Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Erhan']Widzę, że w przyszłym roku grule będą dobrze chronione przed dzikami :cool3: :evil_lol:
Z takiego chronionego pola to i ze 3 metry zbierzesz ;-)[/QUOTE]
Buahahaha i będzie na bimberek jak znalazł :diabloti: Potem plask w dzika i zakaska gotowa :evil_lol:

Posted

kurde mol Furia miała własnie atak swój malutki - dobija mnie to bo ona nie miała długo długo a ostatnio coraz częściej ... słabe te ataki i nijak się mają do tego co miewa Viki, ale są i rozpłaszcza ją na glebie jak żabę i trzęsie - zastanawiam się czy u niej to padaczka czy może ta choroba Meniera co M@d pisał o niej kiedyś bo Furia cały czas przytomnie patrzy tylko nie może się ruszać i ma takie skurcze mięśni

Posted

no jeszcze fefnaście sobie do domu ściągnę to będzie cud miód ... obejrzałam filmik M@da z nagraniem ataku Lumpa i u Furiatki to tak samo wygląda - oczka cały czas bystre i przytomne tylko ciałko nie słucha - pogadam o tym z panią dr jak będę po leki dla Viki

Posted

nie no tym to się tak nie przejmuję - po prostu tak ma - może być też pourazowe uszkodzenie błędnika, ona ma to bardzo krótko te ataki i od razu po nich jest jakby nigdy nic się nie stało; gorzej z Viki bo musiałam dziś jej podać zastępczy/tymczasowy antybiotyk bo wyniki wymazu będą dopiero w poniedziałek.wtorek a ona dziś mi się glutem zalała dosłownie... biedna jest, ale podałam jej leki i chyba lepiej się poczuła

Posted

Nasza nowa dziewczynka - w DT u ani0112 o brokatki :loveu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248388-Abi-ma%C5%82a-sznaucerka-zabrana-z-K%C5%82omnic-w-Dt-u-brokatki-i-szukamy-DS[/url]

Posted

bosz ale Kenzo ma zryty baniak - zaczęło właśnie padać, byłam w kojcu bo tam robiliśmy ogrodzenie a ten wariat wkoło kojca rundy i dawaj szczekać w niebo na deszcz - panika w oczach, jęzor na wierzchu i cuduje... biedny - pierwszy raz widzę psa, który tak na deszcz reaguje, on powinien być w domu :placz:

Posted

[quote name='wilczy zew']Twoja odpowiedź bardzo mi się nie podoba :mad:[/QUOTE]

[quote name='Pysia']Ja tam chcę, aby było ciepło cały czas :) Mrozu i śniegu nie chcę.[/QUOTE]

jej. ja tez nie chce mrozu i sniegu ale deszczu tez nie chcę bo Młody nie lubi wyłazić i musze go wywlekać :(

Posted

[quote name='Pysia']Ja tam chcę, aby było ciepło cały czas :) Mrozu i śniegu nie chcę.[/QUOTE]

[quote name='malawaszka']no ja w sumie też bym wolała deszcz niż śniegu po pachy... a co by Kenzo wolał to się okaże bo nie wiemy jak zareaguje na śnieg :-o[/QUOTE]

Nie gadam z Wami :mad:

Posted

No przecież nie będzie padało non stop :)
Mrozu i śniegu nie lubimy po ostatniej zimie, która puściła z torbami wiele ludzi. W domach prywatnych poł roku zimy to klęska. A w zeszłym w październiku spadł pierwszy śnieg a ostatni ( zresztą powyżej kolan! ) miałam na urodziny 12 kwietnia! To prawie 7 m-cy. Nie odpowiada mi to. Wolę przelotne deszcze zimą i szybką wiosne.