Hala Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Terra..widziałaś Łatką?? Albo monię i krecika?? Quote
Hala Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Terrusia..przychodź tu częściej...dajesz szczęscie obornickim pieknościom... :loveu: A tak na allegro dla Łateczka mozna by liczyć? :cool3: I dla Moni i Krecika? :cool3: Quote
terra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ale mnie pod włos bierzesz! Ale jeśli moje odwiedziny coś dają, to jasne, zawitam tutaj częsciej.;) Z allegro coś pomyślę, ale dopiero wieczorem.:oops: Teraz musze nakarmić moje osobiste towarzystwo. Quote
terra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Przeczytałam jeszcze raz opis Łatka i nie wiem w jakim jest wieku? jak reaguje na ludzi poza boksem i na inne pieski? Czy umie chodzić na smyczy? Piszesz, ze jedziesz do schroniska w weekend, to dowiedz się wszystkiego i porob może więcej zdjęc. O tych dwoch psinkach też niewiele wiadomo. Im więcej info, tym lepiej. Poczekam z aukcją, chyba, że to wszystko wiesz? Quote
BosiaB_86 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 W górę pieseczki!!!! Śliczna parka :loveu: Quote
Hala Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Terra, nie wiem nic więcej. POjadę w sobotę i dowiem się więcej. Może Łatka wezmę na spacerek? I porobię foteczki. A poniżej link do niego... http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/158/lp/52#mid Quote
AMIGA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ależ ten Łatek to słodzizna. Już go sobie wyobrażam na podusi na kanapie :lol: Quote
terra Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No to po południu biorę sie za aukcję Łatka. A teraz do góry psiaczki! Ale zdjęć przydałoby się więcej. Porób Halciu w sobotę to dołożę. Quote
asiak Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Halinko jak pojedziesz do Obornik w sobotę to wymiziaj ode mnie Nati:loveu: ja niestety do połowy maja jestem uziemiona i nie mogę jechać:-( pozdrawiam Quote
terra Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Łatek jest na allegro: http://www.allegro.pl/item185212470_malenki_latek_pies_kochajacy_ludzi_do_adopcji.html Quote
terra Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Numer telefonu dodany. Łatek biegnie szybciutko na początek, szukać domku! Quote
Hala Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Terra!! Bardzo, bardzo dziękuję! A powiedz mi..tak szczerze, bo ja się nie znam...czy Ty ponosisz jakieś koszty w zwiażku z wystawianiem psiaków? Quote
terra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hala napisał(a):Terra!! Bardzo, bardzo dziękuję! A powiedz mi..tak szczerze, bo ja się nie znam...czy Ty ponosisz jakieś koszty w zwiażku z wystawianiem psiaków? Wystawianie aukcji na allegro jest płatne i kosztuje różnie, w zależności od wybranej opcji. Przy wystawianiu kilka psow, to przez miesiąc uzbiera się pewna sumka. Ale to właśnie m.in. jest mój wkład w pomoc bezdomnym, bo nie podlega dyskusji, że najwięcej ludzi zagląda na allegro i tam dużo psów znajduje domki. A jeśli nie bezpośrednio ten wystawiony, to ludzie dowiadując się o schronisku idą do niego i wybierają innego pieska. Ponieważ adoptowałam kota ze schroniska w Mielcu, tamtejsze warunki są mi najbardziej znane i jakoś emocjonalnie związałam się właśnie z nimi, i z tegoż schroniska wystawiam najwięcej psów.:p Łateczek idzie na początek wypatrywać swojego człowieka! Quote
Hakita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Do góry Łateczku kochany, do góry!!! :multi: Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Terra...to mi teraz glupio... że tak Cię bez skrupułów namawiam na allegro.. :-( Normalnie wstyd..ale ja naprawdę nie wiedziałam... :cool1: Dlatego to moje pytanie. Jeśli uważasz, że powinnam jakoś pokrywać allegra psiaków o które Cię proszę, to daj znać na PW, Quote
terra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Halu, powiem Ci jeśli nie będę mogła. A Łatkowi może tą aukcją, przyniosę szczęście w postaci domku. Tak więc aukcja sobie trwa, a tutaj Łatek biegnie na niziutkich nóżkach na początek! Quote
Hala Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ale dzięki Twojemu allegr, Nero ma dom. Quote
BosiaB_86 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hala jest w Obornikach jeszcze ta staffordka Dora?! :razz: Jeśli tak to wymiziaj ją ode mnie oki?! Będe wdzięczna :kiss_2: No i reszte psiaków z Łatkiem na czele też możesz troszku pomiziać od cioteczki Bogusi (jak Ci wystarczy czasu ;) :evil_lol: ) Quote
Recommended Posts