Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła do mnie Haili...

Bulinka nadal szuka sobie schronienia w stylu buda. Znaczy się wchodzi pod fotel głównie. No ale nie ma sie co dziwić, bo ona przecież całe życie w budzie siedziała.

Jednak chyba zaczyna rozpoznawać Haili. :evil_lol:

Mówię wam..one bedą ze sobą szczęsliwe.

Posted

EEeeeeeeeeee pewnie Bulince w koncu przejdzie ten pęd do budy, jak odkryje jakieś miejsce np od ławą, czy narazie pod fotelem, Potem poczuje się jak u siebie w domu i zapomni o budzie.:p

Posted

Witamy witamy ( ja i Bulinka)
nie mialam jak do kompa sie dorwac jako ze w domku go nie ma a ja nie chce na dlugo zostawiac sunie.
teraz zostaly z kolezanka Julka i siedza w ogrodzie a dom otwarty wiec chodza gdzie chca. Najfajniejszymi miescami w domku okazaly sie kotłownia i wszelkie dziury z zadaszeniem. Budka zostanie kupiona i moze zaakceptowana,
Bulinka ma wspanialy apetyt, zazyla juz wrąbać piersi z kurczaka surowe i gotowane nozki z ryzem :p
ogrod tez sie jej strasznie podoba i hasa jak szczeniak w trawie nie koszonej od 4 miesiecy ( widoczne bedzie na zdjeciach)
zdjecia beda wieczorem bo teraz jestem w przelocie i nie mam USB :/

Posted

hehe, narazie nic wiecej sie nam nie przytrafilo... no poza tym ze bulinka jak widzi moja mame to ucieka albo sie chowa za mnie jak jestem w poblizu.
wczoraj ja mama przekupiala parowkami. parowki zjadla ale i tak nie ufna :)

Posted

przedtawilam jej wczoraj jamnikia, dzisiaj przedstawiam drugiego zeby sie powoli przyzwyczajaly.
a zdjec zrobilam mnostwo, niekjtore podobne ale ciezko uchwycic bulinke artystycznie bo caly czas biega :)
jest kilka fajnych z oddali, jak w gaszczu traw widac tylko lepek i jezyczak :loveu:
pare zblizen sie udalo zrobic rowniez.

Posted

mama kocha!! bulinka mniej :eviltong:
dobra ciocie ja lece bo bulinka sama a jeszcze po drodze musze ze studiami zalatwic
trzymajcie sie. wpadne wieczorem ze zdjeciami

Posted

Jak się cieszę!!! Bulinko, bądź szczęśliwa w swoim własnym najwłaśniejszym domku!!! Tobie i Twoim Paniom wszystkiego naj "na nowej drodze życia" ! :lol: ;)

Posted

:multi: Alez sie cieszę. Po tylu latach własny, wlasciutki domek:loveu:
Bulince i jej nowej Rodzince zyczę samych dobrych chwil.
Dziekujemy:Rose: