Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeee zdjęcia:multi:
Dorotko czy ten rudy na pierwszym zdjęciu to Norbi?? bo taki w miarę szczupły i jakaś mała łepetynka???

A co to to białe w kenelu siedzące?? nie znam tego potworka:loveu:

Posted

ladne rzeczy norberta nei poznalas do konca?! toz to norbertos we wlasnej osobie glowka maa bo du....sza wielka ;P zaraz jak tylko iplus da to powstawiam kolejne zdjecia... norbertowi boczkis ie wylewaja dlatego glowa mala sie wydaje, ale w rzeczywistosci leb nadal duzy tylko wiekszy od glowy tylek mus ie zrobil;)

Posted

ciag dalszy fotek
lilucha z cala

rozmowy z kumplami... prosze zwrocic uwage na elastycznosc jezyka:cool3:

mistrzostwo swiata jak dla mnie autorstwa malza :evil_lol:

norbi niepocieszony wizja nianki dla Calej :p

Posted

Boziu mój Norbiś jak ja za nim tęsknię:placz: chciałabym go na żywo zobaczyć ale nie mogę:placz: Cała fajnie rośnie, a Wolli tez boski, oni są rzeczywiście podobni

Posted

oo moje kochane sloneczko:) no no ale sie wystawil na ostatniej fotce w pierwszym rzucie... idze ze Vegą to już kumple konei kraść razem idą ;)

Pati nei zauwazylam Twojego pytania, ta łaciata dama to Maxi- psiapsióły sunia, kochany urwis :)

no to z koksem lecimy dalej:)

i t juz norbi prosiaczek do ktorego przykleila sie cala uwazajac ze fajna z niego puszysta kulka do zabawy

franka cwiczona w roli ciotki-niani, ach tak radosc u niej :diabloti:

Posted

To białe , a raczej łaciate to moja Maxi krówka 18%, siedzi sobie w kennelu bo to jeszcze dzieciak , tyle że nieco większy dzieciak od Całej i nie rozumie, że pewne zabawy nie są możliwe do wykonania z małą:)

Posted

emdziolek napisał(a):
Tak, z Vegusią bardzo dobrze sie dogadują, jak wychodzimy na spacer to nei piluje sie mnie tylko Vegi:evil_lol:

a tak ćwiczymy:

Całus ma za małe szelki :mad:-uważaj żeby nie zaczęły mu łokcie w nich odstawać bo wrzynają sie strasznie-są za krótkie i za wąskie-ot taka drobna uwaga

bosko wygląda i widać że "siostra" mu sie spodobała-buziaki dla niego ode mnie i czarnych cioć

Posted

[quote name='CASIA&ttb']Całus ma za małe szelki :mad:-uważaj żeby nie zaczęły mu łokcie w nich odstawać bo wrzynają sie strasznie-są za krótkie i za wąskie-ot taka drobna uwaga

bosko wygląda i widać że "siostra" mu sie spodobała-buziaki dla niego ode mnie i czarnych cioć
dzieki za słuszna uwagę, ale wtedy byłu my wkłądane żeby zobaczyc czy jeszcze w nich sie miesci, ledwo go zapięłam i juz w nich nie chodzi, wystawimy na bazarku;)

Posted

W Bydgoszczy bylismy :) przywiezlismy srebro i bardzo sie podobalismy... szkoda ze nagle zostal zmieniony sedzia....:roll:

Wolli jestes piekny.... no i wyrosniety, z dziadkiem nie mozemy wyjsc z podziwu caly czas, jak bede na normalnym laczu to wstawie zdjecia z odwiedzin u wnuka :)

Zdjecia grubego tez wstawie a zadziorka ma zdjecia swoje na e-sach wiec jak lacze pozwoli to przekleje jej zdjecia i tutaj

czekamy na efekty wycieczki krajoznawczej tfu tfu tfu:evil_lol:

Posted

zgodnie z obietnica zdjecia najpierw gruby czyli po domowemu Charli idzie na pierwszy ogien :)

zboj jest rozpieszczany, jedzonko tylko najlepsze, jak na ksiecia prystalo, rozchwytywany, wiec chetnie rozdaje buziaki na lewo i prawo :) a ja jestem sobie dumna babcia :lol:

Posted

Cała już za tydzien w niedziele pojedzie do swojego prywatnego domku, prywatnego dozia i prywatnej rodziny :lol:

Widzisz Violuś, a jednak przyszło rozwiazanie i wilk syty i owca cala, nasze dogi z nami zostaja a Cała bedzie miala swojego doga i to nawet pod kolor Liluchy :lol: