Hakita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hala napisał(a):Hakitka...tak, to Astor. Czuje sięlepiej. Nawet stara się terroryzować inne psy. Jest piekny...duży..gęste futro... i dla ludzi przyjacielski. No tak mi się właśnie wydawało, że czuje się znacznie lepiej, bo wygląda rewelacyjnie!!! :loveu: O wiele lepiej, niż na fotce ze schronu. Super!!! Tylko, żeby mógł jeszcze jakiś domeczek znaleźć...jak i inne Bidy...:-( Quote
Hala Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Ania...pracujemy nad tym...pracujemy. Astor byłby idelany do domu z wielkim ogrodem, gdzie byłby panem. I mógłby pilnować. Quote
Hala Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Monia wykorzystałam bezczelnie moment, że Krecik nie mógł wskoczyć na budę i jej osłaniać własnym ciałem. Ale pedził do niej jak mógł, aby ją bronić...przed nieznaną wstrętną obcą. :evil_lol: Quote
Hala Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 A tu już Krecik przy swej ukochanej moni... Popatrzcie na jego wzrok...jakby mnie chciał połknąć a jednocześnie drżał o życie Moni. Ta parka piesków mnie niesamowicie wzrusza. Nie mają żandej szansy na adopcję. Zestarzeją sie w schronisku i umrą. Nikt ich razem nie zaadoptuje, a rozdzielenie ich było by barbażyństwem. Quote
Hala Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/14/lp/98 http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/26/lp/86 a oto linki do Moni i Krecika :Dog_run: Quote
Hakita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hala napisał(a):Ania...pracujemy nad tym...pracujemy. Astor byłby idelany do domu z wielkim ogrodem, gdzie byłby panem. I mógłby pilnować. Oj, byłoby cudownie, gdyby znalazł ukochany domek... Quote
Hakita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Psinki niesamowite...:loveu: i rozczulają maxymalnie...:-( Quote
Hala Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 semi http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/210/lp/23 Quote
Hala Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Dino... poznałam go własnie wczoraj. Stałam przy nim i przygladąłam mu się. Unikał mojego wzroku i cały czas biegał po budach...w prawo..w lewo..w prawo..w lewo... Dowiedziałam się, że te dachy bud to jego całe życie. Opuszcza je jedynie na picie i jedzenie. I chyba jeszcze na siku...:shake: Jest bardzo duży, ale wydawał mi siechudy. Nie wiem jak długo jest w schronisku. Quote
Hakita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Halu, ja już powoli mam dość...:placz: :placz: :placz: Nie wiem, co robić...:placz: :placz: :placz: One wszystkie są takie piękne, ale też smutne, czekające na tą wielką szansę...:placz: :placz: :placz: Quote
AMIGA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 To jest po prostu tragedia, że nie mozemy pomóc im wszystkim! Quote
Hakita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dzień dobry Piękności...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 O jej :( kolejne bidulki z Obornik :( W górę psiaki!! Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Halu są śliczne :loveu: zwłaszcza Semi mi sie podoba... :razz: Quote
Hala Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Tak..Semi jest piękna...Kiedyś na spacerze tak mnei pociągneła..że po tylku jechałam do rzeki :evil_lol: na szczęscie siezatrzymałam... Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hala napisał(a):Tak..Semi jest piękna...Kiedyś na spacerze tak mnei pociągneła..że po tylku jechałam do rzeki :evil_lol: na szczęscie siezatrzymałam... :roflt: Łobuziara jedna!! ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AMIGA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A "moja" Tija jest raczej spokojna, czy też łobuzuje? Quote
Hala Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Jak widzę Tiję, to zawsze jest tak pełna zycia, że nigdy nie zdąże zauważyć co ona wyczynia...po prostu śmiga.. :evil_lol: Quote
Hakita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień dobry Psinki kochane...:loveu: :loveu: :loveu: Mam nadzieję, że wkrótce się zobaczymy Koruniu...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
AMIGA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Hala napisał(a):Jak widzę Tiję, to zawsze jest tak pełna zycia, że nigdy nie zdąże zauważyć co ona wyczynia...po prostu śmiga.. :evil_lol: W końcu ma nogi nieźle dłuuugie, to może sobie posmigać :lol: Quote
BosiaB_86 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Do góry wszystkie obornikowe śliczności!! :loveu: To jak z tym Miszą cioteczko Halu?! :cool3: Quote
Recommended Posts