Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie zrobiłam takie oczy :crazyeye:
czy jak idziecie do ludzkiego lekarza i płacicie za wizytę to każe Wam płacić za receptę?!? ja o takim przypadku nie słyszałam, ale może znowu się mocno zdziwię...?

Posted

Bo wetom już sie w głowach przewraca ! ja leczyłam prawie rok psa , utopiłam w jego kieszeni ok 2 tys zł i ten cwaniak przy wizycie karze mi płacić 10 zł za receptę ! Wstydu niektórzy nie mają , patrzą tylko na kasę i karzą się tytułować "doktorami".

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

zgadza się dolicz do tego jeszcze 6 lat studiów w obcym miescie bo jest tylko kilka uczelni to koszt ok 100 000 zł - zrozumiesz dlaczego recepty sa płatne (10 zł to smieszny pieniadz,po przebrnieciu przez 6 lat niełatwej nauki) Zawsze możecie sobie dyplom zrobić i wypisywać tyle recept ile wlezie za free ;)

Generalnie gab. weterynaryjny może sobie otworzyć każdy. Jeżeli nie ma dyplomu lekarza weterynarii to wystarczy, że zatrudni takowego. I wtedy recepty są za darmo :-)) ( na marginesie - bloczek recept w hurtowni kosztuje 5,00 zł, pieczątka automat z danymi lecznicy - ok.20,00 zł, pieczątka imienna lekarza - 15,00 zł no i jeszcze tusz do pieczątek).[/QUOTE]