iwoniam Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Szczęściara odnaleziona i po nieudanej adopcji nie pojedzie do tamtego domu. Niestety. Ludzie nieodpowiedzialni. :( Quote
wojtuś Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='iwoniam']Szczęściara odnaleziona i po nieudanej adopcji nie pojedzie do tamtego domu. Niestety. Ludzie nieodpowiedzialni. :([/QUOTE] Dziękuję :Rose: Quote
wojtuś Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='masza44']Fajna ta Trufla, taka śmieszna z mordki:)[/QUOTE] Fajna Marysiu ... i już adopcyjna sunia:) [quote name='iwoniam']tak się ciut "uśmiechała" ale na początku ciut się bała. Mam nadzieję, że dziewczynkom się uda znaleźć dom.[/QUOTE] Musi się udać:) [quote name='krakowianka.fr']ona calkiem milo wyglada nan tych zdjeciach jakiej ona jest wielkosci?[/QUOTE] To malutka sunia, 15 kg, do kolanka:) Uzupełniłem Kochani rozliczenie w 1 poście. Quote
iwoniam Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Trufla waży pomiędzy 12, a 14 kg, nie więcej Quote
wojtuś Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='iwoniam']Trufla waży pomiędzy 12, a 14 kg, nie więcej[/QUOTE] W ogłoszeniu poszło, że Trufla waży około 15 kg, w razie pytań będzie można odpowiedzieć, że jest wagowo poniżej 15 kg:) dzięki:) [URL]http://tablica.pl/oferta/trufla-ID1okhB.html#a5796c69;r:;s:[/URL] Quote
iwoniam Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Jasne, w końcu tak naprawdę różnica niewielka Quote
Marta72 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Uprasza sie o wielkie trzymanie kciuków za Szczęściarę;) Quote
Ellig Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Marta72']Uprasza sie o wielkie trzymanie kciuków za Szczęściarę;)[/QUOTE] Trzymam bardzo mocno!:) Quote
wojtuś Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Dzięki za wiadomość:) Trzymam za domek Szczęściary:) Quote
Marta72 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Kciuki dobrze trzymane:) wyprawka kupiona, prawdopodobnie w sobotę Szczęściara z Krakowianki stanie sie Opolanką:) Nie mogę sie juz doczekać:loveu:suni:loveu:!!! ale nie zapeszam !!! Quote
barb Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [SIZE=3][B]Trzymam kciuki z calych sił[/B][/SIZE]. :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
wojtuś Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='Marta72']Kciuki dobrze trzymane:) wyprawka kupiona, prawdopodobnie w sobotę Szczęściara z Krakowianki stanie sie Opolanką:) Nie mogę sie juz doczekać:loveu:suni:loveu:!!! ale nie zapeszam !!![/QUOTE] Cieszę się na razie tak malutko, by jak mówisz nie zapeszać :loveu: Quote
Ellig Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 [quote name='Marta72']Kciuki dobrze trzymane:) wyprawka kupiona, prawdopodobnie w sobotę Szczęściara z Krakowianki stanie sie Opolanką:) Nie mogę sie juz doczekać:loveu:suni:loveu:!!! ale nie zapeszam !!![/QUOTE] Trzymam kciuki bardzo mocno!:) Quote
wojtuś Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 (edited) Trzymamy dalej mocno kciuki:) Kochani - dostałem z ogł. maila od pani o Kafirka, odszedł jej ukochany Czarek i chce dać domek kolejnemu pieskowi - szczeniakowi do 4-5 miesięcy, Kafirek ma już domek, pani przyjmie innego szczeniaka. Wysłałem pani rudą sunię od hell_angel [URL]http://tablica.pl/oferta/daj-mi-dom-pomoz-mi-uwierzyc-ze-czlowiek-nie-musi-byc-zly-ID1lVxd.html[/URL] Runę i Raszko od missieek [URL]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?cat=33[/URL] i .. że Iwonia też jej prześle Maluchy:) .Iwonia piszę PW z e-mailem Pani Renaty Domek z ogródkiem- nie sprawdzony. [B]Edit:[/B] dosłałem jeszcze Pani 6 maluchów z wątku Maci: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230027-Kilkudniowe-szczeniaki-zjadane-przez-pchły-i-przerażona-mamuśka-proszą-o-pomoc!!/page5[/URL] i FB: [URL]https://www.facebook.com/events/515889331771569/?context=create[/URL] Może, któryś z maluchów znajdzie domek:) Edited August 17, 2012 by wojtuś dopisanie Edit Quote
