gosia.marta Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 tak, Oliwka była ze mną. wyniknęło to z zamętu informacyjnego. ale od redaktorki programu wiem, że rozmawiała z Magdą (która miała przyjechać z Finkiem) i Finek będzie zaproszony w innym terminie. to tylko na marginesie dodam, że Oliwka jest super gwiazdą, poprzeciągała się smyczą z panem prowadzącym i wylizała po twarzy panią prowadzącą i po programie zadzwoniło do mnie parę osób zainteresowanych nie tylko Oliwką, ale w ogóle Azylem i innymi psiakami. wk...... mnie ten finansowy burdel fundacyjny :angryy: Quote
Kostek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [quote name='gosia.marta']tak, Oliwka była ze mną. wyniknęło to z zamętu informacyjnego. ale od redaktorki programu wiem, że rozmawiała z Magdą (która miała przyjechać z Finkiem) i Finek będzie zaproszony w innym terminie. to tylko na marginesie dodam, że Oliwka jest super gwiazdą, poprzeciągała się smyczą z panem prowadzącym i wylizała po twarzy panią prowadzącą i po programie zadzwoniło do mnie parę osób zainteresowanych nie tylko Oliwką, ale w ogóle Azylem i innymi psiakami. wk...... mnie ten finansowy burdel fundacyjny :angryy:[/quote] miejmy nadzieje ze w koncu Oliwka znajdzie domek a i do innych psiakow usmiechnie sie szczescie:) co do fundacji mi przychodzi tylko jedno do glowy-WSTYD Quote
Hakita Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Trzymamy kciuki za Finusia kochanego... Kochani, proszę napiszcie, jak będzie wiadomo, kiedy Finuś będzie się w telewizji prezentował...;) Quote
Kostek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 zaproszenie do kawy czy herbaty mamy za tydzien albo za dwa tzn swita mi bardziej w glowie ze to za dwa tygodnie jak juz bedzie blizej emisji z Fineczkiem bedziemy trabic;) Quote
pumcia02 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 zakochałam się w Finku :loveu: zebyscie zobaczyli tego psa na zywo! :) Quote
Hakita Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 No ja też bym chciała...:loveu: tylko jak...:-( Quote
deisunia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Finek:loveu: zdrowiej zdrowiej, bo telewizyjny wystep juz niedługo:cool3: Quote
pumcia02 Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 w tyg jakos go odwiedzę znowu, zalezy jak czas pozwoli, ale sie postaram :) Quote
Rymonka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [SIZE=4]Fineczku Kochany do góry!!!![/SIZE] Jak tylko Mariolka będziesz widziała się z Finkiem pisz nam tu jak u niego, co z łapką... wiem że tyle ile możesz to robisz, wiadomo nie zawsze czas pozwala, ale i tak dzięki że informujesz na bieżąco...no dzięki dla kastka... tymczasem pzdr. Quote
Kostek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 kochani na razie bedzie bez zmian lapka sie leczy fineczek zdrowieje,mysle ze czas zajac sie juz poszukiwaniem domu stalego... Quote
Hakita Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Domeczku dla Fineczka ukochanego, gdzie jesteś??? :razz: Quote
pumcia02 Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 na str 27 sa zdjecia, a nowsze hmm... w czwartek lub piatek, ale raczej w piatek Quote
deisunia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Finek szuka domu:-( niech Cie na pierwszej stronie dobry pan lub pani wypatrzą Quote
Hakita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Do góry Fineczku!!! Pokaż się wszystkim, niech zobaczą, jaki jesteś piękny!!! :loveu: Quote
asiak Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 witaj Fineczku kochany:loveu: wierzę że znajdzie się dla Ciebie dobry i kochający domek........... Quote
Rymonka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [SIZE=4][COLOR=green]Finuś do góry i to już!!!!![/COLOR][/SIZE]:loveu: Quote
pumcia02 Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 jak zrobic zeby miec dwa banerki w podpisie? bo nie moge jakos... Quote
deisunia Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 HOOOOP HOOOP:multi: :multi: Finek szuka domu Quote
Recommended Posts