Polna Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='PARSONRK']My chyba się też doczłapiemy - wszystko zależy od tego, czy zawody też będą (agility oczywiście ;) )[/QUOTE] dokładnie ;) Quote
PARSONRK Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Polna']dokładnie ;)[/quote] Zawodów nie będzie, ale może się pojawimy ? kto to wie:razz: :lol: Quote
Polna Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='PARSONRK']Zawodów nie będzie, ale może się pojawimy ? kto to wie:razz: :lol:[/QUOTE] Szkoda, Fanta niestety zakończyła swoją "kariere" wystawową :painting: Quote
AiK Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 my będziemy żadny sędzia nam nie straszny a ta Sędzina ma ogromne doświatczenie z grzywkami jestem ciekawa jej oceny Quote
jovi Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Polna']Szkoda, Fanta niestety zakończyła swoją "kariere" wystawową :painting:[/QUOTE] A czemu zakończyła, co się stało ? Quote
aga616 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ze względu na osobę sędziującą goldeny mam zamiar przekonać mojego męża (co łatwe nie będzie) i wystawić mojego blondyna:p Quote
Dominika i Porto Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 He he męża można zawsze brakiem obiadu przekonać.....a wybrać się na wystawę warto :) Quote
Paaati_93 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja bym chętnie pojechała ale nie mam z kim się z Trójmiasta zabrać i kogo wystawić, a na samo MP nie będę taki kawał drogi jechać bo mi się nie opłaca, za duże wydatki. Quote
aga616 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Dominika i Porto']He he męża można zawsze brakiem obiadu przekonać.....a wybrać się na wystawę warto :)[/quote] no właśnie - w tym problem - zaczęłam dziś tamat i skończyło się mega awanturą:roll: niestety on nie jest w stanie poświęcić wszystkiego żeby co tydzień na wystawy jeździć:shake: a ja z dwoma psami pociągiem nie pojadę:placz: ale o nic - będę urabiać dalej :eviltong: wtedy właśnie jedziemy na mazury, więc i tak będziemy przez Wawę jechać...;) Quote
Dominika i Porto Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Nie zje przez jakiś czas i się szybko przekona he he ;) i na awanturę nie będzie miał siły.. Quote
aga616 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Dominika i Porto']Nie zje przez jakiś czas i się szybko przekona he he ;) i na awanturę nie będzie miał siły..[/quote] i tego się trzymam;) moje i tak zawsze górą:diabloti: Quote
deptusie Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Witam!!! Dysponujemy 2 miejscami wolnymi w samochodzie na MWPR WARSZAWA 2007 w dniu 07-07 2007/osoby z pieskami z grup-2,4,5,6,7/. Mile widziane osoby na trasie Wejherowo-Gdynia-Gdańsk-koszty paliwa do podziału.Post zamieszczamy w imieniu kierowcy i wlaściciela pojazdu.Pozdrawiamy-kontakt na [email][email protected][/email] lub tel.kom.0600 790 383:lol: Quote
grrrond Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 również planuję się wybrać ;) daleko nie mam, bo prawie pod blokiem, w zeszłym roku szłam na wystawe 10 minut :evil_lol: mam nadzieje, ze zdobede jakis aparat, bo jeden się rozsypał i jak nie to komórka zostaje... :shake: Quote
Aisa_ Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='deptusie']Witam!!! Dysponujemy 2 miejscami wolnymi w samochodzie na MWPR WARSZAWA 2007 w dniu 07-07 2007/osoby z pieskami z grup-2,4,5,6,7/. Mile widziane osoby na trasie Wejherowo-Gdynia-Gdańsk-koszty paliwa do podziału.Post zamieszczamy w imieniu kierowcy i wlaściciela pojazdu.Pozdrawiamy-kontakt na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] lub tel.kom.0600 790 383:lol:[/quote] No cóż, ja jadę z pieskami z grupy 9, ale chciałam być już w sobotę. Sama jeszcze nie wiem czy będę miała transport i kiedy będę jechać. I czy w ogóle z Gdyni :lol: Wystaw jest tak wiele, że czasem zastanawiam się czy w ogóle opłaca mi się wracać do Gdyni, czy może lepiej zostać np w Krakowie 2 tyg po wystawie :lol: W razie czego - będę się kontaktować, dzięki wielkie za "ogłoszenie" ;) Quote
Kida Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 My też będziemy :) Głównie z powodu mieszkania w Warszawie ;) Choć jak wiele osób tutaj, również jestem średnio radosna z powodu obsady sędziowskiej. :/ Siberian husky, pies, klasa pośrednia. Do zobaczenia :) Quote
karolayna Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Aisa_']No cóż, ja jadę z pieskami z grupy 9, ale chciałam być już w sobotę. [/quote] Asia ale w Krakowie IX jest w sobote Quote
karolayna Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='karolayna']Asia ale w Krakowie IX jest w sobote[/quote] przepraszam pomyliły mi sie wątki:oops: Quote
freda Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Jureja']Ja się teraz boję z moją jechac na tę wystawe,bo to jej debiut w klasie otwartej,dotąd była wystawiana tylko w szczeniętach... A wiecie czy ta sędzina zna się też na seterach?[/quote] Przyjedź Jureja koniecznie, ja Molkę zgłosiłam to się spotkamy. Miło byłoby obejrzeć siostrzyczki razem Pozdrawiam Quote
W:) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Ja bedę z Astą: Golden Retriever, kl. młodzieży, suka :) Do zobaczenia :) Quote
Frytela Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Moje psy: Kokos - kl szczeniąt :) Fryta - kl młodziezy ;) Quote
jefta Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ja też już wysłałam zgłoszenie (i po kilku godzinach dostałam potwiedzenie przyjęcia:multi:, brawo!) Quote
fidekangela Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Wybieram się na wystawe.;) Mam nadzieje ,że na oba dni ale zobaczymy jeszcze. Quote
Asiaczek Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hej, jaki masz piękny avatarek!!! :loveu::lol:Ja będe tylko towarzysko, na pewno w sobotę (V gr.), a w niedzielę - nie wiem... Pzdr. Quote
Recommended Posts