Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój syn działa w FM. Ale pamiętajcie - koszty wysyłki. To jak Avon - zamawiasz, przysyłają na twój adres. Więc dalej trzeba odsyłać.
Produkty z FM są nietanie ale dobre. Super jest np. płyn do mycia fug i parę innych rzeczy.

Posted

[quote name='AnkaG']Mój syn działa w FM. Ale pamiętajcie - koszty wysyłki. To jak Avon - zamawiasz, przysyłają na twój adres. Więc dalej trzeba odsyłać.
Produkty z FM są nietanie ale dobre. Super jest np. płyn do mycia fug i parę innych rzeczy.[/QUOTE]

O przepraszam :) W avonie mozesz zamówić kuriera gdzie bądź albo do paczkomatu :)

Posted

[quote name='Saththa']O przepraszam :) W avonie mozesz zamówić kuriera gdzie bądź albo do paczkomatu :)[/QUOTE]
No ale nie jedno zamówienie na pięć różnych adresów wysyłane w częściach. :)

Posted

[quote name='AnkaG']No ale nie jedno zamówienie na pięć różnych adresów wysyłane w częściach. :)[/QUOTE]

:lol: powyżej 50 zł to w avonie mozesz robić co chcesz... w sumie ponizej 50 złotych tez ale 10 zł za pakowanie i koszt wysyłki...

Posted

pojechaliiiiiii - matko żeby było dobrze - on taki wariat - nakręcał się jak głupek na spacerze, ale pani sobie radzi z nim - zauważyłam że stosuje metody Milana :lol: och muszę chyba też zacząć bo na mnie skakał, a na Nią nie! :mad: :evil_lol: zmykam, potem foty

Posted

[quote name='malawaszka']pojechaliiiiiii - matko żeby było dobrze - on taki wariat - nakręcał się jak głupek na spacerze, ale pani sobie radzi z nim - zauważyłam że stosuje metody Milana :lol: och muszę chyba też zacząć bo na mnie skakał, a na Nią nie! :mad: :evil_lol: zmykam, potem foty[/QUOTE]

Co zastosowała?

[quote name='zerduszko']
A może kopniak w słabiznę? :eviltong:[/QUOTE]

To nie kopniak.

Posted

[quote name='AnkaG']Ostatnio jak oglądaliśmy Cezara to była kobietka z ciułalką. O rany jaka maszkara po operacjach plastycznych, fuuuuj[/QUOTE]

ale ciulka po operacjach czy jej pani?

Posted

[quote name='ania0112']a co robiła ze metody milana? ćst? :lol:[/QUOTE]

tu właśnie nie jestem pewna, ale chyba też usłyszałam :D

[quote name='Saththa']albo dotknięcie w bok szyi??[/QUOTE]

dotknięcie :D

[quote name='zerduszko']
A może kopniak w słabiznę? :eviltong:[/QUOTE]

nie :lol:

Przyjechałam własnie z Tiną - była bardzo grzeczna u fryzjera - podczas kąpieli podobno mniej, ale ja nie widziałam - Patrycja z Fundacji Do Serca Przytul Psa ją przywiozła i załatwiła fryzjera, a ja się załapałam na czystą robotę - suszenie i do domu :loveu: bida z niej zwłaszcza na tym łysym nosie...boki zapadnięte z brzuch jak balon :shake: musimy do weta, badania zrobić i zobaczym co jej jest