Malgoska Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='barb']I nie psoci Szelosława ? Pewnie zostawiasz jej coś do czytania ? ;)[/QUOTE] własnie nie, co mnie dziwi a specjalnie nie chowamy nic, buty stoją do wyboru, firanki wiszą....ona chyba śpi, tak myslę, bo w nocy śpi dosyć czujnie, na każdy odglos reaguje. Więc w dzień odsypia. [quote name='Marta72']no i dziś przyjdzie Szczęściarze byc samej 8 godz, potem szybkie wc i jeszcze 3 godz:(:( nienawidze takich dni:( teraz juz podwójnie a jak na złość rano nie zaliczyła kupencj:shake:i:cool3:[/QUOTE] no tak bywa, przyzwyczai się i do takich dni, ważne, że ma swoją Panią:) Quote
Ellig Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Marta72']no i dziś przyjdzie Szczęściarze byc samej 8 godz, potem szybkie wc i jeszcze 3 godz:(:( nienawidze takich dni:( teraz juz podwójnie a jak na złość rano nie zaliczyła kupencj:shake:i:cool3:[/QUOTE] Bedzie dobrze, to madra sunia:) Quote
wojtuś Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Marta72']no i dziś przyjdzie Szczęściarze byc samej 8 godz, potem szybkie wc i jeszcze 3 godz:(:( nienawidze takich dni:( teraz juz podwójnie a jak na złość rano nie zaliczyła kupencj:shake:i:cool3:[/QUOTE] A jak dzisiaj moja Pięknota, grzecznie czekała na Panią? Jutro rano pewnie Martuniu nam napiszesz:) Dobrej nocy;) Quote
iwoniam Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 na pewno było dobrze jak się ma bazarek? widziałąm, ze sporo rzeczy sie sprzedało mam nadzieje, ze choc na 1 miesiąc na pokrycie długu będzie.. [quote name='Marta72']no i dziś przyjdzie Szczęściarze byc samej 8 godz, potem szybkie wc i jeszcze 3 godz:(:( nienawidze takich dni:( teraz juz podwójnie a jak na złość rano nie zaliczyła kupencj:shake:i:cool3:[/QUOTE] Quote
Marta72 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 dzien dobry w długi dla nas piątek! Szczęsciara kochana dała radę wczoraj,ale witała taka szczęśliwa,ze az za serce ściaskało!!! Dziś powtórka ...:( ale jutro i niedziela juz bedziemy nadrabiały :):);) dobrego dnia wszystkim!!!:) Quote
Malgoska Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 [quote name='iwoniam']na pewno było dobrze jak się ma bazarek? widziałąm, ze sporo rzeczy sie sprzedało mam nadzieje, ze choc na 1 miesiąc na pokrycie długu będzie..[/QUOTE] a jaki jest koszt miesiąca? u nas było taniutko więc nie wiem czy uzbieralismy???? Quote
barb Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Malgoska']a jaki jest koszt miesiąca? u nas było taniutko więc nie wiem czy uzbieralismy????[/QUOTE] A ile się uzbierało - teoretycznie na razie ? Liczyłaś ? Quote
Malgoska Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 (edited) ok 277,00zł jak będę miała chwilę to sprawdzę na razie nie mam :( Edited September 7, 2012 by Malgoska Quote
Ellig Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Marta72']dzien dobry w długi dla nas piątek! Szczęsciara kochana dała radę wczoraj,ale witała taka szczęśliwa,ze az za serce ściaskało!!! Dziś powtórka ...:( ale jutro i niedziela juz bedziemy nadrabiały :):);) dobrego dnia wszystkim!!!:)[/QUOTE] Pisalam ,ze Szczesciara to madra sunia:) Quote
barb Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='iwoniam']na pewno było dobrze jak się ma bazarek? widziałąm, ze sporo rzeczy sie sprzedało mam nadzieje, ze choc na 1 miesiąc na pokrycie długu będzie..[/QUOTE] Na Waszym też chyba się ładna sumka uzbierała ? Quote
iwoniam Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Malgoska']a jaki jest koszt miesiąca? u nas było taniutko więc nie wiem czy uzbieralismy????[/QUOTE] tak około 300zł za trufelkę teraz pozostała tylko ona ale trzeba kolejne bazarki robić = tam jest juz spory dług [quote name='barb']Na Waszym też chyba się ładna sumka uzbierała ?[/QUOTE] nio, taka chyba podobna do tej :) trochę ten mój dług w lecznicy zmniejszymy teraz, po operacji Astry.. kwota zrobiła się spora.. będę modlić się o zdrowie dla Malgoski... i o siły... i o checi na robienie bazarku ja muszę w terenie dzialać, na bazarro mi juz nie starcza dnia.. Quote
Malgoska Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='iwoniam']tak około 300zł za trufelkę teraz pozostała tylko ona ale trzeba kolejne bazarki robić = tam jest juz spory dług nio, taka chyba podobna do tej :) trochę ten mój dług w lecznicy zmniejszymy teraz, po operacji Astry.. kwota zrobiła się spora.. będę modlić się o zdrowie dla Malgoski... i o siły... i o checi na robienie bazarku ja muszę w terenie dzialać, na bazarro mi juz nie starcza dnia..[/QUOTE] no, wreszcie ktoś się za mnie pomodli :) na razie rozbię te bazary, skonczę Lolusiowy i zabieram się za Wasze :) Quote