barb Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Trzymam kciuki za Szcżęściarę i czekam na wieści. Quote
wojtuś Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Ellig']Trzymam kciuki bardzo mocno!:)[/QUOTE] [quote name='barb']Trzymam kciuki za Szcżęściarę i czekam na wieści.[/QUOTE] Dzięki za trzymanie kciuków :):) Szczęściara już w drodze na A4 do Opola, jedzie grzecznie, Kochana Sunia:loveu: Iwonka z Amoka podwiozła ją do A4, Dzięki Iwonko:loveu: Będą wiadomości z domku od Marty72:) Dzięki Marto, dzięki :loveu: Quote
Malgoska Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 Szczęściara pojechała do dogomaniackiego domku? do Marty72? Jak fajnie:) Teraz jej się poszczęści:) Wojtuś widzę, że masz sporo kasy do zapłacenia za hotel piesków. Jak masz jakieś fanty to się umówmy, leci teraz bazarek na Diabełka i można puścić równoległy na opłacenie hoteli dla piesków i podpiąć do tego wątku. Teraz jeszcze mam troche luzu, bo jak zacznie sie szkola, treningi to juz bede miec mniej czasu dla dogo....:( Quote
wojtuś Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Malgoska']Szczęściara pojechała do dogomaniackiego domku? do Marty72? Jak fajnie:) Teraz jej się poszczęści:) Wojtuś widzę, że masz sporo kasy do zapłacenia za hotel piesków. Jak masz jakieś fanty to się umówmy, leci teraz bazarek na Diabełka i można puścić równoległy na opłacenie hoteli dla piesków i podpiąć do tego wątku. Teraz jeszcze mam troche luzu, bo jak zacznie sie szkola, treningi to juz bede miec mniej czasu dla dogo....:([/QUOTE] Tak tak to dogomaniacki domek u Marty72:) Przy przeładunku do auta Marty Szczęściara patrzyła za Iwonką - przywiązuje się, kochana sunia, ale będzie dobrze, Marta ma teraz 2 tyg. urlopu i będzie tylko dla Suni:) będzie jej pilnować aż Szczęściara poczuje się swobodnie i bezpiecznie w nowym miejscu i własnym domku:) Dzięki Małgosiu:loveu: Mam trochę fantów od Pani Sylwi, byłoby fajnie zrobić bazarek na zapłatę za hotelik piesków:) Może jeszcze rozpuszczę wici o zbieraniu fantów, umówimy się:) dzięki:) Quote
barb Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='wojtuś']Tak tak to dogomaniacki domek u Marty72:) Przy przeładunku do auta Marty Szczęściara patrzyła za Iwonką - przywiązuje się, kochana sunia, ale będzie dobrze, Marta ma teraz 2 tyg. urlopu i będzie tylko dla Suni:) będzie jej pilnować aż Szczęściara poczuje się swobodnie i bezpiecznie w nowym miejscu i własnym domku:)[/QUOTE] Marta bardzo poważnie podeszła do tej adopcji. Też wierzę, że będzie dobrze. Quote
barb Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='barb']Marta bardzo poważnie podeszła do tej adopcji. Też wierzę, że będzie dobrze.[/QUOTE] Ale bardzo chcialabym, żeby dziewczyny juz dojechaly na miejsce. Quote
Malgoska Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='barb']Ale bardzo chcialabym, żeby dziewczyny juz dojechaly na miejsce.[/QUOTE] nie dojechały jeszcze? Quote
barb Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Malgoska']nie dojechały jeszcze?[/QUOTE] Nic nie napisane :niewiem: Może Marta zajęta Szczęściarą nie zdążyła jeszcze wejść na dogo. Quote
wojtuś Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Nie mam jeszcze wiadomości od Marty, ale zadzwonię ;) Quote
Malgoska Posted August 18, 2012 Author Posted August 18, 2012 [quote name='wojtuś']Nie mam jeszcze wiadomości od Marty, ale zadzwonię ;)[/QUOTE] czekamy na informację:) Quote
wojtuś Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 [quote name='Malgoska']czekamy na informację:)[/QUOTE] Marta przysłała sms: Dobrze. Już śpimy. Dobrej nocy:) Jak odpoczną to myślę, że będzie więcej wiadomości:) Quote
Recommended Posts