Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

ona juz po sterylizacji...absolutnie zdrowa, szczepiona etc , mila i gotowa do adopcji.... no i taka mala...to wlasciwie 1/3 normalnego psa:) moze jednak....nathaniel....???:)

Posted

[quote name='MINOG']ona juz po sterylizacji...absolutnie zdrowa, szczepiona etc , mila i gotowa do adopcji.... no i taka mala...to wlasciwie 1/3 normalnego psa:) moze jednak....nathaniel....???:)[/quote]

Mam już 1/3 psa :)
Ostatnio próbowałam rodziców namówić na puli w potrzebie, wyśmiali mnie i kategorycznie zabronili sprowadzenia JAKICHKOLWIEK zwierząt do domu.
Ani chomik, ani pies :/.
Biorąc pod uwagę, że wyprowadzam 2 psy to 3 nie byłby problemem, ale psy lubią chorować razem i to już jest mało przyjemne dla portfela.

Posted

naturalnie rozumiem, wprawdzie Gratka zdrowa(odpukac) i nigdy nie miala problemow..ale kto wie , poza tym czas plynie...pieski sie starzeja(male wolniej ale...)gdyby jednak cos to malenka jest do wziecia-a z transpotrem na Slask nie byloby problemow-czasem jezdze do rodziny:)