magda801 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Czy ktoś zna jeszcze tą sunie i ma możliwość podania swojego numeru telefonu ???????? Quote
Madzik77 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja ją znam tylko z dogo -a zakochałam sie w niej na dzień dobry...:loveu: w sumie dla niej zalozylam konto w dogo -by moc ją podnosic -przynajmniej tylko tyle .... a z allegro na chwile obecna wykasowalam telefon tych pań tez wierzyc mi sie nie chce ze tyle czasu taki sliczny malutki piesek nie znalazł domu :shake: czuje w tym rękę tych pan... :mad: one chyba pokochały gratke i tez ciezko byloby im sie z nia rozstac - co jednak nie zmienia faktu ze sunia jest s samotna i marznie na dworze :placz: kto moze uzczyc swojego numeru telefonu juz myslałam by kupic numer na karte ale kurcz enei mam aparatu :-( Quote
Isabel Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Ja mogłabym użyczyć nr telefonu, ale to nic nie da, bo nie mam kontaktu z tym schroniskiem. Może podać telefon załozycielki wątku, MINOG - jest na pierwszej stronie wątku. Quote
Madzik77 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Tu na watku byly tylko 2 osoby ktore widizaly w realu Gratke i wiedza gdzie dokładnie jest schronisko. Pisze były bo jedna jzu od bardzo dawna nie zaglada. Najlepiej by jedna z nich uzyczyła nr swojego telefonu -bo np wytłumacza droge od schroniska, pow w jakie dni sa adopcje i odpowedza na inne pytanai jako osoby ktore tam kiedys byly. Quote
hankag Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 gdzie przebywa obecnie sunia ? w ktorym schronisku ? w tytule Warszawa..... Quote
Madzik77 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='hankag']gdzie przebywa obecnie sunia ? w ktorym schronisku ? w tytule Warszawa.....[/quote] Chyba WARSZAWA Ursynów ale dokładnie to trzeba zapytać osoby która tam była czyli: minog lub Crazy Lab Quote
Madzik77 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mam dokładny adres. Jesli ktos zainteresowany prosze pisac to na prv przesle. Quote
hankag Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Madzik chodzi mi o to czy sunia przebywa w Warszawie , wydrukowalam zdjecia i pokaze osobie , ktora zainteresowana jest malym , mlodym pieskiem ok roku ...ale przeciez Gratka nie ma dowodu osobistego ;) i kto wie ile ona rzeczywiscie ma ...powiem ze rok ponad rok i wcale nie sklamie ...mojej Neli dali dwa trzy lata ....i tez nikt nie wie ile ma naprawde . Chodzi mi bardziej o to czy jest na miejscu w razie co Quote
MINOG Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 GRATKA na pewno nie jest starsza niz 2 lata tzn w tj chwili bedzie miala ok 1,5 roku ,moze troche wiecej ... (pierwsza strona jest z wiosny tego roku)-trzymam kciuki za adopcje Quote
Madzik77 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Tez trzymam kciuki dziewczyny jakim programem robicie napisy na banerkach?? Quote
Madzik77 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 osmieliłam sie napisac e-maila do osoby wczesneij zainteresowanej ktróa mowila ze po 5 listopda... któa dała nam nadzieje... ciekawe co napisze... moze targają nia jakies watpliwosci moze wyjasnimy co i jak... Quote
Madzik77 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 cisza............ a sunka w schronie ;( Quote
Madzik77 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 GRATKA na pierwsza -do wypatrzenia przy porannej kawce Quote
kasia14 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 podnoszę Gratkę!!! bardzo ładna sunia z Ciebie:cool1: tylko dlaczego jeszcze w schronisku....:roll: Quote
Madzik77 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 własnie kasiu - taka sliczna, maltka, wesoła.........i w schronie Quote
magda801 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Słuchajcie trzeba znaleźć jej chociaż dom tymczasowy, albo w tytule napisać, ze poszukujemy osoby z Warszawy, która mogłaby, dać swój numer telefonu, bo tak to nigdy jej nie znajdziemy domu Quote
Madzik77 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 to co madziu pisac do minog by zmieniła tytuł? Quote
Madzik77 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Podnosze -malutka- i odpukac w niemalowane ale malutka ma 2 obserwatorow!! Quote
kasia14 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 to super!!! byle tylko na obserwowaniu sie nie skonczyło:roll:. A dla Gratki chyba lepszy tymczas niz schron... i moze sie chętny szybciej znajdzie na tymczas. Quote
Madzik77 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 to jak sformułować tytuł watku?? proszę o propozycje Quote
Recommended Posts