Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani jestem i przepraszam za nieobecność, nie było mnie na dogo prawie miesiąc.
barb - zaktualizuję wpłaty,
Kochani odpowiem na posty jak nie dzisiaj to już jutro - postaram się, od piątku mam kolejne diagnozy....
Sprawa najważniejsza, smsowałem z Malgośką i dzisiaj jeszcze dzwoniła Sylwia by przekazać wątek Trufelki.
Małgośka poprowadzisz - proszę :)
Piszę więc teraz do moda Maupa4 o przepisanie prowadzenia wątku - posty od 1 do 7 plus dodatkowy wolny post nr 2 na Małgośkę

Posted

[quote name='Malgoska']a jak to się robi, jakie dokumenty i czy trzeba w gabinecie przez nich wyznaczonym? I gdzie się odsyła?[/QUOTE]
Chodzi o to, żeby było w miarę tanio- bo to skarbonka i im mniejsze stawki tym więcej suk uda się wysterylizować. Jest taka karta zgłoszeniowa, która częściowo ja muszę wypełnić jako osoba zgłaszająca, częściowo osoba, która osobiście zajmuje się sterylizacją ( Iwonka z hotelu). To oraz kopię tego dokumentu wysyła się wraz z faktura przelewową wystawioną na Fundację Ostatnia Szansa do nich i wtedy przelewają na konto weterynarza pieniądze. Zadzwonię do Pani Iwony z hotelu jutro i prześlę wszystkie te wytyczne i dokument, wyjaśnię co i jak. Dzisiaj nie dam rady bo na razie jestśemw pracy a potem będę w podróży do 22.

Posted

[quote name='wojtuś']
Piszę więc teraz do moda Maupa4 o przepisanie prowadzenia wątku - posty od 1 do 7 plus dodatkowy wolny post nr 2 na Małgośkę[/QUOTE]

[COLOR=#006400][B]Wszystko zrobione.

Pozdrawiam[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='wojtuś']Kochani jestem i przepraszam za nieobecność, nie było mnie na dogo prawie miesiąc.
barb - zaktualizuję wpłaty,
Kochani odpowiem na posty jak nie dzisiaj to już jutro - postaram się, od piątku mam kolejne diagnozy....
Sprawa najważniejsza, smsowałem z Malgośką i dzisiaj jeszcze dzwoniła Sylwia by przekazać wątek Trufelki.
Małgośka poprowadzisz - proszę :)
Piszę więc teraz do moda Maupa4 o przepisanie prowadzenia wątku - posty od 1 do 7 plus dodatkowy wolny post nr 2 na Małgośkę[/QUOTE]

[quote name='Maupa4'][COLOR=#006400][B]Wszystko zrobione.

Pozdrawiam[/B][/COLOR][/QUOTE]

dziekujemy
Wojtek mam nadzieję, że zaglądniesz jednak czasami do nas.....

Posted

Kilka ogłoszeń dla Trufelki :) :
[B]przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
do adopcji,
cafeanimal,
olx,
petsy,
pet world,
anonse,
alegratka,
neeon,
tarnowiak,
brzozowiak
[/B]

Posted

[quote name='karolciasz28']Kilka ogłoszeń dla Trufelki :) :
[B]przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
do adopcji,
cafeanimal,
olx,
petsy,
pet world,
anonse,
alegratka,
neeon,
tarnowiak,
brzozowiak
[/B][/QUOTE]

bardzo dziękuję

Posted

[quote name='Maupa4'][COLOR=#006400][B]Wszystko zrobione.

Pozdrawiam[/B][/COLOR][/QUOTE]
Pięknie dziękuję :Rose:

[quote name='Malgoska']dziekujemy
Wojtek mam nadzieję, że zaglądniesz jednak czasami do nas.....[/QUOTE]
To mój obowiązek :) od początku - aż Trufelka nie znajdzie swojego domku :)
Cieszę się, i finanse już uaktualniłaś w 1 poście :)
Małgosia dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='salibinka'][quote name=',,barb']Z kim się kontaktowac w tej sprawie z hotelem ?

