Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margi']Śliczna te dziewczyny.:lol: Punia to chyba troszkę ciałka nabrała.Mogłaby Furii troszkę oddać.:lol:[/QUOTE]

zdjęcia kłamią :D Furia przytyła - waży już 4m5 kg :D a Punia schudła troszkę :D tylko gęste włosiska jej rosną

Posted

[quote name='Saththa']Gdzies było o Puniowych włoskach na pycholu:lol:

rzezywsicie wtedy wyglądała rozkosznie :lol: Za to teraz jest sznaucerem krótkobrodym Mało rozlewającym wody :lol:[/QUOTE]

:lol: wszędzie było o nich :D ale Punia ostatnio na spacerze mi się zapluła :crazyeye: normalnie wisiał jej glut jak jakiemuś faflunowi gluciastemu! na spacerze trafiła na trop obcego - psa albo człowieka i się rozszczekała i tak sobie szła i szczekała, ja patrzę a jej wisi taki sopel prawie do ziemi :crazyeye: ble

Posted

[quote name='malawaszka']no nie mogłam jej tego papierem wyczyścić bo się mazało :D[/QUOTE]

jedyne co u Tazza działa to prysznic. Bo inaczej cała broda posklejana i to tak rpzy skórze... jak na zel czy cos :)

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: wszędzie było o nich :D ale Punia ostatnio na spacerze mi się zapluła :crazyeye: normalnie wisiał jej glut jak jakiemuś faflunowi gluciastemu! na spacerze trafiła na trop obcego - psa albo człowieka i się rozszczekała i tak sobie szła i szczekała, ja patrzę a jej wisi taki sopel prawie do ziemi :crazyeye: ble[/QUOTE]

A ja myślałam, że tylko Maja tak ma :evil_lol:
Ostatnio z każdego spaceru taka spluta przychodzi :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']no to one muszą być spokrewnione - może Maja to córka Puni :mdleje: to nie jest częste u miniatur - żeby nie powiedzieć, że pierwszy raz się spotkałam...[/QUOTE]

Z tym pokrewieństwem to jest możliwe. :lol: Mój poprzedni i obecny sznupek też się nie spluwa. A przecież na spacerze czasami trudno go oderwać od ziemi gdy się przyssie. :crazyeye:

Posted

[quote name='funia']Oj ,tam oj tam...nie lubicie glutasków dyndających ?:eviltong:[/QUOTE]

Takie glutaski to nic. Miałam kiedyś nowofundlanda. Ten to miał gluuuuuty!:evil_lol: Po suficie latały a czasem w oko nimi trafił.:cool3:

Posted

Dogi fafnie wyglądają jak sie zagluca potem wytelepią i maja na nochalu :lol:

Chociaz jak mi opowiadali właściciele dogów... jak im na zyrandolu wisiał to sie ubawiłam hahah

Posted

[quote name='zerduszko']Ja mam wszystkie ściany w glutach i posłania... kto mnie przebije :mad:[/QUOTE]

Ja , jak będę miała katar, wszystko sobie zagluce, aby być lepszą ;)

Posted

na gluty??????? WATACHY???? :crazyeye:

kurde mam okazję jechać z Punią w środę do Lublina bo emiś jedzie do okulisty z psiakiem ze schronu, ale za późno się dowiedziałam i nie poustawiałam sobie wszystkiego i nie mogę jechać no aż mnie skręca bo tam można zrobić badanie czy coś tam działa prawidłowo i czy jest sens inwestować w operację usunięcia zaćmy... szkoda, że tu nie ma nikogo kto mógłby z nimi pojechać :placz: taka okazja zmarnowana no...