Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

na wybiegu dla psów byłam jużkilka razy. Za każdym razem widziałam Barneja. trudno go nie zauważyć. ..Leży w dołku wykopanym przez siebie. Podobno właściwie to go nie opuszcza. To całe jego życie. W schronisku jest już 10 lat. A do schroniska trafił jako dorosły pies, czyli..Barnej musi być stary...
Kiedyś chciałąm podejść do Barneja, jednak on wstał i odszedł. Więcej go nie zaczepiałam.
Dopiero wczoraj, kiedy chodziłam po wybiegu oblepiona stadem łaszacych się psów..zobaczyłam że ten nieruchomy punkt leżący w dołku obserwuje mnie. Patrzyl na mnie, gdzie jestem, co robię...Ale nie ruszał nawet głową, po prostu leżał.
Podeszłam na odległosć metra i usiadłam na ziemi. Udawałam, że on mnie zupełnie nie interesuje. Miałam nadzieje, że nie odejdzie tak jak zawsze to robi.
Kiedy zobaczył moją obojętnosć...podczołgał się...tak..aby jego pysk spoczął na moim bucie... Nie dotykałam go..a on nadal przytulał coraz bardziej swój wielki pysk do mego buta. Kiedy dotknęłam jego głwoy, głęboko westchnął i zamknął oczy.
To była niesamowita chwila.

Posted

[quote name='Hala']

jaki piekny
ciotki jak chcecie to moge na allegro kilka psiaków oglosic
jeżeli tak to poprosze jakies wiadomości o psiakach a także kontakt który moge umieścic w ogloszeniu

Posted

Barnej ma jedną wadę...
Nie wiem jak dawno..ale chyba niezbyt..któryś z psów odgryzł mu kawał wargi...Przez co Barnejowi wystają zęby. Po prostu nie są zasłonięte.
W oczach ludzi wyglada to nieestetycznie, ale dla mnieliczy siędusza Barneja.

Posted

I ja się wzruszyłam...:-( Biedna Psinka...:-( Dałaś mu choć chwilę radości...

Halu kochana, powiedz mi, co to za ONEK tam na wcześniejszych fotkach???

Posted

Barnej, śliczna, zadumana psina. Dobrze, że doświadczył chociaż tak krótkiej i ulotnej chwili szczęścia, jaką był dotyk człowieka.

Posted

Ajmar
Jest moim psem wirtualnym. Staram się do niego również podchodzić..ale zawsze gdy się ktoś zbliża, wstaje i odchodzi. Nie chce kontaktu człowieka.

Posted

Hala napisał(a):
Ania..ten Onek to Astor. Jest w schronisku może z miesiąc. Przywieziono go z wypadku. Kuleje na tylną łapę.

To jest Astor??? Jakoś inaczej wygląda...:roll: Tzn. lepiej, czyli czuje się lepiej...:roll:

Posted

Terra..chodzi Ci o tego siwego? Nie mam pojecia co to za mix. Wiem za to, że baaardzo sympatyczny.
Hakitka...tak, to Astor. Czuje sięlepiej. Nawet stara się terroryzować inne psy. Jest piekny...duży..gęste futro... i dla ludzi przyjacielski.