ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 hahaha nie no faktycznie mała sprawa o której zapomniałaś ;) Quote
brokatka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ok, A coś o niej wiesz? To dziewczynka rozumiem! jaka dla psów? Jak taka jak wszystkie :lol: poprzednie-to trzeba zabrać !!!!! Jeden kołtun:-( Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 no oczywiście że już zabrana :lol: bo wiecie jak w Olkuszu - nie ma czasu na zastanawianie się... :shake: teraz muszę ją komuś wcisnąć :D na razie jest u missieek w hoteliku, ale nie ma dla niej miejsca już w domu bo Angela zapchana no i nasz dziadek jest u niej w domu już więc dość pilnie chciałabym zabrać ją; jechała ze szczeniakami i nie zgłaszała problemów, w schronisku się bała i przy wyciąganiu z budy chciała kłapać, ale zaraz się tuliła do Angeliki - to wszystko co na razie wiem o niej - wiecej jutro; kołtun jest i chuda, na pewno rodziła, no i wg Angeli ma około 2-3 latka Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 hahah no i będzie okazja byś odebrała wszystkie gifty :) Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='ania0112']hahah no i będzie okazja byś odebrała wszystkie gifty :)[/QUOTE] no wlasnie problem z tym będzie bo ja nie bardzo mam jak jechać teraz - Bryza musi mieć kroplówki 3x dziennie :( Quote
Pysia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 O kurcze. Trzebaby kogoś poszukać kto pojedzie. Jejku jejku! Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 podaj mi adres do misieek na pw. no to pojedziemy no bo jak inaczej? :) ty to monia lubisz żebym zwiedzała polske.. było na zachód - wrocław, na polnoc - czestochowa, to teraz na wschód okolice krakowa.. dobrze kojarze? Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 [quote name='ania0112']podaj mi adres do misieek na pw. no to pojedziemy no bo jak inaczej? :) ty to monia lubisz żebym zwiedzała polske.. było na zachód - wrocław, na polnoc - czestochowa, to teraz na wschód okolice krakowa.. dobrze kojarze?[/QUOTE] Kawałek za Wolbromiem, ale jeszcze przed Miechowem :multi: miejscowość Kamienica koło Gołczy Quote
Pysia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 O jak dobrz bo mi już czacha dymiła hahahaah. A ja miałam jutro podjechać do Moniki z TZtem ale... Niestety TZ nie przyjedzie na ten weekend do domu buuuuuuuuuuuuuu ;( A potrzebuję karmy kociej no i przydałyby się ulotki na 1% do pracy ;) Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 No pysia nie podrzuce Cię bo nie po drodze :eviltong: To Monia my czekamy na jakieś wieści z rana co z psiakiem, jak na inne psy reaguje itp. i pojedziemy.. ale fajnie było by mieć info z rana żeby jechać jak będzie widno bo jak patrzyłam na drogę to na jakieś... pustkowia nas wysyłasz ;) Smycz jeszcze jakas flexi mamy, problem się robi tylko z szelkami jeżeli będzie za mała/ drobna ale to damy znać to najwyżej wtedy nam coś pożyczysz... Quote
Pysia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Cię zmartwię, ale Sarnów jest po drodze do Dąbrowy od Moniki tylko ciut inaczej wystarczy pojechać hahahaha Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 to to ja wiem ale ja do Moni nie jade tylko do kamienicy a więc trochę inna droga mnie czeka :) Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 wygląda na to ze tak. Ale Monia nas karci i zamiast jakieś urozmaicenie i czarnego albo pieprzaka albo białego znowu daje czarno-srebrengo my go znowu jakoś podobnie nazwiemy i będzi Ci się mieszać :evil_lol: Quote
AnkaG Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Poczytałam :) Trzymamy za Bryzię i Silverka. I za nowy mały tymczasik :) Quote
wilczy zew Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Biedna Bryzunia. Absurd ma fest futro. Kocyka jak nie strzyc,to też w mróz moze leżeć na śniegu. Co to za Emka? Marako,fajna stronka,jeszcze wszystkiego nie przeczytałam. Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Lu%C5%9Bka/page884"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Lu%C5%9Bka/page884[/URL] tu masz zdjęcia emki. To szczenior który błąkał się w dąbrowie i ktos go zaniósł do weta który miał namiary na pysie i ona sie jakoś w to wciągnęła i doglądała małej gdy ta była w hoteliku i szukała domku dla niej :) Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Lu%C5%9Bka/page884"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Lu%C5%9Bka/page884[/URL] Emka to szczenior który się błąkał po dąbrowie i trafił jakoś do weta a wet zadzwonił do pysi bo ma opinię zbieraczki :evil_lol: i pysia szukała domu dla Emki i najwyraźniej się udało. młoda przez ten czas w hoteliku była Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 dogo mi wariuje i dubluje teksty, pokazuje ze nie wysłany itp..:angryy: Quote
Pysia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='ania0112'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/10290-Niufki-Zmorka-Szelma-*-kot-Tommy-*-collak-Aris-*-i-puli-Luśka/page884[/URL] tu masz zdjęcia emki. To szczenior który błąkał się w dąbrowie i ktos go zaniósł do weta który miał namiary na pysie i ona sie jakoś w to wciągnęła i doglądała małej gdy ta była w hoteliku i szukała domku dla niej :)[/QUOTE] Ja się wciągnęłam? :crazyeye: Zadzwoniły że nie maja co zrobić z nią i żebym ratowała. Trudno odmówić... Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 czyli poprawka ONE pysie w ta wciągnęły :) a kto opłacał hotelik? te panie weterynarz co mówilaś? super fajnie ze mała będzie mieć swojego ludzia! Quote
Pysia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 One mają tam u siebie taką puszke na bidy. Ludzie czasami coś wrzucają. Wiec z datków i od nich reszte. Ale już bokami robiły więc zamierzałam założyć jej watek na dogo. I wtedy akurat zadzwoniła TA pani :) Quote
ania0112 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 no właśnie pamiętałam, ze mówiłaś o puli pieniążków na bidy .... szkoda, że pula się wyczerpała no ale psiak uratowany :) Dobrze ze jeszcze i tacy weci są a nie tylko kasa kasa i kasa. Mama jak poszła do naszego weta z Nari na ściągnięcie nieoczekiwanych szwów to on też taki fajny i powiedział, ze nie weźmie bo to mała robota a psiak bezdomniak :) Quote
malawaszka Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Bryzusia po kroplówce poczuła się lepiej i trochę zjadła - teraz się modlę żeby nie zwymiotowała bo dostała też leki... biedna ta babcinka moja :( Pani Dr określiła ją na 14 lat więc... trzeba isę liczyć ze wszystkim, ale tak łatwo się nie poddamy i póki życia póty nadziei! Jest kundlem, a kundle żyją dłużej HOWGH! Przynajmniej nadgonię czytanie książki przy tych kroplówkach :) Quote
Recommended Posts