Pysia Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Aaaaaaaaaaaaaaaaaale pontonicho! Super :) Co do bazarku- policz kobieto te próbki no! Bo bazarek trzeba zrobić.... W koncu termin wazności wyjdzie i kicha. Quote
ania0112 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 ale posłanko... ło matko! super! właśnie właśnie policz próbki bo nie ma gdzie hoopsać ;) Quote
AniaGucio Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ania, rozliczę obecny bazarek (już niewiele zostało) i biorę się za następny, więc będzie co podrzucać :). Quote
malawaszka Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 noo policzę policzę - jutro najpóźniej pojutrze :lol: Byłam z Tiną u weta - zdrowa jak rybitwa :multi: serduszko zdrowe, brzuszek zdrowy, śladu po sterylce nie ma więc ciachamy i sio do domku :placz: matko jak ja nie chcę jej oddawać... Quote
Margi Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 To superowo,że Tinka zdrowa.:klacz: Faktycznie ciachnąć i do domku. Quote
malawaszka Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 nawet mam wstępnie zainteresowaną panią z Wrocławia zdaje się - ale to takie dopiero początki rozmów :D Quote
ania0112 Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 oooo ale tempo! super! to trzymamy za domek! ania ale pysia i monia mają "materiał" na mega duzy bazar i ten materiał juz u nich troche jest.... zaraz faktycznie sie przeterminuje i dupa będzie więc monie trzeba zachęcać do policzenia :) u ciebie tez będę hoopsac nic się nie martw! a rudą też będziesz ciachać? :cool3: Quote
malawaszka Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 no jasne, że ruda będzie ciachana tylko po pierwsze jeszcze nie minął nawet miesiąc od cieczki, a po drugie ruda małpiatka ma nabrzmiałe cycochy wiec jeszcze chwilę musimy poczekać Quote
danyww Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 A więc zapraszam do hopsania i kupowania :cool3: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251645-Bazareczek-na-ratowanie-sznupk%C3%B3w-i-sznupeczek-do-26-03-2014?p=21958844#post21958844[/url] Na FB będę wstawiać jutro.[B] Monika[/B], pomożesz?????? Quote
malawaszka Posted March 11, 2014 Author Posted March 11, 2014 [quote name='danyww'] Na FB będę wstawiać jutro.[B] Monika[/B], pomożesz??????[/QUOTE] tak, ale chyba dopiero wieczorem - wcześniej mam poplanowane trochę spraw psich (muszę zawieźć karmę Silverowi i jadę do Częstochowy wyjąć ze schronu kudłatkę i wyprawić ją w drogę do DT w Warszawie :) ) i popracować muszę, ale wieczorkiem siądę do bazarku Quote
Saththa Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 Ooooo to moze jak na fb będzie to i ja się podłączę... i mój tez zrobię to w tym samym czasie na fb by sie wrzuciło:) Quote
ania0112 Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 jak tam wyjazd do częstochowy? wyciągnęłaś nową lalunie? już w dt u pani małgosi? Quote
JankaBezZiemii Posted March 12, 2014 Posted March 12, 2014 jeśli trzeba zawieźć to ja w sobotę lub w niedzielę pewnie będę w Bytomiu więc jakby coś to wołaj ;) prawdopodobieństwo wynosi na dziś 90 % więc spora szansa edit: aaaaaaaaaaaa pochwalę się jaką fotkę ciepłam - podpowiadam nie ma tam psa nie szukajcie :evil_lol: [IMG]http://images61.fotosik.pl/750/6c5f42249be63136med.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 wow ale fota!!!!! świetna! a w tym Bytomiu to będziesz długo? wstąpisz na kawkę albo spacerek? Kudłata wyciągnięta, ludzie co mieli ją zawieźć do Wawy (znaleziony przez panią Małgosię na blablacar) - nie zabrali jej! był gościu i dwie baby jakieś pindy - zobaczyli psa i "o jezu, ale to jest duży pies, ale miał być malutki i uśpiony!! (P. Małgosia powiedziała im, że dostanie aviomarin...), a co jak nas pogryzie... no my się chyba nie zdecydujemy jednak" ... po cholerę się zgadzali wcześniej jak tak nienawidzą psów? wqrwiłam się, zabrałam psa pod pachę i pojechałam - Ula ją przenocuje i dzisiaj drugie podejście do wyprawy do stolycy - P. Małgosia jakiś inny transport znalazła Quote
JankaBezZiemii Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 czy długo to nie wiem - mam być najpierw w poznaniu a potem w bytomiu... jutro już umówiłam się z Agantem - maja kaganiec skórzany pożyczą :) Quote
wilczy zew Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='malawaszka']wow ale fota!!!!! świetna! a w tym Bytomiu to będziesz długo? wstąpisz na kawkę albo spacerek? Kudłata wyciągnięta, ludzie co mieli ją zawieźć do Wawy (znaleziony przez panią Małgosię na blablacar) - nie zabrali jej! był gościu i dwie baby jakieś pindy - zobaczyli psa i "o jezu, ale to jest duży pies, ale miał być malutki i uśpiony!! (P. Małgosia powiedziała im, że dostanie aviomarin...), a co jak nas pogryzie... no my się chyba nie zdecydujemy jednak" ... po cholerę się zgadzali wcześniej jak tak nienawidzą psów? wqrwiłam się, zabrałam psa pod pachę i pojechałam - Ula ją przenocuje i dzisiaj drugie podejście do wyprawy do stolycy - P. Małgosia jakiś inny transport znalazła[/QUOTE] No beznadziejni....to jaka ona jest duza? Quote
malawaszka Posted March 13, 2014 Author Posted March 13, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']czy długo to nie wiem - mam być najpierw w poznaniu a potem w bytomiu... jutro już umówiłam się z Agantem - maja kaganiec skórzany pożyczą :)[/QUOTE] :crazyeye: no to kawał drogi z Poznania do Bytomia! super, że umówione - dzięki :Rose: wilcza - Kudłata jest trochę większa od mini sznupa wyrośniętego, a do tego jest upasiona i ma długie kudły co ją dodatkowo powiększa - nie jest malutkim pieskiem, ale też mniejsza niż średniak zdecydowanie, taka do kolana Quote
JankaBezZiemii Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 [quote name='malawaszka']:crazyeye: no to kawał drogi z Poznania do Bytomia! super, że umówione - dzięki :Rose: wilcza - Kudłata jest trochę większa od mini sznupa wyrośniętego, a do tego jest upasiona i ma długie kudły co ją dodatkowo powiększa - nie jest malutkim pieskiem, ale też mniejsza niż średniak zdecydowanie, taka do kolana[/QUOTE] jakby co to ją zabiorę - najwyżej zrobię rundkę ;) Quote
ulana Posted March 13, 2014 Posted March 13, 2014 JBZ - fotka super. :) Najbardziej wnerwiające jest jak ludzie się czegoś podejmują, a potem nic nie robią. Nie wiem - wydaje im się, że jakieś czary za nich zrobią? Pies sam przefrunie i będzie, że to oni? Mam to na bieżąco w radzie rodziców. Masakra. Przecież nikt im nie każe oferować różnych usług, a potem zdziwko, że ja na coś czekam, bo mieli zrobić. A to o ich dzieci chodzi, a nie obce psy. To czego się spodziewać... Quote
Recommended Posts