Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mialam tel w sprawie jakiegos sznaucera, powiedzialam ze to pomyłka bo nie znam takiego do adopcji, kobieta powiedziała ze dostała mój numer, powiedziała mi nawet nazwisko tej osoby od której ma(nie znam) teraz dopiero skojarzyłam że tu pisaliście o szarku i nie wiem czy o niego chodziło...
moze Wy cos wiecie?

Posted

Znow dzwonila jakas inna osoba teraz! Ja w życiu psa na oczy nie widziałam, nie wiem kto i po co dał mój numer (jeszcze prywatny do tego), mogliście zapytać czy sie zgadzam, a nie ja siedze w pracy a mi tu ludzie dzwonią!

Posted

No to super.... chodzi własnie o Szarka... w ten sposób to on domu nie znajdzie :( kisi się w tym schronisku ... dostałam ten nr telefonu od Kiri211 zdaje się bo prosiłam o namiar na kogoś kto zna psa i zajmuje się adopcjami w tego schroniska - czyli Szarek stracił właśnie dwie szanse na dom???

ana666 przepraszam - dostałam ten nr żeby go podawać osobom zainteresowanym...

możecie mi zatem dać telefon do kogoś kto wie coś o Szarku i w ogóle kto jest na miejscu i chce żeby psy znajdowały domy?

Posted

No szkoda ze tak wyszło :(
Skąd mialaś wiedzieć malawszako ze to zły numer...
dziewczyny prosze o niepodawanie mojego numeru bez mojej wiedzy, czemu nie podacie swojego?

• 1 month later...
Posted

super :) dzięki, a wiesz coświęcej skąd ludzie? kiedy go zabrali? bo ciekawa jestem czy ktoś komu dawałam namiar na kierownika, a pewnie do mnie już nie uznają za stosowne napisać... :roll: