asiuniab Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 [quote name='sharka']Trufelka i moja Mika to zdecydowanie ta sama rasa :D [IMG]http://imageshack.us/a/img35/2955/eidz.jpg[/IMG][/QUOTE] a ja się uprę, że Trufla to rasa Vinci, z mojego awatarku:) Quote
Malgoska Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='asiuniab']a ja się uprę, że Trufla to rasa Vinci, z mojego awatarku:)[/QUOTE] a masz jakąś inną fotkę bo w awatarku nie widać uszu .... Quote
asiuniab Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='Malgoska']a masz jakąś inną fotkę bo w awatarku nie widać uszu ....[/QUOTE] jesli mogę to oczywiście wstawię zdjęcie Vinciego, ale nie chciałam się z Nim pchać na wątek Trufli; tylko po południu, a może bardziej wieczorem; Quote
Marta72 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Trufelka wspaniale sie na zdjeciach prezentuje:) Iwona z Amoka to wspaniała osoba, wielka jej zasługa w tym jaka jest dziś Trufelka teraz po takiej wielkiej zmianie ...tylko te kolana pańci o których wspomniała Małgosia...ech...ale o tym przeciez wiemy wszyscy.... pozdrawiam i Trufelke podnoszę! ps.Szczęściarka w niedzielę świętowała swoje pierwsze urodzinki;) Quote
wojtuś Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Z okazji tych pierwszych urodzin Szczęściarki, dla Ciebie Marto i Suni samych radosnych i szczęśliwych dni życzę :) Trufelka kochana jest i potrzebowała ponad rok pracy Iwonki z Amoka aby odzyskała wiarę w człowieka i stała się uśmiechniętym psiakiem :) Quote
Malgoska Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='Marta72']Trufelka wspaniale sie na zdjeciach prezentuje:) Iwona z Amoka to wspaniała osoba, wielka jej zasługa w tym jaka jest dziś Trufelka teraz po takiej wielkiej zmianie ...tylko te kolana pańci o których wspomniała Małgosia...ech...ale o tym przeciez wiemy wszyscy.... pozdrawiam i Trufelke podnoszę! ps.Szczęściarka w niedzielę świętowała swoje pierwsze urodzinki;)[/QUOTE] kolejnych lat w szczęściu dla Was Trufcia jest przekochana, jak widzi się ją teraz to aż trudno uwierzyć, że kiedyś była taka niedostepna. Iwonka odwaliła kawał dobrej roboty. dziękujemy Quote
sharka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='asiuniab']a ja się uprę, że Trufla to rasa Vinci, z mojego awatarku:)[/QUOTE] [quote name='Malgoska']a masz jakąś inną fotkę bo w awatarku nie widać uszu ....[/QUOTE] dokładnie, pokaż ciotka uszy :D ;) Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ale tu sie "rasowo" zrobiło! ;) Lakusia, oby Wam się! :tort: Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='Malgoska']Bo Trufcia kobitka rasowa :)[/QUOTE] Rasowy kundel! :loveu: Quote
wojtuś Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='inka33']Rasowy kundel! :loveu:[/QUOTE] I na dodatek pod krawatem :D Quote
inka33 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='wojtuś']I na dodatek pod krawatem :D[/QUOTE] I w skarpetkach... tak do krawatu...? :hmmmm: Quote
asiuniab Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='Malgoska']a masz jakąś inną fotkę bo w awatarku nie widać uszu ....[/QUOTE] mam tu na tym komputerze, ograniczoną (czytaj prawie w żadną) ilość zdjęć, to tylko takie znalazłam [IMG]http://i43.tinypic.com/mr8dbn.jpg[/IMG] Quote
Malgoska Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [quote name='asiuniab']mam tu na tym komputerze, ograniczoną (czytaj prawie w żadną) ilość zdjęć, to tylko takie znalazłam [IMG]http://i43.tinypic.com/mr8dbn.jpg[/IMG][/QUOTE] końcówki łapeczek wybielić i bedzie Trufelka jak nic? Nie chcesz takiej siostrzyczki dla swojej suni??? Quote
Marta72 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Malgoska'] Trufcia jest przekochana, jak widzi się ją teraz to aż trudno uwierzyć, że kiedyś była taka niedostepna. Iwonka odwaliła kawał dobrej roboty. dziękujemy[/QUOTE] Iwonka jest wspaniałą osobą:loveu: potrafi cuda zdziałać i kocha swoich podopiecznych jeszcze dziś mi się łezka kręci w oku jak wspomnę jak na pożegnanie ucałowała Szczęściarkę...oddając ja mnie.... a Szczęsciarka długo patrzyła za nią odjeżdzając .....takie sceny mówią wszystko DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ IWONIE Z AMOKA:calus: Quote
asiuniab Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Malgoska']końcówki łapeczek wybielić i bedzie Trufelka jak nic? Nie chcesz takiej siostrzyczki dla swojej suni???[/QUOTE] kochana Vinci to On, i ma już siostrę wielką ala onkę, ale jeśli chodzi o mylenie Vinciego z suką, to jest to nagminne i weterynarze też często o Nim mówią ona, i kiedyś mi jeden powiedział, że On ma urodę suki;) a Trufla znajdzie swego amatora, w to nie wątpię; Quote
wojtuś Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Vinci rzeczywiście identyczny jak Trufelka ;) Quote
Malgoska Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 z faceta zrobiłam kobitę ............ups Quote
sharka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 aaa widzę uszy Vinciego - wypisz wymaluj Truflowe :D cudne :) Quote
asiuniab Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Malgoska']Ładna parka[/QUOTE] super parka, ale fajnie byłoby się przechadzać po osiedlu w takim pięknym towarzystwie:) Quote
krakowianka.fr Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 to dlaczeg te nasze "rasowce" nie moga znalezc domkow....? takie sa piekne, lsniaca czarna siersz i czekaja, czekaja..... apropos, jak stoimy z ogloszeniami Trufelki? Quote
Malgoska Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 Kurcze nie wiem jak z ogłoszeniami Quote
halszka Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 ogłoszenia na małopolskie są aktualne,może spróbować z nowymi zdjęciami na inne województwo....nie wiem :hmmmm: Quote
Recommended Posts