Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hala napisał(a):
Hakitka...tak, to Astor. Czuje sięlepiej. Nawet stara się terroryzować inne psy. Jest piekny...duży..gęste futro... i dla ludzi przyjacielski.

No tak mi się właśnie wydawało, że czuje się znacznie lepiej, bo wygląda rewelacyjnie!!! :loveu: O wiele lepiej, niż na fotce ze schronu.
Super!!! Tylko, żeby mógł jeszcze jakiś domeczek znaleźć...jak i inne Bidy...:-(

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Monia
wykorzystałam bezczelnie moment, że Krecik nie mógł wskoczyć na budę i jej osłaniać własnym ciałem. Ale pedził do niej jak mógł, aby ją bronić...przed nieznaną wstrętną obcą. :evil_lol:

Posted

A tu już Krecik przy swej ukochanej moni...
Popatrzcie na jego wzrok...jakby mnie chciał połknąć a jednocześnie drżał o życie Moni. Ta parka piesków mnie niesamowicie wzrusza. Nie mają żandej szansy na adopcję. Zestarzeją sie w schronisku i umrą. Nikt ich razem nie zaadoptuje, a rozdzielenie ich było by barbażyństwem.

Posted

Hala napisał(a):
Ania...pracujemy nad tym...pracujemy. Astor byłby idelany do domu z wielkim ogrodem, gdzie byłby panem. I mógłby pilnować.

Oj, byłoby cudownie, gdyby znalazł ukochany domek...

Posted

Dino...
poznałam go własnie wczoraj. Stałam przy nim i przygladąłam mu się. Unikał mojego wzroku i cały czas biegał po budach...w prawo..w lewo..w prawo..w lewo... Dowiedziałam się, że te dachy bud to jego całe życie. Opuszcza je jedynie na picie i jedzenie. I chyba jeszcze na siku...:shake:
Jest bardzo duży, ale wydawał mi siechudy. Nie wiem jak długo jest w schronisku.

Posted

Halu, ja już powoli mam dość...:placz: :placz: :placz:
Nie wiem, co robić...:placz: :placz: :placz:
One wszystkie są takie piękne, ale też smutne, czekające na tą wielką szansę...:placz: :placz: :placz:

Posted

Tak..Semi jest piękna...Kiedyś na spacerze tak mnei pociągneła..że po tylku jechałam do rzeki :evil_lol: na szczęscie siezatrzymałam...

Posted

Hala napisał(a):
Tak..Semi jest piękna...Kiedyś na spacerze tak mnei pociągneła..że po tylku jechałam do rzeki :evil_lol: na szczęscie siezatrzymałam...

:roflt: Łobuziara jedna!! ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Hala napisał(a):
Jak widzę Tiję, to zawsze jest tak pełna zycia, że nigdy nie zdąże zauważyć co ona wyczynia...po prostu śmiga.. :evil_lol:

W końcu ma nogi nieźle dłuuugie, to może sobie posmigać :lol: