Hala Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Dzwoniła do mnie Haili... Bulinka nadal szuka sobie schronienia w stylu buda. Znaczy się wchodzi pod fotel głównie. No ale nie ma sie co dziwić, bo ona przecież całe życie w budzie siedziała. Jednak chyba zaczyna rozpoznawać Haili. :evil_lol: Mówię wam..one bedą ze sobą szczęsliwe. Quote
Yona Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No tak, ale zdaje się, że do pełni szczęścia budy im potrzeba :evil_lol: Quote
AMIGA Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 EEeeeeeeeeee pewnie Bulince w koncu przejdzie ten pęd do budy, jak odkryje jakieś miejsce np od ławą, czy narazie pod fotelem, Potem poczuje się jak u siebie w domu i zapomni o budzie.:p Quote
iwop Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 przyznam, że gdy zakładałam watek Bulince to nie miałam wielkiej nadziei...:oops: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Hala Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Haili mówiła, że kupi jej takie lezonko z daszkiem, aby mogła sie poczuć bezpieczna. :lol: Quote
iwop Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 taka budkę? haili kochana jestes, że tak dbasz o Bulinkę:loveu: Quote
iwop Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 naprawde sie spije dokumentnie na ta okazje :drinka: Quote
Hala Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Iwonka, przyjedź do mie....Oleńka też ma przyjechać. :multi: Quote
iwop Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 hala chetnie bym przyjechała ale nie mam co zrobic z kotami...:oops: Quote
iwop Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 hala to, ze znalazłysmy dom Bulince bardzo podnosi mnie na duchu... bo ja niestety pesymistka jestem:roll: Quote
haili Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Witamy witamy ( ja i Bulinka) nie mialam jak do kompa sie dorwac jako ze w domku go nie ma a ja nie chce na dlugo zostawiac sunie. teraz zostaly z kolezanka Julka i siedza w ogrodzie a dom otwarty wiec chodza gdzie chca. Najfajniejszymi miescami w domku okazaly sie kotłownia i wszelkie dziury z zadaszeniem. Budka zostanie kupiona i moze zaakceptowana, Bulinka ma wspanialy apetyt, zazyla juz wrąbać piersi z kurczaka surowe i gotowane nozki z ryzem :p ogrod tez sie jej strasznie podoba i hasa jak szczeniak w trawie nie koszonej od 4 miesiecy ( widoczne bedzie na zdjeciach) zdjecia beda wieczorem bo teraz jestem w przelocie i nie mam USB :/ Quote
iwop Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 haili bo my o Bulince to możemy słuchac godzinami :cool3: Quote
lupe Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ale się malutkiej Bulince poszczęściło.....:):) cudownie się to czyta i prosimy o więcej !! Quote
haili Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hehe, narazie nic wiecej sie nam nie przytrafilo... no poza tym ze bulinka jak widzi moja mame to ucieka albo sie chowa za mnie jak jestem w poblizu. wczoraj ja mama przekupiala parowkami. parowki zjadla ale i tak nie ufna :) Quote
haili Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 przedtawilam jej wczoraj jamnikia, dzisiaj przedstawiam drugiego zeby sie powoli przyzwyczajaly. a zdjec zrobilam mnostwo, niekjtore podobne ale ciezko uchwycic bulinke artystycznie bo caly czas biega :) jest kilka fajnych z oddali, jak w gaszczu traw widac tylko lepek i jezyczak :loveu: pare zblizen sie udalo zrobic rowniez. Quote
Hala Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 o boziu jeyna...niech ją mama kocha...całuski dla mamy.... :diabloti: Quote
haili Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 mama kocha!! bulinka mniej :eviltong: dobra ciocie ja lece bo bulinka sama a jeszcze po drodze musze ze studiami zalatwic trzymajcie sie. wpadne wieczorem ze zdjeciami Quote
agat21 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jak się cieszę!!! Bulinko, bądź szczęśliwa w swoim własnym najwłaśniejszym domku!!! Tobie i Twoim Paniom wszystkiego naj "na nowej drodze życia" ! :lol: ;) Quote
AMIGA Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [B]Haili [/B]jesteś wielka. I Wy wszystkie [B]Cioteczki[/B] jesteście wielkie!!!! :loveu: Quote
terra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Wspaniale!!! Bulinka we własnym domku! Życzę powodzenia nowym Pańciom Bulinki, a Bulince słodkiego, miłego życia! Quote
Tola Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :multi: Alez sie cieszę. Po tylu latach własny, wlasciutki domek:loveu: Bulince i jej nowej Rodzince zyczę samych dobrych chwil. Dziekujemy:Rose: Quote
Recommended Posts