malawaszka Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 uhaha musiałam sobie wygooglać grule :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='Erhan']Widzę, że w przyszłym roku grule będą dobrze chronione przed dzikami :cool3: :evil_lol: Z takiego chronionego pola to i ze 3 metry zbierzesz ;-)[/QUOTE] Buahahaha i będzie na bimberek jak znalazł :diabloti: Potem plask w dzika i zakaska gotowa :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 kurde mol Furia miała własnie atak swój malutki - dobija mnie to bo ona nie miała długo długo a ostatnio coraz częściej ... słabe te ataki i nijak się mają do tego co miewa Viki, ale są i rozpłaszcza ją na glebie jak żabę i trzęsie - zastanawiam się czy u niej to padaczka czy może ta choroba Meniera co M@d pisał o niej kiedyś bo Furia cały czas przytomnie patrzy tylko nie może się ruszać i ma takie skurcze mięśni Quote
Saththa Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Kurde nooooo jak nie jedna to druga jak nie druga to trzeci... :watpliwy: *tuli wasię* Quote
malawaszka Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 no jeszcze fefnaście sobie do domu ściągnę to będzie cud miód ... obejrzałam filmik M@da z nagraniem ataku Lumpa i u Furiatki to tak samo wygląda - oczka cały czas bystre i przytomne tylko ciałko nie słucha - pogadam o tym z panią dr jak będę po leki dla Viki Quote
zerduszko Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Oj moja księżniczka biedna :( Weź ją wytulaj ode mnie :diabloti: Quote
Pysia Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 O kurcze. No fefnaście jeszcze Ci trzeba jak nic .... Quote
malawaszka Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 nie no tym to się tak nie przejmuję - po prostu tak ma - może być też pourazowe uszkodzenie błędnika, ona ma to bardzo krótko te ataki i od razu po nich jest jakby nigdy nic się nie stało; gorzej z Viki bo musiałam dziś jej podać zastępczy/tymczasowy antybiotyk bo wyniki wymazu będą dopiero w poniedziałek.wtorek a ona dziś mi się glutem zalała dosłownie... biedna jest, ale podałam jej leki i chyba lepiej się poczuła Quote
wilczy zew Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Ładny wybieg będziemy miały na zlot :-) Biedna Viki. Quote
malawaszka Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Nasza nowa dziewczynka - w DT u ani0112 o brokatki :loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248388-Abi-ma%C5%82a-sznaucerka-zabrana-z-K%C5%82omnic-w-Dt-u-brokatki-i-szukamy-DS[/url] Quote
malawaszka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 bosz ale Kenzo ma zryty baniak - zaczęło właśnie padać, byłam w kojcu bo tam robiliśmy ogrodzenie a ten wariat wkoło kojca rundy i dawaj szczekać w niebo na deszcz - panika w oczach, jęzor na wierzchu i cuduje... biedny - pierwszy raz widzę psa, który tak na deszcz reaguje, on powinien być w domu :placz: Quote
Pysia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Powinien mieć w takim momencie psa, który nie reaguje na deszcz i daje wsparcie spokojem. Kuna... Zmorowatość by Ci się przydała. Quote
malawaszka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 no ale on przecież ma - Bryza ma wywalone na deszcz i jest oazą spokoju - on w ogóle nie zwraca uwagi na nią bo jest zajęty panikowaniem Quote
AnkaG Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Moja Kajcia też taka panikara była dopóki nie straciła słuchu. Niektóre typy tak mają... Deszcz może kojarzyć mu się z burzą. Quote
malawaszka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 no ja tak właśnie myślę, że on się obawia, że jak pada to będzie burza - ale to jest masakra bo stres widać po nim bardzo ... Quote
zerduszko Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Bidok :( Dobrze dla neigo, że zima idzie, to nie będzie deszcz padał. Quote
Pysia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 No nie wiem czy nie będzie. 7 lat temu padał deszcz az do marca. Quote
wilczy zew Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Pysia']No nie wiem czy nie będzie. 7 lat temu padał deszcz az do marca.[/QUOTE] Twoja odpowiedź bardzo mi się nie podoba :mad: Quote
Pysia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Ja tam chcę, aby było ciepło cały czas :) Mrozu i śniegu nie chcę. Quote
malawaszka Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 no ja w sumie też bym wolała deszcz niż śniegu po pachy... a co by Kenzo wolał to się okaże bo nie wiemy jak zareaguje na śnieg :-o Quote
Saththa Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='wilczy zew']Twoja odpowiedź bardzo mi się nie podoba :mad:[/QUOTE] [quote name='Pysia']Ja tam chcę, aby było ciepło cały czas :) Mrozu i śniegu nie chcę.[/QUOTE] jej. ja tez nie chce mrozu i sniegu ale deszczu tez nie chcę bo Młody nie lubi wyłazić i musze go wywlekać :( Quote
natija Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 ja tez wole jak slonce swieci :)snieg jeszcze jako tako moze byc,ale deszcz to juz dla nas masakra:shake: Quote
wilczy zew Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 [quote name='Pysia']Ja tam chcę, aby było ciepło cały czas :) Mrozu i śniegu nie chcę.[/QUOTE] [quote name='malawaszka']no ja w sumie też bym wolała deszcz niż śniegu po pachy... a co by Kenzo wolał to się okaże bo nie wiemy jak zareaguje na śnieg :-o[/QUOTE] Nie gadam z Wami :mad: Quote
Pysia Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 No przecież nie będzie padało non stop :) Mrozu i śniegu nie lubimy po ostatniej zimie, która puściła z torbami wiele ludzi. W domach prywatnych poł roku zimy to klęska. A w zeszłym w październiku spadł pierwszy śnieg a ostatni ( zresztą powyżej kolan! ) miałam na urodziny 12 kwietnia! To prawie 7 m-cy. Nie odpowiada mi to. Wolę przelotne deszcze zimą i szybką wiosne. Quote
Recommended Posts