Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no oczywiście że już zabrana :lol: bo wiecie jak w Olkuszu - nie ma czasu na zastanawianie się... :shake: teraz muszę ją komuś wcisnąć :D na razie jest u missieek w hoteliku, ale nie ma dla niej miejsca już w domu bo Angela zapchana no i nasz dziadek jest u niej w domu już więc dość pilnie chciałabym zabrać ją;
jechała ze szczeniakami i nie zgłaszała problemów, w schronisku się bała i przy wyciąganiu z budy chciała kłapać, ale zaraz się tuliła do Angeliki - to wszystko co na razie wiem o niej - wiecej jutro; kołtun jest i chuda, na pewno rodziła, no i wg Angeli ma około 2-3 latka

Posted

[quote name='ania0112']hahah no i będzie okazja byś odebrała wszystkie gifty :)[/QUOTE]

no wlasnie problem z tym będzie bo ja nie bardzo mam jak jechać teraz - Bryza musi mieć kroplówki 3x dziennie :(

Posted

podaj mi adres do misieek na pw. no to pojedziemy no bo jak inaczej? :) ty to monia lubisz żebym zwiedzała polske.. było na zachód - wrocław, na polnoc - czestochowa, to teraz na wschód okolice krakowa.. dobrze kojarze?

Posted

[quote name='ania0112']podaj mi adres do misieek na pw. no to pojedziemy no bo jak inaczej? :) ty to monia lubisz żebym zwiedzała polske.. było na zachód - wrocław, na polnoc - czestochowa, to teraz na wschód okolice krakowa.. dobrze kojarze?[/QUOTE]

Kawałek za Wolbromiem, ale jeszcze przed Miechowem :multi: miejscowość Kamienica koło Gołczy

Posted

O jak dobrz bo mi już czacha dymiła hahahaah.
A ja miałam jutro podjechać do Moniki z TZtem ale... Niestety TZ nie przyjedzie na ten weekend do domu buuuuuuuuuuuuuu ;( A potrzebuję karmy kociej no i przydałyby się ulotki na 1% do pracy ;)

Posted

No pysia nie podrzuce Cię bo nie po drodze :eviltong: To Monia my czekamy na jakieś wieści z rana co z psiakiem, jak na inne psy reaguje itp. i pojedziemy.. ale fajnie było by mieć info z rana żeby jechać jak będzie widno bo jak patrzyłam na drogę to na jakieś... pustkowia nas wysyłasz ;) Smycz jeszcze jakas flexi mamy, problem się robi tylko z szelkami jeżeli będzie za mała/ drobna ale to damy znać to najwyżej wtedy nam coś pożyczysz...

Posted

wygląda na to ze tak. Ale Monia nas karci i zamiast jakieś urozmaicenie i czarnego albo pieprzaka albo białego znowu daje czarno-srebrengo my go znowu jakoś podobnie nazwiemy i będzi Ci się mieszać :evil_lol:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Lu%C5%9Bka/page884"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Lu%C5%9Bka/page884[/URL]

tu masz zdjęcia emki.
To szczenior który błąkał się w dąbrowie i ktos go zaniósł do weta który miał namiary na pysie i ona sie jakoś w to wciągnęła i doglądała małej gdy ta była w hoteliku i szukała domku dla niej :)

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Lu%C5%9Bka/page884"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Lu%C5%9Bka/page884[/URL]

Emka to szczenior który się błąkał po dąbrowie i trafił jakoś do weta a wet zadzwonił do pysi bo ma opinię zbieraczki :evil_lol:
i pysia szukała domu dla Emki i najwyraźniej się udało. młoda przez ten czas w hoteliku była

Posted

[quote name='ania0112'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Luśka/page884[/URL]

tu masz zdjęcia emki.
To szczenior który błąkał się w dąbrowie i ktos go zaniósł do weta który miał namiary na pysie i ona sie jakoś w to wciągnęła i doglądała małej gdy ta była w hoteliku i szukała domku dla niej :)[/QUOTE]
Ja się wciągnęłam? :crazyeye: Zadzwoniły że nie maja co zrobić z nią i żebym ratowała. Trudno odmówić...

Posted

One mają tam u siebie taką puszke na bidy. Ludzie czasami coś wrzucają. Wiec z datków i od nich reszte. Ale już bokami robiły więc zamierzałam założyć jej watek na dogo. I wtedy akurat zadzwoniła TA pani :)

Posted

no właśnie pamiętałam, ze mówiłaś o puli pieniążków na bidy .... szkoda, że pula się wyczerpała no ale psiak uratowany :) Dobrze ze jeszcze i tacy weci są a nie tylko kasa kasa i kasa. Mama jak poszła do naszego weta z Nari na ściągnięcie nieoczekiwanych szwów to on też taki fajny i powiedział, ze nie weźmie bo to mała robota a psiak bezdomniak :)

Posted

Bryzusia po kroplówce poczuła się lepiej i trochę zjadła - teraz się modlę żeby nie zwymiotowała bo dostała też leki... biedna ta babcinka moja :( Pani Dr określiła ją na 14 lat więc... trzeba isę liczyć ze wszystkim, ale tak łatwo się nie poddamy i póki życia póty nadziei! Jest kundlem, a kundle żyją dłużej HOWGH! Przynajmniej nadgonię czytanie książki przy tych kroplówkach :)