Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę podjechać do Wawy, ale nie wczesniej niż 22 grudnia, mogę ja zabrać ze schronu, ale muszę mieć od razu dla niej dom, gdyż, nie mogę jej zabrać ze sobą , bo w tym okresie bedę mieć już dwa psy w mieszkaniu.

Posted

to bylby 22 grudnia na pewno ....bo w takim razie potwierdzi Iwona deklaracje pani , ktora chciala Gratke i powie ze zostanie przywieziona 22 .12 czy bedzie w domu . Musze tylko wiedziec jaki dzien podac ...zeby było wszystko dograne

Posted

Gratka wazy mniej niz 10kg (ponoc tak 5-6 kg - i ma nadwage -jak wiekszosc schroniskowych psiaków) Jej stosunek do innych psów jest poddany - tzn nie wszczynia zadnych kłotni z psami -jest układna do wszystkich. Co do dzieci - to ciezko powedzieć -pies schroniskowy- nie miał kontaktu z dziecmi.

Posted

Słuchajcie napisał do mnie Pan z pytaniem jakie byłyby koszty dowiezienia suni do Łodzi.

Co mam mu napisac?
PORADZICE BO JUZ NIE WIEM

Moze transport daloby sie zoorganizowac gratis ale kurcze ta obroza...
Co napisac?

Posted

Iwona dzwoniła ok 16 do kobitki , ale nie było jej w domu jeszcze , prosiła meza zeby jutro przyszła do sklepu ....jutro bedzie wiadomo czy jest potwierdzenie ...bo powiedziałam Iwonie ze są chetni

Posted

mam potwierdzenie adopcje glowne w sobote

sunia wazy 5-6 kg i ma lekka nadwage - al zawsze jest bardzo skora do wszelkich zabaw, szczegolnie uwielbia aportowanei gumowego udka :)