Malgoska Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Malgoska']do 170 wysłałam, możesz słać dalej[/QUOTE] do 190........................... Quote
b-b Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Malgoska']do 190...........................[/QUOTE] to ja roześlę 200-224 Czekam na Ciebie Malgoska na potwierdzenie bo nie wiem czy przy swoim szybkim tempie nie zrobiłaś tego już :D Quote
Malgoska Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='b-b']to ja roześlę 200-224 Czekam na Ciebie Malgoska na potwierdzenie bo nie wiem czy przy swoim szybkim tempie nie zrobiłaś tego już :D[/QUOTE] to jeszcze do 200 dośle a Ty dalej fenkjuuuuuuuuuuuuuuuuu Quote
barb Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Malgoska czy zapraszałaś juz na swój bazar poz.71-90 ? :lol: Jeśli nie to wysyłałabym od razu 2 zaproszenia. :lol: Quote
Malgoska Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='barb']Malgoska czy zapraszałaś juz na swój bazar poz.71-90 ? :lol: Jeśli nie to wysyłałabym od razu 2 zaproszenia. :lol:[/QUOTE] chętnie skorzystam nie zapraszałam lece od 90 też wysyłam na dwa Quote
barb Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Malgoska']chętnie skorzystam nie zapraszałam lece od 90 też wysyłam na dwa[/QUOTE] Nie zdradzałaś się wczesniej ze swoim bazarem bo od razu słałabym podwójne. Quote
Malgoska Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='barb']Nie zdradzałaś się wczesniej ze swoim bazarem bo od razu słałabym podwójne.[/QUOTE] wczoraj go puściłam dopiero drugi w przygotowaniu z fantów Marty i Sylwii na Trufelkę i Zefirka Quote
b-b Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) [quote name='Malgoska']to jeszcze do 200 dośle a Ty dalej fenkjuuuuuuuuuuuuuuuuu[/QUOTE] To zaczynam wysyłać :) Tym razem tylko Maciek777 mia zapchaną skrzynkę :) Edited July 25, 2013 by b-b Quote
Malgoska Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='b-b']To zaczynam wysyłać :) Tym razem tylko Maciek777 mia zapchaną skrzynkę :)[/QUOTE] bardzo dziękujemy:) Quote
barb Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) Zrobilam swoją dzialeczke zaproszeniową. Nie wyslalam tylko do Nikaragui - bo pisała na wątku zaproszeniowym, zeby jej nie slać na wakacjach i do asiunib - bo juz jest na bazarkach. (sharki i Malgoski). Jutro mogę slać dalej - dajcie tylko znać od jakiej pozycji. ;) Edited July 25, 2013 by barb Quote
b-b Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='barb']Zrobilam swoją dzialeczke zaproszeniową. Nie wyslalam tylko do Nikaragui - bo pisała na wątku zaproszeniowym, zeby jej nie slać na wakacjach i do asiunib - bo juz jest na bazarkach. (sharki i Malgoski). Jutro mogę slać dalej - dajcie tylko znać od jakiej pozycji. ;)[/QUOTE] Chyba już wszyscy dostali zaproszenia :) Quote
barb Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='b-b']Chyba już wszyscy dostali zaproszenia :)[/QUOTE] Czyżbyś wysłala do końca ? Quote
Marycha35 Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ludkowie czy mogę prosić o podpisy pod petycją na rzecz zlikwidowania mordowni koło Łodzi, to skandal co się tam dzieje, tyle psów cierpi, nadal!!!!: [SIZE=3][B]Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek![/B][/SIZE][URL="http://www.petycje.pl/7967"] [/URL][B][SIZE=3][COLOR=#4444ff][URL]http://www.petycje.pl/7967[/URL][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
iwoniam Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 kochane jak jest wyróznienie zamienione na Diego to dobrze a jakby nie było, bo np. Dieguś znalazłby dom... to w pierwszej kolejności u mnie na do czeka Borni :) Quote
Malgoska Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='barb']Zrobilam swoją dzialeczke zaproszeniową. Nie wyslalam tylko do Nikaragui - bo pisała na wątku zaproszeniowym, zeby jej nie slać na wakacjach i do asiunib - bo juz jest na bazarkach. (sharki i Malgoski). Jutro mogę slać dalej - dajcie tylko znać od jakiej pozycji. ;)[/QUOTE] jak to nie wysłałas do mnie zaproszenia ??????? łoj :) Quote
