wilczy zew Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='zerduszko']Czepialska :errrr: mam pytanie? Po co temu rudemu, młodemu, zdrowemu psu zakładasz przy tak wysokich temperaturach ubranka na spacery, na których tyyyle biega :diabloti:[/QUOTE] Bo Malawaszka lubi ubierać pieski :razz: Quote
JankaBezZiemii Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='wilczy zew']Bo Malawaszka lubi ubierać pieski :razz:[/QUOTE] cziłałki jej potrzeba - mają sukieneczki :loveu: Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='zerduszko']Czepialska :errrr: mam pytanie? Po co temu rudemu, młodemu, zdrowemu psu zakładasz przy tak wysokich temperaturach ubranka na spacery, na których tyyyle biega :diabloti:[/QUOTE] [quote name='wilczy zew']Bo Malawaszka lubi ubierać pieski :razz:[/QUOTE] dokładnie tak! bo mam kilka malutkich ubranek dla Furiatki a ona nie pozwala się ubierać :placz: [quote name='JankaBezZiemii']cziłałki jej potrzeba - mają sukieneczki :loveu:[/QUOTE] no! a tak serio to Lilu marznie - przypominam, że u nas jest ciut chłodniej, a zdjęcia są z dni chłodniejszych niż te teraz :razz: i jak nie ma sweterka to ucieka do domu i wrzeszczy pod drzwiami żeby ją Jarek wpuścił... a jak ma sweterek to chce być dłużej na spacerze... Quote
zerduszko Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Robisz z psa maskotkę delikatesa :diabloti: Chłodniej na ubranka to jest jakieś -15 -20 :mad: Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='zerduszko']Robisz z psa maskotkę delikatesa :diabloti: Chłodniej na ubranka to jest jakieś -15 -20 :mad:[/QUOTE] nic nie robię tylko jest taka - czemu mam ją przemrażać jak jej lepiej w sweterku? mam Ci nagrać jak ją telepie przy -1? ona śpi caluśka pod kołdrą więc jest ciepłolubna i nie zamierzam jej na siłę przyzwyczajać do lubienia zimna - mimo, że sierść ma lepszą niż Furiatka zdecydowanie, to Furia się tak nie trzęsie Quote
JankaBezZiemii Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='malawaszka']nic nie robię tylko jest taka - czemu mam ją przemrażać jak jej lepiej w sweterku? mam Ci nagrać jak ją telepie przy -1? ona śpi caluśka pod kołdrą więc jest ciepłolubna i nie zamierzam jej na siłę przyzwyczajać do lubienia zimna - mimo, że sierść ma lepszą niż Furiatka zdecydowanie, to Furia się tak nie trzęsie[/QUOTE] no haszczaka się z niej nie zrobi :shake::diabloti: Quote
zerduszko Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Stara tata :eviltong: Trzęsienie się u psa nie oznacza tego co u ludzi :p Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='zerduszko']Stara tata :eviltong: Trzęsienie się u psa nie oznacza tego co u ludzi :p[/QUOTE] sama jesteś STARA :obrazic: tak, tak a ja mam pierwszy raz psa i nie widzę kiedy się trzęsie z emocji a kiedy bo mu zimno :eviltong: i uciekanie do domu pewnie też znaczy coś innego niż u ludzi w zimne dni :p Quote
JankaBezZiemii Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='malawaszka']sama jesteś STARA :obrazic: tak, tak a ja mam pierwszy raz psa i nie widzę kiedy się trzęsie z emocji a kiedy bo mu zimno :eviltong: i uciekanie do domu pewnie też znaczy coś innego niż u ludzi w zimne dni :p[/QUOTE] glodna jest to do michy leci trzęsąc się z podniecenia na mniam mniam :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='JankaBezZiemii']glodna jest to do michy leci trzęsąc się z podniecenia na mniam mniam :diabloti:[/QUOTE] to całkiem jak ja :lol: Quote
zerduszko Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Nie napisałam, ze z emocji :eviltong: Zaburzasz jej naturalne procesy termoregulacyjne :megagrin: :smokin: :scared::diabloti: Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='zerduszko']Nie napisałam, ze z emocji :eviltong: Zaburzasz jej naturalne procesy termoregulacyjne :megagrin: :smokin: [/QUOTE] zerduszko ależ to nie jest coś innego niż u ludzi - u ludzi też tak to działa - więc - nie ubieraj kurtki :eviltong: alboooo :cool3: zewrzyj szyki z wz i wezwijcie w końcu tych kontrolerów do mnie i niech zabiorą te psy bo nie wiem na kiedy mam bukować bilety w ciepłe kraje :multi: Quote
zerduszko Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Moje procesy mi matka zaburzyła, bo mnie za ciepło ubierała, ha :sg168: Psów nikt nie będzie zabierał, dostaniesz po prostu eksmisję :megagrin::megagrin::megagrin: a my się psami zajmiemy :multi: Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='zerduszko']Moje procesy mi matka zaburzyła, bo mnie za ciepło ubierała, ha :sg168: Psów nikt nie będzie zabierał, dostaniesz po prostu eksmisję :megagrin::megagrin::megagrin: a my się psami zajmiemy :multi:[/QUOTE] palenie Ci szkodzi bejbe :lol: ahahah szybko byście uciekały po tej eksmisji z powrotem do spokojnych swoich domków :errrr: Quote
wilczy zew Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='zerduszko']Moje procesy mi matka zaburzyła, bo mnie za ciepło ubierała, ha :sg168: Psów nikt nie będzie zabierał, dostaniesz po prostu eksmisję :megagrin::megagrin::megagrin: a my się psami zajmiemy :multi:[/QUOTE] Zerduszko,jesteś wielka i genialna :loveu: Malawaszka nie martw sie,wychowamy szczekacze :cool3: Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='wilczy zew']Zerduszko,jesteś wielka i genialna :loveu: Malawaszka nie martw sie,wychowamy szczekacze :cool3:[/QUOTE] i TY brutusie :obrazic: boosz wszyscy przeciwko mnie :shithappens: wychowamy, wychowamy - w klatkach pozamykacie i tyle będą miały z życia :plzdie: Quote
Pink Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 I jeszcze klatki wystawimy przed dom, coby sie towarzystwo hartowalo :evil_lol: Quote
JankaBezZiemii Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Pink']I jeszcze klatki wystawimy przed dom, coby sie towarzystwo hartowalo :evil_lol:[/QUOTE] bez kubraczków! o! Quote
wilczy zew Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='malawaszka']i TY brutusie :obrazic: boosz wszyscy przeciwko mnie :shithappens: wychowamy, wychowamy - w klatkach pozamykacie i tyle będą miały z życia :plzdie:[/QUOTE] bo tam u Ciebie jest taaak pięęęknieeeee :loveu: ee tam w klatkach,przecież mają nie hałasować,to do kojca pójdą :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 żywcem nas nie wezmą!!! [IMG]http://hg.joemonster.org//mg/albums/new/110704/zywcem_mnie_nie_wezma.jpg[/IMG] Quote
wilczy zew Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Musimy się naradzić z Zerduszko :-o Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='Margi']Łomatko wojna będzie u Malawaszki ?[/QUOTE] bunkry już mam! jeszcze tylko fosa, zasieki i damy radę :cooldevi: Quote
Pink Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [IMG]http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/3/254/dzialo_czolg.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 coś tam wkleiła bo mi się tylko napis świat obrazków wyświetla :lol: Quote
Recommended Posts