wieso Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 podgladam Was.....tez bym chciala a nie moge :( ...czekam przeto na dluga relacje i zdjatka.....pozdrawiamy cala mafie sznupiasta... Quote
Saththa Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 AnkaG my tez się kiedyś wybierzemy co nie?:) Quote
malawaszka Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 no wybierzcie się koniecznie!!! Obcięłam Dropsa, załadowałam naczynia do zmywarki i już nie mam siły na nic haha Zrobimy grilla, a jak nie będzie padało to jak będziecie chciały całkiem wiejsko to zrobimy ognisko :cool3: Co do powrotów to musicie sobie same ustalić bo ja to się nigdzie nie wybieram :evil_lol: raport pogodowy - grzmi, błyska się i co jakiś czas pada - spotykamy się raz na ruski rok i musi być akurat załamanie pogody :lol: Quote
WATACHA Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Saththa']AnkaG my tez się kiedyś wybierzemy co nie?:)[/QUOTE] ja też się kiedyś wproszę ;P Quote
wilczy zew Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ja muszę obejrzeć te ruiny zamku w Siewierzu i bunkry więc niech nie pada!! Honda naprawdę taka potffforzasta?? :-o Quote
wilczy zew Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='malawaszka']Co do powrotów to musicie sobie same ustalić bo ja to się nigdzie nie wybieram :evil_lol:[/QUOTE] to się nazywa szczyt dyplomacji :evil_lol: jestem za ogniskiem :multi: Quote
marako Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='malawaszka'] a jak nie będzie padało to jak będziecie chciały całkiem wiejsko to zrobimy ognisko :cool3:[/QUOTE] Drewno niestety będzie mokre, nawet jak nie będzie padać. [QUOTE] Co do powrotów to musicie sobie same ustalić bo ja to się nigdzie nie wybieram :evil_lol:[/QUOTE] Margi - co Ty proponujesz? /Po tylu atrakcjach przed jazdą może potrzebne będzie zdrzemnięcie się, w razie czego może wezmę śpiwór i karimatę (jak mi obu nie rąbnęła córka), albo po prostu w aucie/ [QUOTE] raport pogodowy - grzmi, błyska się i co jakiś czas pada - spotykamy się raz na ruski rok i musi być akurat załamanie pogody :lol:[/QUOTE] meteo-icm podaje, że jutro od 11:00 w Katowicach już nie będzie padać, a wieczorem to w ogóle się rozchmurzy. Quote
malawaszka Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='wilczy zew']Ja muszę obejrzeć te ruiny zamku w Siewierzu i bunkry więc niech nie pada!! Honda naprawdę taka potffforzasta?? :-o[/QUOTE] to Ty mi powiedz o której będziesz po zwiedzaniu zamku i wtedy przyjadę po Ciebie do Siewierza [quote name='marako']Drewno niestety będzie mokre, nawet jak nie będzie padać. Margi - co Ty proponujesz? /Po tylu atrakcjach przed jazdą może potrzebne będzie zdrzemnięcie się, w razie czego może wezmę śpiwór i karimatę (jak mi obu nie rąbnęła córka), albo po prostu w aucie/ [/QUOTE] żadne tam drzemanie w aucie no co Ty? :lol: śpiworek możesz wziąć bo my się jeszcze nie dorobiliśmy zapasowych pościeli :oops: ale miejsce do spania jest! Quote
malawaszka Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 a może zrobimy jutro obóz survivalowy pod tytułem obcinanie Furiatki???? :megagrin: boszzz ona wygląda koszmarnie przy reszcie golasów! mały rozczochraniec, ale już nie mam ochoty się z nią użerać, niech sobie jest jaka chce... a Viki mnie dziś bosko zaskoczyła! obcinałam psy, ona wędrowała po domu, ale co chwilę zaglądała tam gdzie obcinałam i zatrzymywala się koło mnie - taka drobnostka, ale cieszy! no i jak wyszłam z psami to w przerwie deszczu wyniosłam ją do jej zagródki i widziałam, że po chwili krążenia zrobiła tam siku - w domu coraz rzadziej są wpadki, ale to głównie dlatego, że większość dnia była na dworze i pilnowałam, żeby po jedzeniu czy po spaniu ją wynosić; niestety nadal nawet na dworze potrafi się położyć w swojej kupie :placz: może po weekendzie pojadę z nią do neurologa i zobaczymy czy mamy jeszcze jakieś możliwości żeby jej w główce rozjaśnić trochę. Najchętniej to zrobiłabym jej ten rezonans, ale... przeraża mnie wizja narkozy i tych ataków podczas wybudzania się... to musi być głęboka i długa narkoza bo badanie trwa długo i pies nie może drgnąć nawet... ciężka sprawa... Quote
