Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jeee zdjęcia:multi: Dorotko czy ten rudy na pierwszym zdjęciu to Norbi?? bo taki w miarę szczupły i jakaś mała łepetynka??? A co to to białe w kenelu siedzące?? nie znam tego potworka:loveu: Quote
mrowa23 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ladne rzeczy norberta nei poznalas do konca?! toz to norbertos we wlasnej osobie glowka maa bo du....sza wielka ;P zaraz jak tylko iplus da to powstawiam kolejne zdjecia... norbertowi boczkis ie wylewaja dlatego glowa mala sie wydaje, ale w rzeczywistosci leb nadal duzy tylko wiekszy od glowy tylek mus ie zrobil;) Quote
mrowa23 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 ciag dalszy fotek lilucha z cala rozmowy z kumplami... prosze zwrocic uwage na elastycznosc jezyka:cool3: mistrzostwo swiata jak dla mnie autorstwa malza :evil_lol: norbi niepocieszony wizja nianki dla Calej :p Quote
emdziolek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 O ja cie jakie piękne fotki:multi::loveu: A Całą Twoja jest identyczna jak Wollie, widać że to rodzeństwo:loveu: Dofotkowanie galerii :diabloti: Quote
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Boziu mój Norbiś jak ja za nim tęsknię:placz: chciałabym go na żywo zobaczyć ale nie mogę:placz: Cała fajnie rośnie, a Wolli tez boski, oni są rzeczywiście podobni Quote
mrowa23 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 oo moje kochane sloneczko:) no no ale sie wystawil na ostatniej fotce w pierwszym rzucie... idze ze Vegą to już kumple konei kraść razem idą ;) Pati nei zauwazylam Twojego pytania, ta łaciata dama to Maxi- psiapsióły sunia, kochany urwis :) no to z koksem lecimy dalej:) i t juz norbi prosiaczek do ktorego przykleila sie cala uwazajac ze fajna z niego puszysta kulka do zabawy franka cwiczona w roli ciotki-niani, ach tak radosc u niej :diabloti: Quote
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Czy to ta maxi która miała być z nami w maju w sierakowei?? http://images25.fotosik.pl/323/90cb1e1c530dde9dmed.jpg Astorek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Tak, z Vegusią bardzo dobrze sie dogadują, jak wychodzimy na spacer to nei piluje sie mnie tylko Vegi:evil_lol: a tak ćwiczymy: Quote
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No proszę jak się młody fajnie ustawia :D:loveu: Quote
cobrad Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To białe , a raczej łaciate to moja Maxi krówka 18%, siedzi sobie w kennelu bo to jeszcze dzieciak , tyle że nieco większy dzieciak od Całej i nie rozumie, że pewne zabawy nie są możliwe do wykonania z małą:) Quote
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 AAA miło poznać, mam nadzieje że spotkamy się kiedyś na żywo na jakimś wspólnym wyjeździe :) Quote
CASIA&ttb Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 emdziolek napisał(a):Tak, z Vegusią bardzo dobrze sie dogadują, jak wychodzimy na spacer to nei piluje sie mnie tylko Vegi:evil_lol: a tak ćwiczymy: Całus ma za małe szelki :mad:-uważaj żeby nie zaczęły mu łokcie w nich odstawać bo wrzynają sie strasznie-są za krótkie i za wąskie-ot taka drobna uwaga bosko wygląda i widać że "siostra" mu sie spodobała-buziaki dla niego ode mnie i czarnych cioć Quote
Cloudy Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Mróweczko, czy błękitna Balaosia się wybiera do Bydgoszczy w dzień świętego Walentego? :) Bardzo bym chciała Was zobaczyć :razz: Quote
emdziolek Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='CASIA&ttb']Całus ma za małe szelki :mad:-uważaj żeby nie zaczęły mu łokcie w nich odstawać bo wrzynają sie strasznie-są za krótkie i za wąskie-ot taka drobna uwaga bosko wygląda i widać że "siostra" mu sie spodobała-buziaki dla niego ode mnie i czarnych cioć dzieki za słuszna uwagę, ale wtedy byłu my wkłądane żeby zobaczyc czy jeszcze w nich sie miesci, ledwo go zapięłam i juz w nich nie chodzi, wystawimy na bazarku;) Quote
mrowa23 Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 W Bydgoszczy bylismy :) przywiezlismy srebro i bardzo sie podobalismy... szkoda ze nagle zostal zmieniony sedzia....:roll: Wolli jestes piekny.... no i wyrosniety, z dziadkiem nie mozemy wyjsc z podziwu caly czas, jak bede na normalnym laczu to wstawie zdjecia z odwiedzin u wnuka :) Zdjecia grubego tez wstawie a zadziorka ma zdjecia swoje na e-sach wiec jak lacze pozwoli to przekleje jej zdjecia i tutaj czekamy na efekty wycieczki krajoznawczej tfu tfu tfu:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 zgodnie z obietnica zdjecia najpierw gruby czyli po domowemu Charli idzie na pierwszy ogien :) zboj jest rozpieszczany, jedzonko tylko najlepsze, jak na ksiecia prystalo, rozchwytywany, wiec chetnie rozdaje buziaki na lewo i prawo :) a ja jestem sobie dumna babcia :lol: Quote
Patikujek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Boziu on się z wiekiem coraz piekniejszy robi:loveu::loveu::loveu:, jak ja bym go chciała popsitulać na żywo:placz: Quote
mrowa23 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Cała już za tydzien w niedziele pojedzie do swojego prywatnego domku, prywatnego dozia i prywatnej rodziny :lol: Widzisz Violuś, a jednak przyszło rozwiazanie i wilk syty i owca cala, nasze dogi z nami zostaja a Cała bedzie miala swojego doga i to nawet pod kolor Liluchy :lol: Quote
Patikujek Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 To czekamy na wieści z nowego domu Całej jak tam trafi A w autku ślicznie jeździ taka zrelaksowana :D:loveu: Buziaki dla całej mrówczej bandy :) Quote
Recommended Posts