Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Ciekawe jaka Furia będzie po psychotropie :cool3:[/QUOTE]

pytałam czy może na nią zadziałać jakoś inaczej niż powinien i np zagryzie nas w nocy, ale powiedziała Pani dr, że nie :D albo pomoże albo nic nie zrobi

Posted

A ja o wszystkim wiedziałam pierwsza :eviltong: ..bo chciałam się podlizać Matce Przełożonej i dzwoniłam do niej :eviltong: ..i akurat wracała od pani doktor ..i powiedziała co się dowiedziała :lol: ..bo kupiłam magazyn Vege (no, która kupiła? która? :cool3: ) ..i zdałam relację czy są w nim sznupki :diabloti:

Posted

Szukam czarnego kudłacza dla ojca mojego weta (ostatnio pochował podobnego) tak max 20 kg wagi, nie musi być jakiś szczególnie młody. No i w miarę blisko Wrocławia, żeby jakoś nie mega drogi był transport. Cukierek piękny, ale może za energiczny dla niego (facet ciut powyżej 60, aktywny, ale pewnie nie do bólu). Więcej dowiem się o tym domku w poniedziałek, bo będę u weta, a to wiem z drugiej ręki.

Posted

Marako są takie psiaki we Wrocławiu w schronisku:
[url]http://schronisko.in/category/psy/psy-srednie/[/url]

wrr nie umiem podlinkować konkretnych ale trzy takie sznaucerowate są średnie - żadnych info o nich nei ma i trzeba dzwonić do schronu chyba, że któraś wolontariuszka coś wie o nich, tylko ja nie wiem kogo pytać

Posted

[quote name='danyww']A ja o wszystkim wiedziałam pierwsza :eviltong: ..bo chciałam się podlizać Matce Przełożonej i dzwoniłam do niej :eviltong: ..i akurat wracała od pani doktor ..i powiedziała co się dowiedziała :lol: ..bo kupiłam magazyn Vege (no, która kupiła? która? :cool3: ) ..i zdałam relację czy są w nim sznupki :diabloti:[/QUOTE]

zrób fotke albo skan plizzzz :modla: fajnie, że są, ale ani pół telefonu :(

Posted

[quote name='malawaszka']Marako są takie psiaki we Wrocławiu w schronisku:
[URL]http://schronisko.in/category/psy/psy-srednie/[/URL]

wrr nie umiem podlinkować konkretnych ale trzy takie sznaucerowate są średnie - żadnych info o nich nei ma i trzeba dzwonić do schronu chyba, że któraś wolontariuszka coś wie o nich, tylko ja nie wiem kogo pytać[/QUOTE]
Dzięki. Mam nadzieję, że wystarczająco kudłate i czarne.

Posted

[quote name='malawaszka']zrób fotke albo skan plizzzz :modla: fajnie, że są, ale ani pół telefonu :([/QUOTE]

Wysłałam fotki na maila ale są beznadziejne.:shake:
Jutro będę cosik kombinować :cool3:

Posted

[quote name='danyww']Wysłałam fotki na maila ale są beznadziejne.:shake:
Jutro będę cosik kombinować :cool3:[/QUOTE]

och po jednym zdjęciu dali a ja godzinami wyszukiwałam, żeby było po 3 zdjęcia :D no ale i tak nikt nie dzwoni :placz:

za to jest domek chętny na Dziadka :mdleje: nie napalamy się - trZymamy kciuki! domek daleko no i najpierw musimy go wykastrować i zobaczymy

Posted

[quote name='Margi'][URL]http://schronisko.in/164713/[/URL] jest jeszcze taki,chyba najbardziej sznupkowaty.[/QUOTE]
Też go znalazłam. Przeszukałam sporo stron różnych schronisk (pobliskich). Toffik wiekowo w sam raz, bo 6 lat, więc już ustatkowany. Kudłaty też. Czarny niekoniecznie, ale może na focie tylko tak szaro wygląda.
No i przy okazji popatrzyłam na olbrzymy, tym razem młode i chłopak koło Piły, 2-letni, chudziak, wpadł mi w oko. Ciekawe, czy jeszcze jest do adopcji.

Posted

jest ten w Pile - chcę go ściągnąć tutaj bo tam jest szkieletem i nie dojdzie do siebie, a mimo ogłoszeń nikt go nie chce!!! ludzie są ślepi... wg mnie on nie ma 2 lat tylko jest dzieciakiem