Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']nie za szybko byś chciała? dziś wizyta była i w niedziele jedzie do domku :lol: graj w tego totka i ogłaszaj dalej psy![/QUOTE]

zagram a jak capnę te milijjjjjjjony to ogrodzimy ranczo malawaszki żeby bez problemu mogła przebyć wizyty PA - bo kto jej teraz psa da? :diabloti:

Posted

[quote name='ania0112']Mysza! :cunao::laola:[/QUOTE]

pepla :lol:

no Myszka w niedzielę się przeprowadza z Rancha Farmerskiego na swoje - będzie Pyrką :D a żeby było ciekawiej to Nari chyba też zostanie Pyrą - ale to jeszcze zobaczymy

Posted

[quote name='malawaszka']
[U][B]pepla[/B][/U] :lol:

no Myszka w niedzielę się przeprowadza z Rancha Farmerskiego na swoje - będzie Pyrką :D a żeby było ciekawiej to Nari chyba też zostanie Pyrą - ale to jeszcze zobaczymy[/QUOTE]

do mnie mówisz pepla a z nari jeszcze nic nie wiadomo a już chlapnęłaś językiem:eviltong::evil_lol:

Posted

Oooooooo nowe adopcyjki :), super.

Ja tak średnio widzę Nikitę przy małych dzieciach.Ona jest fajna milusia, całuśna i do głaskania i do zabawy, ale dopóki wszystko idzie po jej myśli.Ona potrafi złapać zębami, pamiętajcie o tym, może nie mocno, ale potrafi.Wczoraj mąż ją chciał zwalić z łóżka to go lekko kłapnęła.Raz jej się chyba pomyliło;) i próbowała mnie.Ona też potrzebuje dużo czasu spędzać z opiekunem, wyszaleć się, zmęczyć, bo jak nie to będzie łobuzować.