Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Czepialska :errrr: mam pytanie? Po co temu rudemu, młodemu, zdrowemu psu zakładasz przy tak wysokich temperaturach ubranka na spacery, na których tyyyle biega :diabloti:[/QUOTE]

Bo Malawaszka lubi ubierać pieski :razz:

Posted

[quote name='zerduszko']Czepialska :errrr: mam pytanie? Po co temu rudemu, młodemu, zdrowemu psu zakładasz przy tak wysokich temperaturach ubranka na spacery, na których tyyyle biega :diabloti:[/QUOTE]

[quote name='wilczy zew']Bo Malawaszka lubi ubierać pieski :razz:[/QUOTE]

dokładnie tak! bo mam kilka malutkich ubranek dla Furiatki a ona nie pozwala się ubierać :placz:

[quote name='JankaBezZiemii']cziłałki jej potrzeba - mają sukieneczki :loveu:[/QUOTE]

no!

a tak serio to Lilu marznie - przypominam, że u nas jest ciut chłodniej, a zdjęcia są z dni chłodniejszych niż te teraz :razz: i jak nie ma sweterka to ucieka do domu i wrzeszczy pod drzwiami żeby ją Jarek wpuścił... a jak ma sweterek to chce być dłużej na spacerze...

Posted

[quote name='zerduszko']Robisz z psa maskotkę delikatesa :diabloti: Chłodniej na ubranka to jest jakieś -15 -20 :mad:[/QUOTE]

nic nie robię tylko jest taka - czemu mam ją przemrażać jak jej lepiej w sweterku? mam Ci nagrać jak ją telepie przy -1? ona śpi caluśka pod kołdrą więc jest ciepłolubna i nie zamierzam jej na siłę przyzwyczajać do lubienia zimna - mimo, że sierść ma lepszą niż Furiatka zdecydowanie, to Furia się tak nie trzęsie

Posted

[quote name='malawaszka']nic nie robię tylko jest taka - czemu mam ją przemrażać jak jej lepiej w sweterku? mam Ci nagrać jak ją telepie przy -1? ona śpi caluśka pod kołdrą więc jest ciepłolubna i nie zamierzam jej na siłę przyzwyczajać do lubienia zimna - mimo, że sierść ma lepszą niż Furiatka zdecydowanie, to Furia się tak nie trzęsie[/QUOTE]

no haszczaka się z niej nie zrobi :shake::diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']Stara tata :eviltong: Trzęsienie się u psa nie oznacza tego co u ludzi :p[/QUOTE]

sama jesteś STARA :obrazic: tak, tak a ja mam pierwszy raz psa i nie widzę kiedy się trzęsie z emocji a kiedy bo mu zimno :eviltong: i uciekanie do domu pewnie też znaczy coś innego niż u ludzi w zimne dni :p

Posted

[quote name='malawaszka']sama jesteś STARA :obrazic: tak, tak a ja mam pierwszy raz psa i nie widzę kiedy się trzęsie z emocji a kiedy bo mu zimno :eviltong: i uciekanie do domu pewnie też znaczy coś innego niż u ludzi w zimne dni :p[/QUOTE]

glodna jest to do michy leci trzęsąc się z podniecenia na mniam mniam :diabloti:

Posted

[quote name='zerduszko']Nie napisałam, ze z emocji :eviltong: Zaburzasz jej naturalne procesy termoregulacyjne :megagrin: :smokin:
[/QUOTE]

zerduszko ależ to nie jest coś innego niż u ludzi - u ludzi też tak to działa - więc - nie ubieraj kurtki :eviltong:

alboooo :cool3: zewrzyj szyki z wz i wezwijcie w końcu tych kontrolerów do mnie i niech zabiorą te psy bo nie wiem na kiedy mam bukować bilety w ciepłe kraje :multi:

Posted

Moje procesy mi matka zaburzyła, bo mnie za ciepło ubierała, ha :sg168:

Psów nikt nie będzie zabierał, dostaniesz po prostu eksmisję :megagrin::megagrin::megagrin: a my się psami zajmiemy :multi:

Posted

[quote name='zerduszko']Moje procesy mi matka zaburzyła, bo mnie za ciepło ubierała, ha :sg168:

Psów nikt nie będzie zabierał, dostaniesz po prostu eksmisję :megagrin::megagrin::megagrin: a my się psami zajmiemy :multi:[/QUOTE]

palenie Ci szkodzi bejbe :lol:

ahahah szybko byście uciekały po tej eksmisji z powrotem do spokojnych swoich domków :errrr:

Posted

[quote name='zerduszko']Moje procesy mi matka zaburzyła, bo mnie za ciepło ubierała, ha :sg168:

Psów nikt nie będzie zabierał, dostaniesz po prostu eksmisję :megagrin::megagrin::megagrin: a my się psami zajmiemy :multi:[/QUOTE]

Zerduszko,jesteś wielka i genialna :loveu:

Malawaszka nie martw sie,wychowamy szczekacze :cool3:

Posted

[quote name='wilczy zew']Zerduszko,jesteś wielka i genialna :loveu:

Malawaszka nie martw sie,wychowamy szczekacze :cool3:[/QUOTE]

i TY brutusie :obrazic: boosz wszyscy przeciwko mnie :shithappens:

wychowamy, wychowamy - w klatkach pozamykacie i tyle będą miały z życia :plzdie:

Posted

[quote name='malawaszka']i TY brutusie :obrazic: boosz wszyscy przeciwko mnie :shithappens:

wychowamy, wychowamy - w klatkach pozamykacie i tyle będą miały z życia :plzdie:[/QUOTE]

bo tam u Ciebie jest taaak pięęęknieeeee :loveu:

ee tam w klatkach,przecież mają nie hałasować,to do kojca pójdą :evil_lol: