Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahahah a nie trzeźwy był... on po prostu ma takie zdolności a, ze z psami chodzi średnio raz na rok to nie znał naszego bloku od strony parku i tak jakoś mu wyszło;)
Jak ja ide z minikami to martwie się, ze któregoś mi ukradną lub Ince krzywde zrobią gdy ta się cieszy... więc nawet moralnego wsparcia nie mam:shake:

Posted

[quote name='ania0112']jbz a cos ty zrobiła z kotem;), ze oczy mu świecą?[/QUOTE]

wymieniłam baterie :evil_lol:
ona ma takie oczyska że przedziwnie wychodzą na fotach ;) więc tym razem na niebiesko a co! laguna blu ;)

[IMG]http://images65.fotosik.pl/593/c1c07c7df534b343med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ania0112']ale na powiększeniu to faktycznie oczy jak laguna.. na dole żółte - piasek i potem niebieskie -woda ... cudnie:loveu:[/QUOTE]

szkoda że jej rozum niedomaga i szmergla ma do potęgi :loveu: ale ja lubię takie indywidua

Posted

No pewnie. Monice nikt o zdrowych zmysłach psa nie odda :diabloti: Ma już całą mase zwierzaków a do tego nie ma ogrodzenia! Sama furtka to pikuś :evil_lol:

Mnie też nikt przy zdrowych zmysłach psa nie odda bo ciągle pracuję, jeżdżę z mamą po lekarzach no i jestem niemobilna :diabloti: A! W sumie to zwierząt też jest więcej niż jedno.... Na dodatek nie mam furtki.... Serio gadam :roll: