malawaszka Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='Margi']Śliczna te dziewczyny.:lol: Punia to chyba troszkę ciałka nabrała.Mogłaby Furii troszkę oddać.:lol:[/QUOTE] zdjęcia kłamią :D Furia przytyła - waży już 4m5 kg :D a Punia schudła troszkę :D tylko gęste włosiska jej rosną Quote
Saththa Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Gdzies było o Puniowych włoskach na pycholu:lol: rzezywsicie wtedy wyglądała rozkosznie :lol: Za to teraz jest sznaucerem krótkobrodym Mało rozlewającym wody :lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Saththa']Gdzies było o Puniowych włoskach na pycholu:lol: rzezywsicie wtedy wyglądała rozkosznie :lol: Za to teraz jest sznaucerem krótkobrodym Mało rozlewającym wody :lol:[/QUOTE] :lol: wszędzie było o nich :D ale Punia ostatnio na spacerze mi się zapluła :crazyeye: normalnie wisiał jej glut jak jakiemuś faflunowi gluciastemu! na spacerze trafiła na trop obcego - psa albo człowieka i się rozszczekała i tak sobie szła i szczekała, ja patrzę a jej wisi taki sopel prawie do ziemi :crazyeye: ble Quote
Saththa Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Tazziowi tez się zdarza.... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee i klei sie to niesamowicie bleh. Quote
malawaszka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Saththa']Tazziowi tez się zdarza.... bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee i klei sie to niesamowicie bleh.[/QUOTE] no nie mogłam jej tego papierem wyczyścić bo się mazało :D Quote
Saththa Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='malawaszka']no nie mogłam jej tego papierem wyczyścić bo się mazało :D[/QUOTE] jedyne co u Tazza działa to prysznic. Bo inaczej cała broda posklejana i to tak rpzy skórze... jak na zel czy cos :) Quote
danyww Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='malawaszka']:lol: wszędzie było o nich :D ale Punia ostatnio na spacerze mi się zapluła :crazyeye: normalnie wisiał jej glut jak jakiemuś faflunowi gluciastemu! na spacerze trafiła na trop obcego - psa albo człowieka i się rozszczekała i tak sobie szła i szczekała, ja patrzę a jej wisi taki sopel prawie do ziemi :crazyeye: ble[/QUOTE] A ja myślałam, że tylko Maja tak ma :evil_lol: Ostatnio z każdego spaceru taka spluta przychodzi :cool3: Quote
malawaszka Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 no to one muszą być spokrewnione - może Maja to córka Puni :mdleje: to nie jest częste u miniatur - żeby nie powiedzieć, że pierwszy raz się spotkałam... Quote
danyww Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='malawaszka']no to one muszą być spokrewnione - może Maja to córka Puni :mdleje: to nie jest częste u miniatur - żeby nie powiedzieć, że pierwszy raz się spotkałam...[/QUOTE] Z tym pokrewieństwem to jest możliwe. :lol: Mój poprzedni i obecny sznupek też się nie spluwa. A przecież na spacerze czasami trudno go oderwać od ziemi gdy się przyssie. :crazyeye: Quote
funia Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Oj ,tam oj tam...nie lubicie glutasków dyndających ?:eviltong: Quote
danyww Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='funia']Oj ,tam oj tam...nie lubicie glutasków dyndających ?:eviltong:[/QUOTE] Takie glutaski to nic. Miałam kiedyś nowofundlanda. Ten to miał gluuuuuty!:evil_lol: Po suficie latały a czasem w oko nimi trafił.:cool3: Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 no są rasy niejako predysponowane do glucenia - ale nie nalezą do nich sznaucery mini :lol: Quote
wilczy zew Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 u nas ani średniak ani olbrzymek się nie glucą i tak ma być Quote
Saththa Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Dogi fafnie wyglądają jak sie zagluca potem wytelepią i maja na nochalu :lol: Chociaz jak mi opowiadali właściciele dogów... jak im na zyrandolu wisiał to sie ubawiłam hahah Quote
WATACHA Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Ja mam całą ścianę w glutach nad psim posłaniem Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='WATACHA']Ja mam całą ścianę w glutach nad psim posłaniem[/QUOTE] Ja mam wszystkie ściany w glutach i posłania... kto mnie przebije :mad: Quote
WATACHA Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='zerduszko']Ja mam wszystkie ściany w glutach i posłania... kto mnie przebije :mad:[/QUOTE] Ja , jak będę miała katar, wszystko sobie zagluce, aby być lepszą ;) Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Czekam w domu przed kompem :eviltong: Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 na gluty??????? WATACHY???? :crazyeye: kurde mam okazję jechać z Punią w środę do Lublina bo emiś jedzie do okulisty z psiakiem ze schronu, ale za późno się dowiedziałam i nie poustawiałam sobie wszystkiego i nie mogę jechać no aż mnie skręca bo tam można zrobić badanie czy coś tam działa prawidłowo i czy jest sens inwestować w operację usunięcia zaćmy... szkoda, że tu nie ma nikogo kto mógłby z nimi pojechać :placz: taka okazja zmarnowana no... Quote
zerduszko Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 No to szkoda :( Ech, żeby tak nie pracować i się tylko zwierzakami zajmować :D Quote
malawaszka Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 no właśnie... a tu nie dość, że w pracy się sypie niefajnie to jeszcze przez to mam związane ręce w psim działaniu... shit Quote
Recommended Posts