[/QUOTE]
Barb,
też bym chciała wiedzieć.[/QUOTE]
Zapytałam też na wątku olkuskim iwoniam wklejam odpowiedź maszy44

[quote name='masza44']iwoniam mówiła, że z hotelem, ja zadzwonię do nich jutro wyjaśnić jak maja dokumenty wypełnić po sterylizacji żeby dostać zwrot
[/QUOTE]

Posted

[quote name='masza44']Chodzi o to, żeby było w miarę tanio- bo to skarbonka i im mniejsze stawki tym więcej suk uda się wysterylizować. Jest taka karta zgłoszeniowa, która częściowo ja muszę wypełnić jako osoba zgłaszająca, częściowo osoba, która osobiście zajmuje się sterylizacją ( Iwonka z hotelu). To oraz kopię tego dokumentu wysyła się wraz z faktura przelewową wystawioną na Fundację Ostatnia Szansa do nich i wtedy przelewają na konto weterynarza pieniądze. Zadzwonię do Pani Iwony z hotelu jutro i prześlę wszystkie te wytyczne i dokument, wyjaśnię co i jak. Dzisiaj nie dam rady bo na razie jestśemw pracy a potem będę w podróży do 22.[/QUOTE]

[quote name='barb']Zapytałam też na wątku olkuskim iwoniam wklejam odpowiedź maszy44[/QUOTE]

masza44 bardzo Ci dziekuję
jakby się okazało że sunię trzeba dowieźć do gabinetu a potem odebrać to pomogę ale dopiero po 20 lipca; w sobote wyjeżdżam, na dogo będę s doskoku; i ile mamy czasu na tą sterylkę?

Posted

Malgoska gratulacje z powodu przejęcia wątku. Wojtuś życzę Ci jak najszyszego powrotu do zdrowia i liczę, że mimo przekazania wątku nadal będziesz zagladał do Trufli, zwlaszcza że sharka i Malgoska wyjeżdżają na urlopy.

Posted

[quote name='barb']Malgoska gratulacje z powodu przejęcia wątku. Wojtuś życzę Ci jak najszyszego powrotu do zdrowia i liczę, że mimo przekazania wątku nadal będziesz zagladał do Trufli, zwlaszcza że sharka i Malgoska wyjeżdżają na urlopy.[/QUOTE]

tak jest :)

Posted

[quote name='Malgoska']tak jest :)[/QUOTE]
To znikaj już Ciocia i pędź sie pakować. Odpuść sobie też wysylkę zaproszeń do maszy44. Mam nadzieję, ze w weekend tym się zajmę

Posted

[quote name='barb']To znikaj już Ciocia i pędź sie pakować. Odpuść sobie też wysylkę zaproszeń do maszy44. Mam nadzieję, ze w weekend tym się zajmę[/QUOTE]

tak mi się nic nie chce....
czy u Was jest też tyle komarów????
To jakaś plaga normalnie nie da się wyjść z domu .....maskara

Posted

[quote name='Malgoska']tak mi się nic nie chce....
czy u Was jest też tyle komarów????
To jakaś plaga normalnie nie da się wyjść z domu .....maskara[/QUOTE]
U mnie wcale. Ale ja mieszkam przy ruchliwej ulicy w centrum miasta.

Posted

Karolciasz, bardzo Ci dziękuję ogłoszenia Trufli :Rose::Rose::Rose:
[quote name='karolciasz28']Kilka ogłoszeń dla Trufelki :) :
[B]przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
do adopcji,
cafeanimal,
olx,
petsy,
pet world,
anonse,
alegratka,
neeon,
tarnowiak,
brzozowiak
[/B][/QUOTE]

Posted

[quote name='barb']Malgoska gratulacje z powodu przejęcia wątku. Wojtuś życzę Ci jak najszyszego powrotu do zdrowia i liczę, że mimo przekazania wątku nadal będziesz zagladał do Trufli, zwlaszcza że sharka i Malgoska wyjeżdżają na urlopy.[/QUOTE]
Tak jest :) dzięki :)

Małgośka, sharka - odpoczynku życzę na urlopie ;)

Posted

Małgosiu
gratuluję przejęcia wątku Trufelki naszej:)
Bardzo ładny tytuł:):):):)

Wojtuś-zdrowiej!!!

A Trufelka !! Marsz do domu!!!
TAka piekna się zrobiła teraz:):):) MOze w ogłoszeniach to podkreslajcie:) Jej przemianę:)

Pozdrawiam wszystkich i obiecuje dalej w miarę możliwości dbac o sunię:)

Posted

[quote name='Marta72']Małgosiu
gratuluję przejęcia wątku Trufelki naszej:)
Bardzo ładny tytuł:):):):)

Wojtuś-zdrowiej!!!

A Trufelka !! Marsz do domu!!!
TAka piekna się zrobiła teraz:):):) MOze w ogłoszeniach to podkreslajcie:) Jej przemianę:)

Pozdrawiam wszystkich i obiecuje dalej w miarę możliwości dbac o sunię:)[/QUOTE]
Marta, jeśli masz jakiś pomysl na zmiany w ogloszeniach Trufli to pisz :lol:
Pozdrawiam Ciebie i Szczęściarkę :lol: