Saththa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='malawaszka']aaahaha patrzcie jaki wariat to jest :lol: ja chyba naprawdę będę musiała mu jakąś dziewczynę zabawową wydumać :lol: ][/QUOTE] :splat: wydmuchać przeczytałam i już dalej pooooszło, aż oczy przecierałam ze zdumienia :splat: Quote
zerduszko Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 A gdzie on jest i czy nie miał być u Cie? Quote
Margi Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Świetny jest. :loveu: Naprawdę energiczny i chyba rzeczywiście trzeba mu towarzystwa do biegania,bo ruda może nie dać rady.:lol: Quote
malawaszka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='Saththa']:splat: wydmuchać przeczytałam i już dalej pooooszło, aż oczy przecierałam ze zdumienia :splat:[/QUOTE] no :roflt: apropos dmuchania to własnie problem w tym, że on nie wykastrowany jest wiec suczka musiałaby już przyjechać wycięta bo nie zaryzykuję teraz zwłaszcza jak się zbliża zimowe cieczkowisko :shock: [quote name='zerduszko']A gdzie on jest i czy nie miał być u Cie?[/QUOTE] jest w hotelu pod Wawą i przyjeżdza do mnie jutro albo w sobotę mam nadzieję - jak tylko figu będzie jechała [quote name='Margi']Świetny jest. :loveu: Naprawdę energiczny i chyba rzeczywiście trzeba mu towarzystwa do biegania,bo ruda może nie dać rady.:lol:[/QUOTE] no... :splat: Quote
zerduszko Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Aaaaaaaa :) Przestaje za Toba nadążać :) Quote
danyww Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Aaaale super jest :lol: "jesteś szalony, mówię Ci..." :evil_lol: ..jeżeli nie załatwisz mu dziewczyny to sama będziesz biegać :razz: (no, bo przecież narzekałaś, że nie masz z kim chodzić na prawdziwe spacery :eviltong:) Quote
malawaszka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='zerduszko']Aaaaaaaa :) Przestaje za Toba nadążać :)[/QUOTE] ja też :lol: Absurd przyjedzie dziś w nocy :mdleje: aaaa Quote
malawaszka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='danyww']Aaaale super jest :lol: "jesteś szalony, mówię Ci..." :evil_lol: ..jeżeli nie załatwisz mu dziewczyny to sama będziesz biegać :razz: (no, bo przecież narzekałaś, że nie masz z kim chodzić na prawdziwe spacery :eviltong:)[/QUOTE] ja bym wolała mu szybko załatwić dom :) Quote
Margi Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Na pewno będzie szybko. O której się go spodziewasz? Quote
malawaszka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='Margi']Na pewno będzie szybko. O której się go spodziewasz?[/QUOTE] no niekoniecznie bo jest mixem... a wtedy już wiesz jak jest - nie taki chodliwy "towar" nie mam pojęcia o której - w nocy niestety - po 21 wyjadą z Warszawy więc pewnie koło 2 dotrą tutaj :mdleje: Quote
malawaszka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 ostatnimi czasy przywykłam :D w nicy działam jak maszyna :D jak Viki się budzi i zaczyna w klatce hałasować to wstaję i ją biorę na ręce, idziemy razem wysikać mnie i do wyra spać dalej :D ewentualnie jak Bryza zaczyna dyszeć to wstaję, ubieram się i idziemy na siku... Quote
wilczy zew Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Jak on się cieszy :-) Nocka przechlapana. Quote
zerduszko Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='malawaszka']ja też :lol: Absurd przyjedzie dziś w nocy :mdleje: aaaa[/QUOTE] Szalone tempo, szalone sznupy :diabloti: Damian się mnie pyta czy na zlot Boltowi przyczepie brodę :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='zerduszko']Szalone tempo, szalone sznupy :diabloti: Damian się mnie pyta czy na zlot Boltowi przyczepie brodę :eviltong:[/QUOTE] nie przyczepiaj - przyjedzie do swojej rudej żony - przytrzymam ją dla Was i wszyscy razem szczęśliwi wrócicie do domu :D Quote
malawaszka Posted January 23, 2014 Author Posted January 23, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']tak długo będą jechać?[/QUOTE] no kurde nie wiem... zależy jak na drodze będzie - wyjechali ofc z poślizgiem - czasowym, nie drogowym więc cierpliwie czekam :) Quote
zerduszko Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 To nie kastrować go? Wyhoduje sobie małego agilitowca :loveu: Czimam kciuki za bezpieczna podroz :) Quote
JankaBezZiemii Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 zaglądam o tej absurdalnej porze ;) Quote
JankaBezZiemii Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 :multi: wstawaj szkoda dnia :multi: :nonono2: mufff na reszcie :mad: Quote
Recommended Posts