Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tak, Oliwka była ze mną. wyniknęło to z zamętu informacyjnego. ale od redaktorki programu wiem, że rozmawiała z Magdą (która miała przyjechać z Finkiem) i Finek będzie zaproszony w innym terminie.
to tylko na marginesie dodam, że Oliwka jest super gwiazdą, poprzeciągała się smyczą z panem prowadzącym i wylizała po twarzy panią prowadzącą i po programie zadzwoniło do mnie parę osób zainteresowanych nie tylko Oliwką, ale w ogóle Azylem i innymi psiakami.

wk...... mnie ten finansowy burdel fundacyjny :angryy:

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gosia.marta']tak, Oliwka była ze mną. wyniknęło to z zamętu informacyjnego. ale od redaktorki programu wiem, że rozmawiała z Magdą (która miała przyjechać z Finkiem) i Finek będzie zaproszony w innym terminie.
to tylko na marginesie dodam, że Oliwka jest super gwiazdą, poprzeciągała się smyczą z panem prowadzącym i wylizała po twarzy panią prowadzącą i po programie zadzwoniło do mnie parę osób zainteresowanych nie tylko Oliwką, ale w ogóle Azylem i innymi psiakami.

wk...... mnie ten finansowy burdel fundacyjny :angryy:[/quote]

miejmy nadzieje ze w koncu Oliwka znajdzie domek a i do innych psiakow usmiechnie sie szczescie:)

co do fundacji mi przychodzi tylko jedno do glowy-WSTYD

Posted

zaproszenie do kawy czy herbaty mamy za tydzien albo za dwa tzn swita mi bardziej w glowie ze to za dwa tygodnie jak juz bedzie blizej emisji z Fineczkiem bedziemy trabic;)

Posted

[SIZE=4]Fineczku Kochany do góry!!!![/SIZE]
Jak tylko Mariolka będziesz widziała się z Finkiem pisz nam tu jak u niego, co z łapką... wiem że tyle ile możesz to robisz, wiadomo nie zawsze czas pozwala, ale i tak dzięki że informujesz na bieżąco...no dzięki dla kastka...
tymczasem pzdr.