Malgoska Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='asiuniab']no to koniecznie Malgoska obfoć nam Trufelkę:)[/QUOTE] postaram się Quote
barb Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Malgoska']widzę, że podałaś już wszystko :) dziękuje[/QUOTE] Jeszcze były takie fotki wstawione chyba już w lipcu .... Quote
Malgoska Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='barb']Jeszcze były takie fotki wstawione chyba już w lipcu ....[/QUOTE] od Oleny może... ja nie znalazłam ale to przeszukam jeszcze raz znalazłam te same posty co TY. Quote
barb Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Malgoska']od Oleny może... ja nie znalazłam ale to przeszukam jeszcze raz znalazłam te same posty co TY.[/QUOTE] Tak od Oleny :lol: Za chwilkę wyjeżdzam. :lol: Wieczorem będę w Krakowie :lol: Jak mi się uda będę tu zagladać.:lol: Quote
b-b Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='barb']Tak od Oleny :lol: Za chwilkę wyjeżdzam. :lol: Wieczorem będę w Krakowie :lol: Jak mi się uda będę tu zagladać.:lol:[/QUOTE] Szczęśliwej podróży :) Quote
Malgoska Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='barb']Tak od Oleny :lol: Za chwilkę wyjeżdzam. :lol: Wieczorem będę w Krakowie :lol: Jak mi się uda będę tu zagladać.:lol:[/QUOTE] tak właśnie lecę na dworzec Cię poznać :) [quote name='b-b']Szczęśliwej podróży :)[/QUOTE] i szybkiej w ten upał :) Quote
asiuniab Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Malgoska']tak właśnie lecę na dworzec Cię poznać :) [/QUOTE] jakieś dogomaniackie spotkanie???:) Quote
Malgoska Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 [quote name='asiuniab']jakieś dogomaniackie spotkanie???:)[/QUOTE] nie, barb jechała do Szczecina pociągiem i miała postój 40 minut w Krakowie, a ponieważ się nigdy nie widziałyśmy postanowiłyśmy się zobaczyć:) Szelcia poznała swoja dogo ciocię :) Quote
stepelkaa Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 nawet więcej trochę mi wyszło, mam nadzieję, że mogą być :) Quote
Malgoska Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Jaka ona śliczna a nikt o nią nie pyta :( Quote
wojtuś Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Wróciłem już z urlopu ;) Jakie cuda te przeróbki zdjęć od stepelki - dzięki :) Malgosiu pojedziesz z Sylwią w sobotę do Trufelki w odwiedziny - cieszę się :) Kochani po wejściu na Dogo pierwszym wątkiem do odwiedzenia będzie zawsze wątek Trufelki, a z resztą i tak jest teraz ;) Quote
krakowianka.fr Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Wiem ze pozno odp ale tak, pisalam ze oprocz 1 os wysylslam. Na yode rez. U mas bazarek zakonczony I pw ida.... jak jest cos nowego do rozsylania to pomoge. Tylko jakie numery I kt bazarek...?[quote name='barb']Gdyby ktoś tak jak ja nie wiedzial co to Bagry - wklejam link :lol: http://pl.wikipedia.org/wiki/Bagry_w_Krakowie Malgoska, zgłaszam się do rozsyłania zaproszeń.:lol: Ustal tylko skąd mam zaczynać.:lol: Krakowianko czy Ty wysłałaś pierwszą trzydziestkę ? ;)Jeśli nie to moglabyś wysyłać zaproszenia od razu na trzy bazarki: do sharki i 2 Malgośki :lol: Obieżyświat, ogłoszenie Trufli na tablicy wyróżnione na kolejny miesiąc Quote
krakowianka.fr Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Swieeeeeetnw zdjecio-plskaty. W czym to bylo robione? Quote
iwoniam Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='stepelkaa'] genialna ciocia !!! Quote
Alojzyna Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 hihihihi wczoraj wieczorem tez się trochę pobawiłam Quote
wojtuś Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Alojzyna z Trufelką zaprasza na poranną kawę z ciastkiem :) Piękne :) Quote
Malgoska Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Piekne te foty. Alojzyna w którym to programie robione? Takie chce z Szelcią, zrobisz mi? Wyślę Ci zdjęcie. Quote
Alojzyna Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 http://www.photomontager.com spróbuj sama się pobawić ;) Quote
asiuniab Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 dziewczyny jesteście genialne, no ale modelka też wiele tu wniosła; trzeba zaatakować ogłoszenia z takimi zdjęciami Trufli:) Quote
Recommended Posts