asiuniab Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='barb']Zrobilam swoją dzialeczke zaproszeniową. Nie wyslalam tylko do Nikaragui - bo pisała na wątku zaproszeniowym, zeby jej nie slać na wakacjach i do asiunib - bo juz jest na bazarkach. (sharki i Malgoski). Jutro mogę slać dalej - dajcie tylko znać od jakiej pozycji. ;)[/QUOTE] cioteczko możesz słać, jak jest coś jeszcze:) właśnie wyczyściłam skrzynkę, bo dziś niestety się zakorkowała:) Quote
b-b Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='barb']Czyżbyś wysłala do końca ?[/QUOTE] [quote name='b-b']To zaczynam wysyłać :) Tym razem tylko Maciek777 mia zapchaną skrzynkę :)[/QUOTE] Wysłane do ostatniego chętnego :D Quote
asiuniab Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 (edited) wiecie co, pamiętam za mojej pierwszej bytności na dogomanii (jakieś 10 kg temu) (skąd mam moje dwa basiory Lisę i Vinciego) Simbę i Bambo; Simba toczka w toczkę do Trufli podobna, jak "połowa" rasy Vinci, wtedy dogomania nie była tak rozwinięta, nie było ogłoszeń w sieci, ja jak ogłaszałam psiaki to wysyłałam je do gazety wyborczej, ale Simbie się udało ( nie z mojego ogłoszenia, ale ze szczęśliwego zrządzenia losu), a tu odnalazłam ten stary wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/27635-Simba-i-Bambo-zakochana-para-SIMBA-szczęśliwa-w-nowym-domu!!!"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/27635-Simba-i-Bambo-zakochana-para-SIMBA-szczęśliwa-w-nowym domu!!![/URL] Trufli też się uda:) Edited July 25, 2013 by asiuniab Quote
Malgoska Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 Trufelkowa ta Simba A masz z nią jeszcze kontakt? Quote
asiuniab Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Malgoska']Trufelkowa ta Simba A masz z nią jeszcze kontakt?[/QUOTE] nie, ja na tym wątku aktywnie uczestniczyłam, bardzo chciałam, żeby tej dwójce się udało, ale później od ok połowy 2007 roku z powodów bardzo osobistych nie byłam aktywna na dogomanii, aż do zeszłego roku; bałam się powrotu, tego ogromu cierpienia zwierząt, bezduszności ludzi i swojej bezsilności; teraz żałuję, że tak późno się reaktywowałam; a co do Simby mam nadzieję, że ma się dobrze; zawsze jak wracam do wspomnień, to myślę co się stało z Bambo, bo Bambo ktoś przyprowadził do hotelu i najpierw płacił, a później przestał i On został w tym hotelu, ale nie przypominam sobie, żeby gdzieś tam było napisane co to za hotel, to inne czasy były... Quote
Malgoska Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='asiuniab']nie, ja na tym wątku aktywnie uczestniczyłam, bardzo chciałam, żeby tej dwójce się udało, ale później od ok połowy 2007 roku z powodów bardzo osobistych nie byłam aktywna na dogomanii, aż do zeszłego roku; bałam się powrotu, tego ogromu cierpienia zwierząt, bezduszności ludzi i swojej bezsilności; teraz żałuję, że tak późno się reaktywowałam; a co do Simby mam nadzieję, że ma się dobrze; zawsze jak wracam do wspomnień, to myślę co się stało z Bambo, bo Bambo ktoś przyprowadził do hotelu i najpierw płacił, a później przestał i On został w tym hotelu, ale nie przypominam sobie, żeby gdzieś tam było napisane co to za hotel, to inne czasy były...[/QUOTE] czyli nawet nie możesz sprawdzić czy jest i gdzie Quote
Marta72 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Bardzo się cieszę,że Trufelka nasza już po sterylce:) i że taka szczęśliwa na nowych zdjęciach:) Musi trafić ma osobę która ją pokocha ot tak ..od pierwszego spojrzenia:) ...jak ja Szczęściarkę:) Mam nadziję,że bazarki sharki i małgosi bedą udane :) i moje rzeczy troszkę zarobią:) No i trzymajcie za nas jutro i pojutrze kciuki, bo jedziemy nad morze:) Szczęściarka bedzie plażować:) Miałam w planach zorganizowanie jej urlopu u Iwonki w Amoku,ale nie potrafiłam.....jej oddać... kocham tego psa i koniec:) tak wiec juto rano ruszamy i robimy częśc drogi a w niedzielę resztę:) Nie chciałam suni męczyć 10 godz wiec jedziemy na dwa dni:) Quote
Recommended Posts