AnkaG Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Mój syn działa w FM. Ale pamiętajcie - koszty wysyłki. To jak Avon - zamawiasz, przysyłają na twój adres. Więc dalej trzeba odsyłać. Produkty z FM są nietanie ale dobre. Super jest np. płyn do mycia fug i parę innych rzeczy. Quote
Saththa Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='AnkaG']Mój syn działa w FM. Ale pamiętajcie - koszty wysyłki. To jak Avon - zamawiasz, przysyłają na twój adres. Więc dalej trzeba odsyłać. Produkty z FM są nietanie ale dobre. Super jest np. płyn do mycia fug i parę innych rzeczy.[/QUOTE] O przepraszam :) W avonie mozesz zamówić kuriera gdzie bądź albo do paczkomatu :) Quote
ania0112 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 moja mama tez czasem działa w fm... jak jest duze zamówienie bo jak małe to jej dyrektorka jest główna "konsultantką" Quote
AnkaG Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Saththa']O przepraszam :) W avonie mozesz zamówić kuriera gdzie bądź albo do paczkomatu :)[/QUOTE] No ale nie jedno zamówienie na pięć różnych adresów wysyłane w częściach. :) Quote
Saththa Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='AnkaG']No ale nie jedno zamówienie na pięć różnych adresów wysyłane w częściach. :)[/QUOTE] :lol: powyżej 50 zł to w avonie mozesz robić co chcesz... w sumie ponizej 50 złotych tez ale 10 zł za pakowanie i koszt wysyłki... Quote
wilczy zew Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Margi']We Wrocławiu jest hurtownia tej firmy.[/QUOTE] I w hodzisz i kupujesz jedną sztukę? Quote
Margi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Nie ja,ktoś kto jest ich przedstawicielem może kupić jedną sztukę. Quote
Margi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Następna,która nie czyta.Znam tylko muszę się upewnić że dalej w tym działa. Quote
wilczy zew Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Margi'] Moja koleżanka się tym zajmowała ale nie wiem czy jeszcze.[/QUOTE] Czyta,czyta,chodzilo mi czy ktoś jeszcze o kim wiesz :-) Quote
malawaszka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 pojechaliiiiiii - matko żeby było dobrze - on taki wariat - nakręcał się jak głupek na spacerze, ale pani sobie radzi z nim - zauważyłam że stosuje metody Milana :lol: och muszę chyba też zacząć bo na mnie skakał, a na Nią nie! :mad: :evil_lol: zmykam, potem foty Quote
ania0112 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 a co robiła ze metody milana? ćst? :lol: Quote
zerduszko Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Huraaaaaaa :laola: To teraz czekamy na dobre wieści :) A może kopniak w słabiznę? :eviltong: Quote
AnkaG Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Absurdek MUSI być grzeczny :) Kurde cięzko kopać Nuśkę - jest taka mała - 7 kg... :) Quote
wilczy zew Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='malawaszka']pojechaliiiiiii - matko żeby było dobrze - on taki wariat - nakręcał się jak głupek na spacerze, ale pani sobie radzi z nim - zauważyłam że stosuje metody Milana :lol: och muszę chyba też zacząć bo na mnie skakał, a na Nią nie! :mad: :evil_lol: zmykam, potem foty[/QUOTE] Co zastosowała? [quote name='zerduszko'] A może kopniak w słabiznę? :eviltong:[/QUOTE] To nie kopniak. Quote
zerduszko Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='wilczy zew']To nie kopniak.[/QUOTE] No noga to kopniak, nie? Quote
AnkaG Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Ostatnio jak oglądaliśmy Cezara to była kobietka z ciułalką. O rany jaka maszkara po operacjach plastycznych, fuuuuj Quote
ania0112 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 to ten wasz milan ma pomysl na posłuszenstwo u psa poprzez kopniak? ale mi to metoda... Quote
ania0112 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='AnkaG']Ostatnio jak oglądaliśmy Cezara to była kobietka z ciułalką. O rany jaka maszkara po operacjach plastycznych, fuuuuj[/QUOTE] ale ciulka po operacjach czy jej pani? Quote
AniaGucio Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='ania0112']ale ciulka po operacjach czy jej pani?[/QUOTE] O to samo miałam pytać ;). Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić ciułałkę po operacjach :evil_lol:. Quote
AnkaG Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 No pani :) Ciułałka był obronny :) Fajny maluszek :) Quote
malawaszka Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='ania0112']a co robiła ze metody milana? ćst? :lol:[/QUOTE] tu właśnie nie jestem pewna, ale chyba też usłyszałam :D [quote name='Saththa']albo dotknięcie w bok szyi??[/QUOTE] dotknięcie :D [quote name='zerduszko'] A może kopniak w słabiznę? :eviltong:[/QUOTE] nie :lol: Przyjechałam własnie z Tiną - była bardzo grzeczna u fryzjera - podczas kąpieli podobno mniej, ale ja nie widziałam - Patrycja z Fundacji Do Serca Przytul Psa ją przywiozła i załatwiła fryzjera, a ja się załapałam na czystą robotę - suszenie i do domu :loveu: bida z niej zwłaszcza na tym łysym nosie...boki zapadnięte z brzuch jak balon :shake: musimy do weta, badania zrobić i zobaczym co jej jest Quote
Recommended Posts