Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']

a zwiał przed 25 maja jakoś i zaraz trafił do schroniska - oni nie pomyśleli, zeby tam go szukać[/QUOTE]

O jeuuuuuu to sie pewnie ucieszyli :loveu: po prawie 2 miesiacach :)

A Bryzelde zaproponowac trzeba:) wszak tak dobrze sie dogadywały;)

Posted

[quote name='Pink']No to super ale zdziwienie mnie nie opuszcza.... ja chyba pierwsze co bym zrobila, to dzwonila po okolicznych schronach.[/QUOTE]

ja teraz też, ale sto lat temu jak mi zwiał mój pierwszy pies Cziko to nikomu z nas do głowy nie wpadło szukać go w schronisku... taka świadomość... na szczęście pies wrócił sam...

Posted

No dobra powiem Wam jeszcze jedną fajną (mam nadzieję) wiadomość - Sajanek ma jechać do domu po 26 lipca, dom sprawdziła JOAPG, jest ok, fajny facet czeka na Sajana i mam ogromną nadzieję, że się chłopaki dogadają i że Sajanowi się spodoba i nie będzie rozrabiał - domek w Zielonce pod Warszawą

a Vikunia dziś całkiem nieźle, z tego sączka się sączy - chyba wytnę jej całkiem resztkę brody żeby było łatwiej utrzymać w czystości bo po nocy musiałam ją obmywać i kołnierzy umyć bo było okropnie... w pokoju rozłożyliśmy pcv więc już będzie łatwiej sprzątać :)

tylko z kotkiem bardzo źle :(

Posted

a żeby nie było nudy to Vika ma tasiemca... jutro będę dzwonić do weta czy mogę ją już odrobaczać bo jak pytałam o to wczesniej to kazali poczekać na po operacji, żeby nie przeciążać organizmu, ale kurde... wolałabym jak najszybciej tego świństwa się pozbyć :angryy:

Posted

często czy nie to jest obrzydlistwo... fuj! ja przez tasiemce muszę często koty odrobaczać bo żrą te myszy i się zarażają

Noc nieźle poza tym, że Viki ma dziwne pory aktywności i wstawałam sprawdzać czy wszystko ok jak ona chodziła po pokoju i otrzepywała się, a w kołnierzu to otrzepywanie słychać bardzo. No i od wczoraj boli mnie głowa... wczoraj łyknęłam dwa ibupromy - przeszło na chwilę, dziś to samo... masakra jakaś. Po południu mają być po Fenduszka :multi:

Posted

[quote name='Pink']Spoko, tasiemiec u psa zdarza sie dosc czesto - nawet pchly go przenosza. Waszek odrobaczy i bedzie gitara. Jak Wam minela nocka?[/QUOTE]

wiem :lol:

Posted

Meteopata jestes w takim razie, bo ja jestem i mnie wczoraj troche meczyla glowa, w nocy musialam wstac po tabletke i dzisiaj tez jest nie halo czyli trzy dniowka :cool3:

Posted

no miewam takie cholerne trzydniówki...

boszz Vikuni się sączy z tego sączka i muszę jej to obmywać bo przecież jakiegoś syfa dostanie - bardzo dzielna jest, poobcinałam włosy w które właziło to co wypływa i źle się to czyściło, kołnierz umyłam, założyłam, a Vika co? otrzepała głową i wszystko umazane znowu... :mdleje:

Posted

Też miałam trzydniówki a potem zmierzyłam ciśnienie i okazało się, że to od tego. Odkąd biorę leki zero bólów głowy. Wiadomo dokładnie kiedy przyjadą po Fenderka?