barb Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='iwoniam']tak około 300zł za trufelkę teraz pozostała tylko ona ale trzeba kolejne bazarki robić = tam jest juz spory dług nio, taka chyba podobna do tej :) trochę ten mój dług w lecznicy zmniejszymy teraz, po operacji Astry.. kwota zrobiła się spora.. będę modlić się o zdrowie dla Malgoski... i o siły... i o checi na robienie bazarku ja muszę w terenie dzialać, na bazarro mi juz nie starcza dnia..[/QUOTE] [quote name='Malgoska']no, wreszcie ktoś się za mnie pomodli :) na razie rozbię te bazary, skonczę Lolusiowy i zabieram się za Wasze :)[/QUOTE] Ja po traumatycznych doświadczeniach na jednym z bazarów jestem do nich zrażona totalnie. :-( Quote
Marta72 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Pozdawiamy ze Szczęsciarą wątek:loveu: i informuję ze nareszcie wysłałam do Małgosi 14 kilo fantów :multi::multi::multi:z czego jestem niezmiernie dumna, bo szłam na pocztę chyba z dwa tygodnie:roll::oops: Quote
barb Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='Marta72']Pozdawiamy ze Szczęsciarą wątek:loveu: i informuję ze nareszcie wysłałam do Małgosi 14 kilo fantów :multi::multi::multi:z czego jestem niezmiernie dumna, bo szłam na pocztę chyba z dwa tygodnie:roll::oops:[/QUOTE] Wyslalaś jednak pocztą ? Bo były różne koncepje. Quote
barb Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='Marta72']tak pocztą:)[/QUOTE] Mogę zapytać ile zaplaciłaś ? Czeka mnie wysylka przesyłki tak na oko do 5 kg (Wróżki z bazarku) i muszę podać szacunkowe koszty. Z cennika poczty polskiej wychodzi mi, że to powinno być 13 zł. Quote
Marta72 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 za 14 kilo 22 zł, ale też chodzi o gabaryty moja paka dośc spora była;) Quote
Malgoska Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='barb']Mogę zapytać ile zaplaciłaś ? Czeka mnie wysylka przesyłki tak na oko do 5 kg (Wróżki z bazarku) i muszę podać szacunkowe koszty. Z cennika poczty polskiej wychodzi mi, że to powinno być 13 zł.[/QUOTE] policzyłam Amelii 13; wysłałam dzis do niej i do Ciebie, bo obie miałyście zaległe fanty.... Quote
Malgoska Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='Marta72']Pozdawiamy ze Szczęsciarą wątek:loveu: i informuję ze nareszcie wysłałam do Małgosi 14 kilo fantów :multi::multi::multi:z czego jestem niezmiernie dumna, bo szłam na pocztę chyba z dwa tygodnie:roll::oops:[/QUOTE] Stary mnie wyeksmituje.....ciągle jakies nowe torby i wory się pojawiaja, na razie nic nie mówi ..... Ale dziękuje w imieniu piesków, będzie duuuużo bazarów:) Quote
Malgoska Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='barb']Ja po traumatycznych doświadczeniach na jednym z bazarów jestem do nich zrażona totalnie. :-([/QUOTE] jak się zakończyła sprawa? Quote
barb Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='Malgoska']jak się zakończyła sprawa?[/QUOTE] Nie masz linku ? Wyszło na to, że uniemożliwiam pomaganie psom :angryy: Podziekowalam za zwrot pieniędzy, ktorych pewnie i tak bym sie nie doczekała. Poważnie zastanawiam się nad upubliczniem treści PW - najwyżej dostanę bana. :diabloti: Do Ciebie, Iwony i sharki mam w razie czego kontakt telefoniczny i mailowy.;) Quote
Marta72 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Małgosiu nie ma za co ... a chłopa rozumię;) Barb poczytam jak wrócimy z trawki,bo chwila przerwy w dostawie deszczu;) a Sz spi dziś jak zabita:loveu: pijana szczęsciem,że pańcia w domku:) :loveu: Quote
Malgoska Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='barb']Nie masz linku ? Wyszło na to, że uniemożliwiam pomaganie psom :angryy: Podziekowalam za zwrot pieniędzy, ktorych pewnie i tak bym sie nie doczekała. Poważnie zastanawiam się nad upubliczniem treści PW - najwyżej dostanę bana. :diabloti: Do Ciebie, Iwony i sharki mam w razie czego kontakt telefoniczny i mailowy.;)[/QUOTE] zapodziałam link, dasz jeszcze raz? Quote
hotelamok Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 A Trufelka po kroku do przodu i dwoch do tylu:roll: powoli znowu zaczyna robic minimalne postepy, powolutku sama podchodzi do mnie zeby wziasc ja smycz do tej pory to ja do niej podchodzilam, juz dluzej mozna ja czesac czy glaskac i teraz przy tych czynnosciach nie "robi pod siebie". Niestety nadal jest mocno wystraszona, potrafi bardzo nerwowo zareagowac na kazdy nawet najmniejszy, niespodziewany odglos i nadal broni sie jak tylko moze przy dotykaniu lap, chociaz robie to praktycznie codzien:shake: Za to ze strachu na smyczy chodzi perfekcyjnie, nawet jej nie naciaga:p Quote
Recommended Posts