Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sharka']Trufelka i moja Mika to zdecydowanie ta sama rasa :D

[IMG]http://imageshack.us/a/img35/2955/eidz.jpg[/IMG][/QUOTE]

a ja się uprę, że Trufla to rasa Vinci, z mojego awatarku:)

Posted

[quote name='Malgoska']a masz jakąś inną fotkę bo w awatarku nie widać uszu ....[/QUOTE]

jesli mogę to oczywiście wstawię zdjęcie Vinciego, ale nie chciałam się z Nim pchać na wątek Trufli; tylko po południu, a może bardziej wieczorem;

Posted

Trufelka wspaniale sie na zdjeciach prezentuje:) Iwona z Amoka to wspaniała osoba, wielka jej zasługa w tym jaka jest dziś Trufelka
teraz po takiej wielkiej zmianie ...tylko te kolana pańci o których wspomniała Małgosia...ech...ale o tym przeciez wiemy wszyscy....

pozdrawiam i Trufelke podnoszę!

ps.Szczęściarka w niedzielę świętowała swoje pierwsze urodzinki;)

Posted

Z okazji tych pierwszych urodzin Szczęściarki, dla Ciebie Marto i Suni samych radosnych i szczęśliwych dni życzę :)

Trufelka kochana jest i potrzebowała ponad rok pracy Iwonki z Amoka aby odzyskała wiarę w człowieka i stała się uśmiechniętym psiakiem :)

Posted

[quote name='Marta72']Trufelka wspaniale sie na zdjeciach prezentuje:) Iwona z Amoka to wspaniała osoba, wielka jej zasługa w tym jaka jest dziś Trufelka
teraz po takiej wielkiej zmianie ...tylko te kolana pańci o których wspomniała Małgosia...ech...ale o tym przeciez wiemy wszyscy....

pozdrawiam i Trufelke podnoszę!

ps.Szczęściarka w niedzielę świętowała swoje pierwsze urodzinki;)[/QUOTE]

kolejnych lat w szczęściu dla Was

Trufcia jest przekochana, jak widzi się ją teraz to aż trudno uwierzyć, że kiedyś była taka niedostepna.
Iwonka odwaliła kawał dobrej roboty. dziękujemy

Posted

[quote name='asiuniab']a ja się uprę, że Trufla to rasa Vinci, z mojego awatarku:)[/QUOTE]

[quote name='Malgoska']a masz jakąś inną fotkę bo w awatarku nie widać uszu ....[/QUOTE]

dokładnie, pokaż ciotka uszy :D ;)

Posted

mam tu na tym komputerze, ograniczoną (czytaj prawie w żadną) ilość zdjęć, to tylko takie znalazłam
[IMG]http://i43.tinypic.com/mr8dbn.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='asiuniab']mam tu na tym komputerze, ograniczoną (czytaj prawie w żadną) ilość zdjęć, to tylko takie znalazłam
[IMG]http://i43.tinypic.com/mr8dbn.jpg[/IMG][/QUOTE]

końcówki łapeczek wybielić i bedzie Trufelka jak nic?
Nie chcesz takiej siostrzyczki dla swojej suni???

Posted

[quote name='Malgoska']

Trufcia jest przekochana, jak widzi się ją teraz to aż trudno uwierzyć, że kiedyś była taka niedostepna.
Iwonka odwaliła kawał dobrej roboty. dziękujemy[/QUOTE]

Iwonka jest wspaniałą osobą:loveu:
potrafi cuda zdziałać i kocha swoich podopiecznych
jeszcze dziś mi się łezka kręci w oku jak wspomnę jak na pożegnanie ucałowała Szczęściarkę...oddając ja mnie.... a Szczęsciarka długo patrzyła za nią odjeżdzając .....takie sceny mówią wszystko
DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ IWONIE Z AMOKA:calus:

Posted

[quote name='Malgoska']końcówki łapeczek wybielić i bedzie Trufelka jak nic?
Nie chcesz takiej siostrzyczki dla swojej suni???[/QUOTE]
kochana Vinci to On, i ma już siostrę wielką ala onkę, ale jeśli chodzi o mylenie Vinciego z suką, to jest to nagminne i weterynarze też często o Nim mówią ona, i kiedyś mi jeden powiedział, że On ma urodę suki;)

a Trufla znajdzie swego amatora, w to nie wątpię;