Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']nadal są na naszym utrzymaniu[/QUOTE]

otóż to - o to właśnie chodzi, że są podopiecznymi, jak będą w kolejnym roku to też przecież się liczą jako podopieczne

Posted

[quote name='Pysia']Ja myślałam że o statystyke chodzi a nie utrzymanie.[/QUOTE]

no o statystykę - tylko że co niby z nimi się stało - w 2013 r były, wśród wyadoptowanych ich nie ma więc gdzie? nadal muszą się liczyć bo przecież są, żyją

Posted

[quote name='marako']No i wróciliśmy. Fado, który wcześniej jeździł bez problemu 3 x wymiotował w aucie. myślę, że pożywił się wczoraj trochę tym, co znalazł, jak nas z Hondą nie było. One lubią takie przetrawione resztki padliny. Pewnie miał niestrawność (kupka też była luźna).

Jesteśmy umówieni na piątek, na 13:00. Kastracja, wycięcie guzków w okolicy nasady ogonka, no i może otwarcie prawego kanału (ale to jak dobrze po uśpieniu wet się temu przyjrzy). Mam do niego wyjątkowe zaufanie. Na łapę Grace też umawialiśmy się elastycznie - w zależności ot tego, co zastanie. Mówił, że aż takich poprzerastanych małżowin, pełnych strupow, zgrubień, fałdów nigdy nie widział - Fado wygląda, jak psy używane do walk, wielokrotnie gryzione po uszach. Zaraz dam na fb foty z niedzieli (nie wiem, czy zaraz, bo muszę wyszorować siedzenie w aucie, nie pomógł rozścielony ręcznik.[/QUOTE]

Będziemy trzymać kciukale;) A tymczasem, marako czasem można kupic takie koce piknikowe i one mają spód z foli i nie rpzeciekają albo mate do samochodu może...

[quote name='malawaszka']tak - jak każdy napisze ile psiaków miał to zebrać to do kupy będzie duuużo łatwiej - bo ja nie wydumam - ba! jakby ktoś wiedział ile było u mnie to też będę wdzieczna :D chociaz u mnie nie tak dużo bo Bryza i Viki są długo, Piździa zmieniła status,[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']42 w DT + 3 w hotelach (wpisałam 4 w hotelach bo Kenzo był w hotelu i płaciliśmy za to, a za Emi nie płaciliśmy za te kilka dni), adopcji 41 czyli 4 spy zostały nadal (Viki, Bryza, Silver... ) kurde ale Piździa to się liczy jako adopcja przecież[/QUOTE]

Właśnie włąśnie :)

No dziewczyny jestem z Was dumna;)

Posted

[quote name='malawaszka']zapisujmy :mad: niniejszym mianuję wz głównym ststystykowym Sznaucerów w Potrzebie :grins:[/QUOTE]

dochrapałam się stanowiska :B-fly: to Ania będzie moim zastępcą

Posted

rok 2014

Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka
malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki
Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi
Brokatka i ania0112: Figa, Tila
hotel/JOAPG: Agent
hotel missieek: Cygan
marako: Fado
WATACHA: Myszka, Nikita?
Małgosia Ch.: Louis, Tina, Nero, Figa,

wyadoptowane:

Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita

Zgadza się?

Posted

[quote name='wilczy zew']dochrapałam się stanowiska :B-fly: to Ania będzie moim zastępcą[/QUOTE]

No biurokracja i sztuczne tworzenie biurokratycznych stanowisk w naszym kraju :diabloti: ledwo dostała stanowisko a już sobie podwładnego zatrudniła :lol:

Posted

[quote name='Saththa']No biurokracja i sztuczne tworzenie biurokratycznych stanowisk w naszym kraju :diabloti: ledwo dostała stanowisko a już sobie podwładnego zatrudniła :lol:[/QUOTE]

zaraz dostanie premię w postaci nowego pieska :loveu:

dziewczyny - liczby imponujące! gratuluję i życzę jeszcze większych sukcesów!

jesteście aniołami :Rose:

Posted

[quote name='Saththa']No biurokracja i sztuczne tworzenie biurokratycznych stanowisk w naszym kraju :diabloti: ledwo dostała stanowisko a już sobie podwładnego zatrudniła :lol:[/QUOTE]

trzeba dać szansę innym :)

[quote name='JankaBezZiemii']zaraz dostanie premię w postaci nowego pieska :loveu:[/QUOTE]

nie jestem materialistką i z premii zrezygnuję :evil_lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']rok 2014

Ulka12: Lamia, Dżeki, Silver, Szaman, Bajka
malawaszka: Absurd, Reszka, Tina, Mondy, Bryza, Viki
Pysia: Cherry, Fryga, Laleczka, Pepsi
Brokatka i ania0112: Figa, Tila
hotel/JOAPG: Agent
hotel missieek: Cygan
marako: Fado
WATACHA: Myszka, Nikita?
Małgosia H.: Louis, Tina, Nero, Figa, Efra

wyadoptowane:

Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa

[/QUOTE]

..........

Posted

No i jak wszystko pójdzie jak trzeba to przybędzie nam młoda średniaczka w najbliższym czasie - może nawet dzisiaj, będzie u Ulki, szybka sterylka i do domu...

a w ogóle to Ania0112 to ma stanowisko odrębne - Mega Mózg Porządkowy Sznaucerów w Potrzebie :evil_lol:

Posted

[quote name='Margi']A o moim stanowisku ogłoszeniowym to już nikt nie wspomni.:obrazic:[/QUOTE]

bo to się rozumie samo przez się i nie trzeba wspominać :lol: Główny Ogłaszaciel Sznaucerów w Potrzebie - Margi :grins:

Posted

Ha

Prezes - Malawaszka
Główny Statysta- Wilcza
[COLOR=#000000]Mega Mózg Porządkowy Sznaucerów w Potrzebie - Ania0112
[/COLOR][COLOR=#000000]Główny Ogłaszaciel Sznaucerów w Potrzebie - Margi

Zastępca Głównego Statysty- Ania0112

:D

ktoś jeszcze? coś? albo kogos?:)[/COLOR]

Posted

Sandra - Główny Bazarkowy :D no i jeszcze Siła bazarkowa danyww i kto jeszcze? bosze boję się wymieniac bo jestem teraz cała w emocjach i pewnie zapomniałam o połowie ludzi
No i Domy Tymczasowe :) bezcenne!

Przed chwilą pojechały Grażynka z Zuzią (Punią) - Zuzelka miała dziś dobry dzień, cudowna, kochana, nic nie bolało :loveu: nacieszyłyśmy się jej radością, nawet Dropsika mi pogoniła od smakołyka :lol: kochana malizna - oby jak najdłużej dała radę bez cierpienia, oczywiście cały czas jest na przeciwbólach bo rak kosci jest okropnie bolesny, ale daje radę na razie

Posted

[quote name='malawaszka']Sandra - Główny Bazarkowy :D no i jeszcze Siła bazarkowa danyww i kto jeszcze? bosze boję się wymieniac bo jestem teraz cała w emocjach i pewnie zapomniałam o połowie ludzi
No i Domy Tymczasowe :) bezcenne!

[/QUOTE]

Tyś największa bazarkowa Wasia :)