czarna anda Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 oki :) jutro tez jest dzionek a z ranka bede u Luckiego - mam nadzieje ze zacznie wstawac qrcze . Asik on jest taki ufny i spokojny ze dawno nie widzialam takiego psiaka - nawet Dudek ktory jest oaza spokoju nie dorownuje mu do piet - najchetniej zabralabym go po leczeniu do siebie - ale znajac czarna dziure na spokojnej 9 w takich wypadkach nie jest to najlepsze rozwiazanie ..... iw Quote
siekowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 miał duże szczęście,że trafił na Ciebie,jak czytam to co pisałaś o nim i patrze na jego foty to chce mi się ryczeć :( napewno i jego historia dobrze się skończy!trzymam kciuki :) Quote
Rymonka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Do góry Finuś!!!!!!:loveu: Lucky - Kolejny biedny psiak..:-( który trafił pod dobre skrzydła...:loveu: życzymy dużo zdrówka... zdówka.. i miłości !!!! Quote
czarna anda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cholera !!! Lucky nie wstaje - wczoraj widac bylo ze cs go bardzo boli a dzisiaj z ranka ani ruchu - wogole ani nie chce do siadu ze o wstaniu na lapy nie wspomne !!1 Ma miec jutro jeszcze raz RTG w uspieniu - znowu staruszka trza bedzie uspic do zdjecia i dobrego zbadania Stane na glowie zeby dr sterna go zobaczyl ...... iw Quote
czarna anda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Cholera !!! Lucky nie wstaje - wczoraj widac bylo ze cos go bardzo boli a dzisiaj z ranka ani ruchu - wogole ani nie chce do siadu ze o wstaniu na lapy nie wspomne !!1 Ma miec jutro jeszcze raz RTG w uspieniu - znowu staruszka trza bedzie uspic do zdjecia i dobrego zbadania Stane na glowie zeby dr sterna go zobaczyl ...... iw Quote
pumcia02 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 dobra juz dobra ciiiicho zostawymy luckiego na inny watek. tu piszmy o Finku! postaram sie dzis w nocy zalozyc... dopiero co praktycznie z azylu wrocilam jestem padnieta i jeszcze mam kupe nauki... Quote
pumcia02 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4518956#post4518956[/URL] to wątek Luckego a tu juz daje Finka :) [IMG]http://img240.imageshack.us/img240/7540/fienk2bu1.jpg[/IMG] [IMG]http://img511.imageshack.us/img511/8228/finekav7.jpg[/IMG] Quote
czarna anda Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 finus wypieknial i zaczal byc superek radosnym psiakiem - ostatnio jak widzialam skakal na swoich 3 lapach az milo patrzedc :) zeby tylko rana sie szybko goila i mozna bylo wiezc go do szczecina do domu... i w Quote
pumcia02 Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ja Ci dam wypiękniał :mad::mad: on cały czas jest piękny :lol::lol::lol: i kochany!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Rymonka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Wygląda przepięknie!!!!!!! i ta radośc....kochany:loveu: Biednka łapka... ale miejmy nadzieję że szybko dojdzie do siebie... :loveu: Quote
asiak Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Finusiu piękny, buziaki:loveu: Dużo zdrówka na reszte lat:loveu: Quote
Hakita Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Biedny Lucky...:-( Finuś przecudowny, tylko się zakochać...:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A no wypiękniał :evil_lol: Co nie znaczy że kiedyś piekny nie był :razz: Po prostu wypiękniał bardziej :evil_lol: Finku czyli jednak będziesz jeszcze szczęśliwy :loveu: Quote
pumcia02 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 ludzie kilka waznych spraw! 1. Finek jest u Magdy która wyjezdza do gdanska na swieta. pani ktora miala wziac fina na ten czas "zakocila się" i dzisiaj powiedziala ze tego zrobic nie moze. tak wiec POTRZEBNY DOMEK NA KILKA DNI!!! NA SWIETA! POMOZCIE FINOWI BLAGAM!!! 2. wszystko jest juz zaplacone za fina, tzn chyba jeszcze faktura nie doszla w kazdym badz razie zostanie nam ok 300zl. tak wiec czy te pieniadze mozemy przeznaczyc na leczenie Luckego?? 3. po zagojeniu lapki i wlozeniu jej w gips Fin pojedzie do Szczecina :multi::multi: jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze Quote
Hakita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Fineczek szuka pilnie domeczku na kilka dzionków!!! Quote
carolinascotties Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='mariolka']ludzie kilka waznych spraw! 1. Finek jest u Magdy która wyjezdza do gdanska na swieta. pani ktora miala wziac fina na ten czas "zakocila się" i dzisiaj powiedziala ze tego zrobic nie moze. tak wiec POTRZEBNY DOMEK NA KILKA DNI!!! NA SWIETA! POMOZCIE FINOWI BLAGAM!!! 2. wszystko jest juz zaplacone za fina, tzn chyba jeszcze faktura nie doszla w kazdym badz razie zostanie nam ok 300zl. tak wiec czy te pieniadze mozemy przeznaczyc na leczenie Luckego?? 3. po zagojeniu lapki i wlozeniu jej w gips Fin pojedzie do Szczecina :multi::multi: jak mi sie cos jeszcze przypomni to napisze[/quote] do Szczecina??? ha! a kto jest tym szczęsliwcem? moze uda mi się spotkać Finka w naszym mieście :multi: :loveu: Quote
pumcia02 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 [B][SIZE=4]ludzie błagam! na kilka dni! prosze! magda jutro wyjezdza i nie ma co zrobic z finem! prosze pozmozcie! [/SIZE][/B][SIZE=4]finek moze zostawac sam w domu, nie brudzi, nie niszczy. prosze... [/SIZE] Quote
Aggie Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 problem polega na tym ze duzo ludzi wyjeżdza, ja np tez.. z moimi zostaje teściowa.. inaczej bym go przytuliła na te 2-3 dni .... przykro mi ze nie moge pomóc...:shake: Quote
pumcia02 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 chciałam go "wepchnąć" mojemu bratu, siostrze i jej chlopakowi. wynajmuja razem mieszkanie, nie maja zwierzat, byloby super. mieszkaja blisko mnie to bym mogla wychodzic na spacery jak ich nie ma! ale kurde jak moja mama sie dowiedziala to powiedziala ze jestem nienormalna :/ kocham ta rodzinke... ze jakby to bylo ich mieszkanie to wporzadku ale ze wynajmuja to nie ma nawet o tym mowy :/ kurde i na nic sie zdaly tlumaczenia ze sam zostaje w domu itd... :/ Quote
_beatka_ Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nie mogę pomóc z domkiem tymczasowym,ale moze sprobujcie zalatwic jakis hotelik? finek blaga o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zmien tytul ze potrzebny natychmiastowy dt Quote
pumcia02 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 hotel to sa niepotrzebne koszty, poza tym ja osobiscie mam negatywne nastawienie do hoteli... jescze probuje u mojej siostry. beda rozmawiac.. no coz zobaczymy. a jak nie to sie bedzie jezdzilo do magdy i go wyprowadzalo w ostatecznosci... Quote
Recommended Posts