desdemona Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 no nie! bez przesady! szczerze mowiac to mnie sie gadka tej babki od poczatku nie spodobala. Quote
Isabel Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jestem naprawdę zdziwiona, to nawet mało powiedziane zdziwiona - zaszokowana. A czym się te Panie kierują przy adopcji? Wygląda na to, że sobie zostawiają te ładne, a do adopcji kierują te brzydkie lub stare. Coś tu jest bardzo nie tak! Quote
desdemona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 nie wiadomo, czym sie kieruja. ale jak tak dalej pojdzie, to szanse Grateczki na adopcje zmaleja do zera. Quote
Isabel Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A czy ona jest w ogóle przeznaczona przez te Panie do adopcji? Quote
desdemona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 z tego, co wiem, to jest osoba zainteresowana Gratka. zreszta MINOG pisala, ze zalozyla watek dla Gratki za wiedza tych kobiet, ktore tych kobiet, ktore prowadza schronisko, gdzie sunia sie snajduje. Quote
Isabel Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A zatem, oby osoba zainteresowana stała się osobą [B]bardzo[/B] zainteresowaną sunią! Quote
Diegula Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Byłoby wspaniale aby ta kruszynka wreszcie znalazła domek :cool3:. Tylko żeby te osoby z przytuliska nie robiły problemów! Quote
desdemona Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 mysle, ze sunia juz do tej pory niejednokrotnie miala szanse na dom. Quote
Lavaa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [quote name='desdemona']mysle, ze sunia juz do tej pory niejednokrotnie miala szanse na dom.[/quote] Z tymi schroniskami to ja nic nie rozumiem. Czy te kobiety mają do tego prawo aby nie wydać psa do adopcji? oczywiście nie mówię że komuś nieodpowiedniemu ale gdy trafiaja się ok osoby to dlaczego mają nie dac? dla mnie to dziwne, żeby odmawiać psu domu. te psy to mają przerabane nie dość że nie mają domu to jeszcze ktos im zdobycie go utrudnia. Ech...:mad: Quote
desdemona Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 tez tego nie rozumiem. powinny sie cieszyc, ze jest ktos chetny na psa. a tak? ktos zadzwoni pod wskazany numer i glupot sie tylko naslucha. Quote
MINOG Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 proponowalabym, zamknac ten watek-nie moge pomoc w adopcji "tak agresywnego" psa.tak jak pisalam Wam na priv sunia zostala wystawiona za zgoda do adopcji, przeciez powstala cala sesja zdjeciowa dla malej!-jak wszystkie z psow przeze mnie prezentowanych.opisy rowniez powstawaly przy pomocy pan ze schroniska.nikt nie zna tych psow lepiej...o jej agresji nie slyszalam nigdy-sama nie doswiadczylam..sytuacja z oferowaniem Beksy jest juz chyba tradycja-beznogi Dandi tez znalazl chetna i panie powiedzialy , ze psiak ma sie dobrze w schronisku i lepiej zeby ta osoba zaadoptowala Bekse...schronisko nie jest zle ale jak kazde schronisko powinno byc miejscem przejsciowym (o ile tylko to mozliwe...) na prawde nie wiem co jeszcze napisac Quote
Isabel Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dziwne to wszystko i smutne, bo przecież chodzić powinno wyłącznie o dobro psów, a tego co piszesz MINOG, to właściwie nie wiadomo o co w tym wszystkich chodzi:shake: Quote
Diegula Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Gratka ma allegro jeszcze przez 4 dni. W obecnej sytuacji chyba nie ma co dłużej jej wystawiać, więc jak się skończy aukcja przedłużać jej nie będę. Quote
auraa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 nie można jej adoptować spoza dogo? Może wtedy się zgodzą Nie rozumiem o co chodzi? Quote
desdemona Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 szkoda suni:( nie wierze, zeby przez tyle czasu nie znalazla sie osoba, ktora Gratka by nie urzekla. Quote
lookata Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 no wiecie co.. byłam pewna że Gratka ma już swój domek! Quote
Madzik77 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 GRATKO kochana WSKAKU DO GORY PO DOMEK!! Ja nie odpuszczę!!! Idzie zima.... a w schronie takie śliczne maleństwo!!:placz: Quote
desdemona Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 rece opadaja:( ja tez Gratke oglaszam na roznych forach. taka urocza sunia i nadal w schronie... Quote
Isabel Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Z tego co pisała MINOG, to nie wiadomo, czy podbijać dalej Gratkę, bo zdaniem Pań, nie nadaje się do adopcji. Quote
Madzik77 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Taaaaa te panie kazdego dzwoniacego zniechecaja wymyslajac coraz to nowe historie nt gratki ale wierze ze najdzie sie naprawde zdeterminowana osoba ktora nie da wiary w te wyssane z palca dyrdymaly i zabierze ja z tego koszmaru!! Quote
Madzik77 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Dziś niedziela... ...gdyby GRATKA miała dom to poszła by na spacer, w podskokach wywachała kazde źdźbo trawy... ...gdyby GRATKA miała swojego człowieka to wiecozrkiem wtuliła by sie w niego i bez strach obejrzała nawet najstraszniejszy horror... ...gdyby GRATKA miała kogoś kto ją kocha mogłaby spokojnie spac -to burczenie w brzuszku które od 2 lat spędzało jej sen z malutkich oczu poszłoby w niepamięc... ..gdyby... ...gdyby tylko znalazł się CZŁOWIEK ktory ja wyrwie z tego koszmaru!! Quote
iwop Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 ja tez byłam pewna, ze ona w domku siedzi...:shake: A to niby dlaczego ona nie nadaje się do adopcji?:angryy: Quote
Isabel Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Panie z przytuliska twierdzą, że nie nadaje się do adopcji, bo jest agresywna, ale to tylko ich zdanie, Minog tego nie potwierdza. Quote
Recommended Posts