam na fb foty z niedzieli (nie wiem, czy zaraz, bo muszę wyszorować siedzenie w aucie, nie pomógł rozścielony ręcznik.[/QUOTE] Będziemy trzymać kciukale;) A tymczasem, marako czasem można kupic takie koce piknikowe i one mają spód z foli i nie rpzeciekają albo mate do samochodu może... [quote name='malawaszka']tak - jak każdy napisze ile psiaków miał to zebrać to do kupy będzie duuużo łatwiej - bo ja nie wydumam - ba! jakby ktoś wiedział ile było u mnie to też będę wdzieczna :D chociaz u mnie nie tak dużo bo Bryza i Viki są długo, Piździa zmieniła status,[/QUOTE] [quote name='malawaszka']42 w DT + 3 w hotelach (wpisałam 4 w hotelach bo Kenzo był w hotelu i płaciliśmy za to, a za Emi nie płaciliśmy za te kilka dni), adopcji 41 czyli 4 spy zostały nadal (Viki, Bryza, Silver... ) kurde ale Piździa to się liczy jako adopcja przecież[/QUOTE] Właśnie włąśnie :) No dziewczyny jestem z Was dumna;) Quote
Margi Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Rzeczywiście wykaz robi wrażenie.Oby tak dalej.:lol: Quote
wilczy zew Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='malawaszka']zapisujmy :mad: niniejszym mianuję wz głównym ststystykowym Sznaucerów w Potrzebie :grins:[/QUOTE] dochrapałam się stanowiska :B-fly: to Ania będzie moim zastępcą Quote
wilczy zew Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 rok 2014 Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi Brokatka i ania0112: Figa, Tila hotel/JOAPG: Agent hotel missieek: Cygan marako: Fado WATACHA: Myszka, Nikita? Małgosia Ch.: Louis, Tina, Nero, Figa, wyadoptowane: Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita Zgadza się? Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 te cztery psiaki u Małgosi H są wyadoptowane, a teraz jest u niej Efra (popraw proszę Ch na H bo sie pomyliłam :oops: ) Quote
Saththa Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='wilczy zew']dochrapałam się stanowiska :B-fly: to Ania będzie moim zastępcą[/QUOTE] No biurokracja i sztuczne tworzenie biurokratycznych stanowisk w naszym kraju :diabloti: ledwo dostała stanowisko a już sobie podwładnego zatrudniła :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Saththa']No biurokracja i sztuczne tworzenie biurokratycznych stanowisk w naszym kraju :diabloti: ledwo dostała stanowisko a już sobie podwładnego zatrudniła :lol:[/QUOTE] zaraz dostanie premię w postaci nowego pieska :loveu: dziewczyny - liczby imponujące! gratuluję i życzę jeszcze większych sukcesów! jesteście aniołami :Rose: Quote
wilczy zew Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='Saththa']No biurokracja i sztuczne tworzenie biurokratycznych stanowisk w naszym kraju :diabloti: ledwo dostała stanowisko a już sobie podwładnego zatrudniła :lol:[/QUOTE] trzeba dać szansę innym :) [quote name='JankaBezZiemii']zaraz dostanie premię w postaci nowego pieska :loveu:[/QUOTE] nie jestem materialistką i z premii zrezygnuję :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='wilczy zew']rok 2014 Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi Brokatka i ania0112: Figa, Tila hotel/JOAPG: Agent hotel missieek: Cygan marako: Fado WATACHA: Myszka, Nikita? Małgosia H.: Louis, Tina, Nero, Figa, Efra wyadoptowane: Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa [/QUOTE] .......... Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 No i jak wszystko pójdzie jak trzeba to przybędzie nam młoda średniaczka w najbliższym czasie - może nawet dzisiaj, będzie u Ulki, szybka sterylka i do domu... a w ogóle to Ania0112 to ma stanowisko odrębne - Mega Mózg Porządkowy Sznaucerów w Potrzebie :evil_lol: Quote
Margi Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 A o moim stanowisku ogłoszeniowym to już nikt nie wspomni.:obrazic: Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 [quote name='Margi']A o moim stanowisku ogłoszeniowym to już nikt nie wspomni.:obrazic:[/QUOTE] bo to się rozumie samo przez się i nie trzeba wspominać :lol: Główny Ogłaszaciel Sznaucerów w Potrzebie - Margi :grins: Quote
Saththa Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 Ha Prezes - Malawaszka Główny Statysta- Wilcza [COLOR=#000000]Mega Mózg Porządkowy Sznaucerów w Potrzebie - Ania0112 [/COLOR][COLOR=#000000]Główny Ogłaszaciel Sznaucerów w Potrzebie - Margi Zastępca Głównego Statysty- Ania0112 :D ktoś jeszcze? coś? albo kogos?:)[/COLOR] Quote
malawaszka Posted July 2, 2014 Author Posted July 2, 2014 Sandra - Główny Bazarkowy :D no i jeszcze Siła bazarkowa danyww i kto jeszcze? bosze boję się wymieniac bo jestem teraz cała w emocjach i pewnie zapomniałam o połowie ludzi No i Domy Tymczasowe :) bezcenne! Przed chwilą pojechały Grażynka z Zuzią (Punią) - Zuzelka miała dziś dobry dzień, cudowna, kochana, nic nie bolało :loveu: nacieszyłyśmy się jej radością, nawet Dropsika mi pogoniła od smakołyka :lol: kochana malizna - oby jak najdłużej dała radę bez cierpienia, oczywiście cały czas jest na przeciwbólach bo rak kosci jest okropnie bolesny, ale daje radę na razie Quote
Saththa Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 [quote name='malawaszka']Sandra - Główny Bazarkowy :D no i jeszcze Siła bazarkowa danyww i kto jeszcze? bosze boję się wymieniac bo jestem teraz cała w emocjach i pewnie zapomniałam o połowie ludzi No i Domy Tymczasowe :) bezcenne! [/QUOTE] Tyś największa bazarkowa Wasia :) Quote
Recommended Posts