marako Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='wilczy zew'] Honda naprawdę taka potffforzasta?? :-o[/QUOTE] No, dla psów, ale dużych i to na wystawach jedynie, bo nie cierpi wystaw i jest podenerwowana. Najlepszym, najprawdziwszym sznaucerem z cudownym charakterem i zacięciem do pracy jest moja Grace i jest to mój powód do dumy - każdy zachorowałby na olbrzyma, jakby ją bliżej poznał. Ale ona nie lubi jeździć autem, jest niemłoda, znów ma problem z łapą, więc biorę Hondę (Tajga z kolei rzyga no i nie jest zaszczepiona p/wściekliźnie, bo umknął mi termin, więc też odpada, a to też zrobił się pies-ideał, po latach łatania dziur w psychice). Quote
wilczy zew Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Jak Honda nie lubi wystaw to normalne,że chce odreagować stres na jakimś psie. Quote
Maupa4 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Dzień Dobry Ja już jestem przed telewizorkiem i czekam na pierwsze relacyjne wejście na żywo :grins: Quote
marako Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Ja za to też przed telewizorkiem co chwilę sprawdzam pogodę. Wczoraj na icm pokazywali, że u nas ma być identycznie, jak u Was, a dziś już im się pogoda we Wrocku rozjeżdża z katowicką. U nas ponad 20 stopni i od południa rozchmurza się pięknie (już nie pada i jest dość jasno mimo zachmurzenia), a u Waszki niestety 17 maksimum i rozchmurzać się będzie po 18:00 dopiero. Ale opadów ma nie być i to najważniejsze. W sumie to lepsze niż 37 stopni. Quote
malawaszka Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 teraz jest beznadziejnie - siąpi, ciemno i chłodno... ech Quote
Margi Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Mam nadzieję,że u Waszki się rozchmurzy.U nas już słoneczko wychodzi. Quote
marako Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Ja mogę mieć leciutką "obsuwkę" w czasie, bo tz pojechał na zakupy i jestem teraz bez auta. Jak wróci przed 13:15 to OK, ale każda minuta po tym czasie generuje opóźnienie. Za to pojedziemy nieco nowszym autem, a nie 25-letnim, jak wcześniej myślałam. U nas coraz jaśniej, słonko tuż tuż i zaraz się przebije. Do Katowic ma dojść za 5-6 godzin to, co teraz jest u nas, więc może nie będzie źle. Sprawdzam na [URL="http://www.meteo.pl"]www.meteo.pl[/URL], bo tam przez cały czas aktualizują i na meteorogramach fajnie to jest pokazane. Quote
Margi Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Marako,ja jestem przygotowana na każdą porę i każdą ewentualność.Najważniejszy jest spokój i na pewno dojedziemy.;) Quote
zerduszko Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Patrzę za okno i średnio to widzę :shake: Quote
zerduszko Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 U nas jest zimno i mokro. W Katowicach rano padało. Brrr. Quote
Maupa4 Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 [quote name='zerduszko']Patrzę za okno i średnio to widzę :shake:[/QUOTE] [quote name='marako']U nas miejscami błękit nieba...[/QUOTE] [quote name='zerduszko']U nas jest zimno i mokro. W Katowicach rano padało. Brrr.[/QUOTE] No przestańcie :roll: WZ - wg planu - już od 40 minut ruiny zamku zwiedza :lol: Quote
marako Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Za 5 minut wyjeżdżam po Margi i w drogę, jeszcze wykopię iryski. Quote
Margi Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Marako już wyjechała.Niedługo będziemy u Waszki.:lol: Quote
danyww Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Zerduszko i ja wyjeżdżamy około 16.15 z Gliwic. :lol: Quote
Recommended Posts