Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']aaahaha patrzcie jaki wariat to jest :lol: ja chyba naprawdę będę musiała mu jakąś dziewczynę zabawową wydumać :lol:
][/QUOTE]

:splat: wydmuchać przeczytałam i już dalej pooooszło, aż oczy przecierałam ze zdumienia :splat:

Posted

[quote name='Saththa']:splat: wydmuchać przeczytałam i już dalej pooooszło, aż oczy przecierałam ze zdumienia :splat:[/QUOTE]

no :roflt: apropos dmuchania to własnie problem w tym, że on nie wykastrowany jest wiec suczka musiałaby już przyjechać wycięta bo nie zaryzykuję teraz zwłaszcza jak się zbliża zimowe cieczkowisko :shock:

[quote name='zerduszko']A gdzie on jest i czy nie miał być u Cie?[/QUOTE]

jest w hotelu pod Wawą i przyjeżdza do mnie jutro albo w sobotę mam nadzieję - jak tylko figu będzie jechała

[quote name='Margi']Świetny jest. :loveu: Naprawdę energiczny i chyba rzeczywiście trzeba mu towarzystwa do biegania,bo ruda może nie dać rady.:lol:[/QUOTE]

no... :splat:

Posted

Aaaale super jest :lol: "jesteś szalony, mówię Ci..." :evil_lol:

..jeżeli nie załatwisz mu dziewczyny to sama będziesz biegać :razz: (no, bo przecież narzekałaś, że nie masz z kim chodzić na prawdziwe spacery :eviltong:)

Posted

[quote name='danyww']Aaaale super jest :lol: "jesteś szalony, mówię Ci..." :evil_lol:

..jeżeli nie załatwisz mu dziewczyny to sama będziesz biegać :razz: (no, bo przecież narzekałaś, że nie masz z kim chodzić na prawdziwe spacery :eviltong:)[/QUOTE]

ja bym wolała mu szybko załatwić dom :)

Posted

[quote name='Margi']Na pewno będzie szybko.
O której się go spodziewasz?[/QUOTE]

no niekoniecznie bo jest mixem... a wtedy już wiesz jak jest - nie taki chodliwy "towar"
nie mam pojęcia o której - w nocy niestety - po 21 wyjadą z Warszawy więc pewnie koło 2 dotrą tutaj :mdleje:

Posted

ostatnimi czasy przywykłam :D w nicy działam jak maszyna :D jak Viki się budzi i zaczyna w klatce hałasować to wstaję i ją biorę na ręce, idziemy razem wysikać mnie i do wyra spać dalej :D ewentualnie jak Bryza zaczyna dyszeć to wstaję, ubieram się i idziemy na siku...

Posted

[quote name='malawaszka']ja też :lol: Absurd przyjedzie dziś w nocy :mdleje: aaaa[/QUOTE]

Szalone tempo, szalone sznupy :diabloti:

Damian się mnie pyta czy na zlot Boltowi przyczepie brodę :eviltong:

Posted

[quote name='zerduszko']Szalone tempo, szalone sznupy :diabloti:

Damian się mnie pyta czy na zlot Boltowi przyczepie brodę :eviltong:[/QUOTE]

nie przyczepiaj - przyjedzie do swojej rudej żony - przytrzymam ją dla Was i wszyscy razem szczęśliwi wrócicie do domu :D

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']tak długo będą jechać?[/QUOTE]

no kurde nie wiem... zależy jak na drodze będzie - wyjechali ofc z poślizgiem - czasowym, nie drogowym więc cierpliwie czekam :)