zerduszko Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ona się tak rozciąga czy wstawała? Masakra... same piłeczkowe pieski :) Quote
malawaszka Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='zerduszko']Ona się tak rozciąga czy wstawała?[/QUOTE] ona się tak czochra :D swędzi ją skóra jeszcze i jeździ tym brzuchem po trawie [quote name='zerduszko']Masakra... same piłeczkowe pieski :)[/QUOTE] nic tylko wybierać :grins: Quote
zerduszko Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Robisz to specjalnie, pewnie piłki pasztetem nasmarowałaś :lol: Quote
wilczy zew Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ciekawe czy jak obetniesz Puni sierść na uchach nie zrobią się stojące Furia zarasta? Quote
funia Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Zdjęcia jak zwykle cudne !!! Gdzie ty masz tak ładnie za domem ? To Punia juz taka ,ze nawet piłeczka sie bawi :crazyeye: Biedula zaznaje uroków życia :loveu: Szacunek malawaszka;) Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 (edited) [quote name='zerduszko']Robisz to specjalnie, pewnie piłki pasztetem nasmarowałaś :lol:[/QUOTE] spacjalnie dla Ciebie :grins: [quote name='wilczy zew']ciekawe czy jak obetniesz Puni sierść na uchach nie zrobią się stojące Furia zarasta?[/QUOTE] Punia ma malutkie i cieniutkie uszka więc możliwe, że będą wstawały, ale nie będą takie radary jak Zgredkowe :D Furcia zarasta wreszcie, faszeruję ją efa-olie i włoski pomału wuszyły [quote name='funia']Zdjęcia jak zwykle cudne !!! Gdzie ty masz tak ładnie za domem ? To Punia juz taka ,ze nawet piłeczka sie bawi :crazyeye: Biedula zaznaje uroków życia :loveu: Szacunek malawaszka;)[/QUOTE] no można powiedzieć, że za domem tak ładnie mamy :D Edited October 17, 2012 by malawaszka Quote
diana79 Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Punia ma teraz jak w raju :loveu: cudnie wygląda te uszka są bombowe :loveu: Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 byłam :) ale komentowałam u Ciebie :lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 zgadnij zgadula kto miał dzisiaj przemiłe odwiedziny :cool3: Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='malawaszka']zgadnij zgadula kto miał dzisiaj przemiłe odwiedziny :cool3:[/QUOTE] Furia? nie może byc! a co z tych odwiedzin się urodzi? Quote
wilczy zew Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 też stawiam na Furię ale nie chcę nagrody Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='Saththa']A ja na Punie stawiam :)[/QUOTE] nie napisałaś, że nie chcesz nagrody :evilbat: [SIZE=1]Dżordż już się pakuje[/SIZE] :evil_lol: Quote
Margi Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 To Dżordż pojedzie do Sandry,a Ty pisz co bliżej na temat wizyty. Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 boję się mówić... ale jak się uda... to mówię Wam RAJ! :loveu: Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='malawaszka']nie napisałaś, że nie chcesz nagrody :evilbat: [SIZE=1]Dżordż już się pakuje[/SIZE] :evil_lol:[/QUOTE] Jak się dogada z Tazzem.... [quote name='malawaszka']boję się mówić... ale jak się uda... to mówię Wam RAJ! :loveu:[/QUOTE] Jej znowu SwissowoBirmowo/Janisowi?? :lol: Normalnie RAJ jest tylko jeden :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 (edited) [quote name='Saththa']Jej znowu SwissowoBirmowo/Janisowi?? :lol: Normalnie RAJ jest tylko jeden :evil_lol:[/QUOTE] haha - u mnie :errrr: no dobra - powiem Wam - jest jeszcze jeden RAJ :) cudowna Pani, która 4-5 lat temu adoptowała od weszki Teklę (pamiętacie ją? starsza sunia którą weszka wzięła z Łodzi) - Tekla vel Figa umarła 11 miesięcy temu, no i Grażynka mocno to odchorowała... dopiero teraz jest gotowa i zakochała się z Puni :multi: dziś nas odwiedziła, wspaniała, ciepła kobieta - nawet Furia dała się pogłaskać (raz co prawda, ale było :D ), poszłyśmy na spacer, Zgredek nie polował na stopy - dopiero jak wróciłyśmy do domu to dał popis... Margi tak samo jak Ty byłaś - paskud mały. Ale potem już wszyscy (nawet DROPS!!!, a Lunę wysłałam do babci to uciekła od babci do nas i nawet nęcenie kiełbasą nie pomogło :lol: ) dopraszali się o głaskanie, dostali pluszowe piłeczki i kocyki, a Punia zaległa na kolanach Grażynki i zasnęła, kurcze ona od razu czuła, że to jest ktoś dla niej!!! Jedyny problem.... Puniowe wycie bo jednak Grażynka pracuje i Punia musiałaby trochę być sama, a to blok jest. Zaczynamy więc intensywnie się oduczać, trochę czasu jest bo sterylka będzie u nas bo ja mam lepszą możliwość dopilnowania po zabiegu. Aż mnie brzuch boli... tak bardzo bardzo chcę żeby się udało!!!! Więc teraz WYSYŁAMY myśli i KSZTAŁTUJEMY przyszłość - UDA SIĘ!!!!!!!!! :grins: Edited October 17, 2012 by malawaszka Quote
zerduszko Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='Saththa']Jej znowu SwissowoBirmowo/Janisowi?? [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Normalnie RAJ jest tylko jeden [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Tez o tym pomyślałam, ale jest jeszcze jeden raj, tam gdzie Bibi jest! Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 ooook to mamy 3 raje :) Waszkowy, SBJJ, i Bibowy.... Waszkowy - wizyta bez sensu, zostay dwa heheheh Quote
malawaszka Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 peplają i nie zauważyły jak się wywnętrzyłam :obrazic: apropos Raju Bibisiowego to maleństwo się starzeje nam :( zwyrodnienia w kręgosłupie i łapkach się odzywają, wczoraj w tej ulewie warszawskiej wracały od weta po ciemku, kawałdrogi pieszo bo taksówkarze nie chcieli dupy ruszyć do Wilanowa!!! :crazyeye::angryy: a BB ma swój wózeczek! i miała cieplutko i suchutko - mam tylko nadzieję, że Donna się nie pochoruje bo teraz musi dbać o kruszynkę naszą :loveu: Quote
Saththa Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 [quote name='malawaszka']peplają i nie zauważyły jak się wywnętrzyłam :obrazic: [/QUOTE] Bo sie bez sensu wyzewnętrzniasz wstecznie :lol: Ja sie nie uwsteczniam bo to ponoć niezdrowe ejst :lol: I szyja boi :evil_lol: Cudowny domek Bedzie ;) A Punia siedzi cicho!!!!! CICHOOOOO!!! Quote
Recommended Posts