ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 hahahah a nie trzeźwy był... on po prostu ma takie zdolności a, ze z psami chodzi średnio raz na rok to nie znał naszego bloku od strony parku i tak jakoś mu wyszło;) Jak ja ide z minikami to martwie się, ze któregoś mi ukradną lub Ince krzywde zrobią gdy ta się cieszy... więc nawet moralnego wsparcia nie mam:shake: Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']da się :)............[/QUOTE] za ile ? :evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Właśnie, jakie koszty. Moze lepiej kupić nowy, ten strasznie muli :/ Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 nie no jak muli to kup nowy - koniecznie :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Saththa']za ile ? :evil_lol:[/QUOTE] pewnie ze dwie stówki [quote name='zerduszko']Właśnie, jakie koszty. Moze lepiej kupić nowy, ten strasznie muli :/[/QUOTE] no tego to już nie wiem :evil_lol: Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']nie no jak muli to kup nowy - koniecznie :evil_lol:[/QUOTE] Nooo po co inwestować coś co juz nie działa dobrze :lol: Quote
zerduszko Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Saththa']Nooo po co inwestować coś co juz nie działa dobrze :lol:[/QUOTE] To oprócz nowego laptopa jeszcze chłopa wymienię :eviltong: Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='zerduszko']To oprócz nowego laptopa jeszcze chłopa wymienię :eviltong:[/QUOTE] Akurat Chłop to wydaje mi się, ze działa... :scared: Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='zerduszko']To oprócz nowego laptopa jeszcze chłopa wymienię :eviltong:[/QUOTE] uważaj z tym - zawsze może być gorzej ;) :evil_lol: mówię o chłopie - bo z lapkiem to tylko lepiej ;) Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Saththa']Akurat Chłop to wydaje mi się, ze działa... :scared:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: przynajmniej pierwotna funkcja działa :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Saththa']Akurat Chłop to wydaje mi się, ze działa... :scared:[/QUOTE] hahhaha i to jak!!! Quote
Saththa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='zerduszko']Ostatnio nie działa :diabloti:[/QUOTE] Zbiera siły... :evil_lol: Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 jbz a cos ty zrobiła z kotem;), ze oczy mu świecą? Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']jbz a cos ty zrobiła z kotem;), ze oczy mu świecą?[/QUOTE] wymieniłam baterie :evil_lol: ona ma takie oczyska że przedziwnie wychodzą na fotach ;) więc tym razem na niebiesko a co! laguna blu ;) [IMG]http://images65.fotosik.pl/593/c1c07c7df534b343med.jpg[/IMG] Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 wygląda jak kot z jakiegoś horroru :siara: Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']wygląda jak kot z jakiegoś horroru :siara:[/QUOTE] edytowałam i masz wyżej w powiększeniu :) wyobraź sobie jak się budzę i widzę toto przed twarzą z rozdartą gębą :diabloti: Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 ale na powiększeniu to faktycznie oczy jak laguna.. na dole żółte - piasek i potem niebieskie -woda ... cudnie:loveu: Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']ale na powiększeniu to faktycznie oczy jak laguna.. na dole żółte - piasek i potem niebieskie -woda ... cudnie:loveu:[/QUOTE] szkoda że jej rozum niedomaga i szmergla ma do potęgi :loveu: ale ja lubię takie indywidua Quote
wilczy zew Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']jbz a cos ty zrobiła z kotem;), ze oczy mu świecą?[/QUOTE] do gniazdka podłączyła :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Na watkunpewnej sznaucerucerki jest podpowiedź dla DT,że jesli starajacy się domek ma ciagle otwarta furtke,to nie nadaje sie. Nie wiem czemu pomyślałam o Malawaszce :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 No pewnie. Monice nikt o zdrowych zmysłach psa nie odda :diabloti: Ma już całą mase zwierzaków a do tego nie ma ogrodzenia! Sama furtka to pikuś :evil_lol: Mnie też nikt przy zdrowych zmysłach psa nie odda bo ciągle pracuję, jeżdżę z mamą po lekarzach no i jestem niemobilna :diabloti: A! W sumie to zwierząt też jest więcej niż jedno.... Na dodatek nie mam furtki.... Serio gadam :roll: Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 wz ja nie wiem czemu pomyslałas monice przeca ona nie ma furtki więc jak może być ciągle otwarta?:p Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 pfffffffffffff ja tam furtkę mam :roll: nie dziala od czasów wczesnego Gomółki - liczy się :diabloti: Quote
Recommended Posts