JankaBezZiemii Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='malawaszka']DZWOŃ TELEFONIEEEE :modla: dziękiii[/QUOTE] dzwoń dzwoń dzwoń wyślij mi to coś proszę najpiękniej - bo mój tel dzwoni :crazyeye: czy ty wiesz że może uda mi się TRZY sztuki w sobotę rozwieźć do doooooomków? :multi: Quote
malawaszka Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 no wysłałam dawno!!! zajrzyj do SPAMU jak nie masz super - trzymam kciuki!! Quote
JankaBezZiemii Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 [quote name='malawaszka']no wysłałam dawno!!! zajrzyj do SPAMU jak nie masz super - trzymam kciuki!![/QUOTE] mam - czemu w spamie lądujesz? dziękuję bardzo :Rose: Quote
malawaszka Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']mam - czemu w spamie lądujesz? dziękuję bardzo :Rose:[/QUOTE] no własnie kurde nie wiem czemu - pewnie mam głupiego maila :D Quote
Margi Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ja też coś jeszcze poproszę proszę Szefowej. Quote
malawaszka Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='Margi']Ja też coś jeszcze poproszę proszę Szefowej.[/QUOTE] Margi a może tego biedaka z Wojtyszek? [url]http://sznaucery.eadopcje.org/psiak/714[/url] Quote
malawaszka Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 [quote name='Margi']Ok,może być.[/QUOTE] tylko na mojego maila bo oni przecież nie aktywują ogłoszeń Quote
JankaBezZiemii Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 domek z rozmowy fajny - do sprawdzenia szuka psa najlepiej suczki niedużej w typie sznaucera super lub innej warunki: Mała - pani mieszka w bloku do roku lub jakoś taki wiek i warunek bezwzględny - SPRAWDZONA NA DZIECI (pani ma dwoje 3 i 4 letnie) zgłosiła mi się do malizny najmaciuplejszej ale jest rozsądna i faktycznie taki całkiem szczylek jej się odwidział ;) miała już szczeniaka - ale jej umarł (miał wgłobienie (?) jelita) leczyła, sprzątała ale się nie udało mamy coś takiego? jeśli tak to się umówię i sprawdzę domek lub dam namiar ;) Warszawa Quote
Saththa Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']domek z rozmowy fajny - do sprawdzenia szuka psa najlepiej suczki niedużej w [B]typie sznaucera super lub innej[/B] [/QUOTE] Znaczy ze co przepraszam bo ja nie rozumiem :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='Saththa']Znaczy ze co przepraszam bo ja nie rozumiem :lol:[/QUOTE] pfffffffffffff :roll::diabloti: tzn że jeśli sznaucer to fantastycznie bo jej się podobają ale nie wyklucza innych ;) Quote
Saththa Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :splat: :lol: Quote
malawaszka Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 no takich rocznych nie mamy... mamy - Reszke albo rudego trola :errrr: ale każda z nich ma coś co ją wyklucza :D ale pomyślę jeszcze Quote
malawaszka Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 JEST przecież JEST NIKITA u WATACHY!!! ale nie jestem przekonana czy ona nie jest zbyt postrzelona do takich małych dzieci... [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247088-Moje-tymczasy-od-A-do-Z[/url] Quote
Saththa Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='malawaszka']JEST przecież JEST NIKITA u WATACHY!!! ale nie jestem przekonana czy ona nie jest zbyt postrzelona do takich małych dzieci... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247088-Moje-tymczasy-od-A-do-Z[/URL][/QUOTE] bno ja tez o niej myslałam ale ona ma 7 miesiecy chyba tak? to nie za młoda? Quote
malawaszka Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 [quote name='Saththa']bno ja tez o niej myslałam ale ona ma 7 miesiecy chyba tak? to nie za młoda?[/QUOTE] teraz już ma z 9 miesięcy, nie za młoda to nie jest tylko ... czy nie za duża i nie za szalona... Quote
wilczy zew Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Obawiam sie że zbyt szalona. Jak dołacza do tego takie małe dzieci,to dom rozniosą. Quote
Saththa Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Może ją zmęczą i sie zmęcza i bedzie święty spokój :) Quote
JankaBezZiemii Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 [quote name='malawaszka']teraz już ma z 9 miesięcy, nie za młoda to nie jest tylko ... czy nie za duża i nie za szalona...[/QUOTE] jak to duża? to minik chyba? a z dziećmi nie da się jej sprawdzić?mogę moje pożyczyć jakby co :razz: no i w Wawie - można się spotkać oblookac nawzajem .... Quote
malawaszka Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']jak to duża? to minik chyba? a z dziećmi nie da się jej sprawdzić?mogę moje pożyczyć jakby co :razz: no i w Wawie - można się spotkać oblookac nawzajem ....[/QUOTE] tu masz porównanie z minikiem - ciut siędziewczynce przerosło :D [URL="http://img822.imageshack.us/i/9df4.jpg/"][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/5201/9df4.jpg[/IMG][/URL] a co do spotkania to byłoby najlepsze żeby zobaczyli czy chcą takiego czubka,ale kiepsko widzę spacer po mieście z dwójką tak małych dzieci i TAKIM psem - ona potrzebuje uwagi i wychowania a taka mama musi dzieci pilnować a nie z psem się szarpać no i kto mi powie czemu Lento pousuwało ogłoszenia? Twoje ogłoszenia zostały usunięte, ponieważ na Lento.pl już istnieją takie same lub podobne ogłoszenia zamieszczone przez Ciebie. Informacja ta dotyczy ogłoszeń: [B]Starszy malutki piesek mix sznaucer szuka domu[/B], id:1622765 Lokalizacja: [B]Kraków[/B] [B]Bezimienny szuka domu[/B], id:1627173 Lokalizacja: [B]Sieradz[/B] [B]Bezimienny szuka domu[/B], id:1627735 Lokalizacja: [B]Sieradz[/B] Quote
JankaBezZiemii Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 zmień tytuły - powinno pomóc no troszkę większa ona myśli o czymś wiesz maciupkim - miała shih tzu czy jak to się tam pisze :roll: ale minik byłby ok jakiś jej znajomy ma i takie cóś jej pasuje Quote
ania0112 Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 eh jak chce do roku ciapka to kazdy psiak będzie szalony łobuziak. nikita sie specjalnie nie wyróżnia... ja to o niej pomyslałam ale wlasnie mi sie wydawała za duża... Quote
zerduszko Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Chciałabym znaleźć nieszalonego psa do okolicach roku :eviltong: Toz to naj szalony okres jest jak dorastają. Quote
Recommended Posts