Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Terrusia..przychodź tu częściej...dajesz szczęscie obornickim pieknościom... :loveu:
A tak na allegro dla Łateczka mozna by liczyć? :cool3: I dla Moni i Krecika? :cool3:

Posted

Ale mnie pod włos bierzesz! Ale jeśli moje odwiedziny coś dają, to jasne, zawitam tutaj częsciej.;)

Z allegro coś pomyślę, ale dopiero wieczorem.:oops: Teraz musze nakarmić moje osobiste towarzystwo.

Posted

Przeczytałam jeszcze raz opis Łatka i nie wiem w jakim jest wieku?
jak reaguje na ludzi poza boksem i na inne pieski? Czy umie chodzić na smyczy?
Piszesz, ze jedziesz do schroniska w weekend, to dowiedz się wszystkiego i porob może więcej zdjęc.
O tych dwoch psinkach też niewiele wiadomo. Im więcej info, tym lepiej.
Poczekam z aukcją, chyba, że to wszystko wiesz?

Posted

No to po południu biorę sie za aukcję Łatka.
A teraz do góry psiaczki!

Ale zdjęć przydałoby się więcej. Porób Halciu w sobotę to dołożę.

Posted

Halinko jak pojedziesz do Obornik w sobotę to wymiziaj ode mnie Nati:loveu:
ja niestety do połowy maja jestem uziemiona i nie mogę jechać:-(
pozdrawiam

Posted

Terra!! Bardzo, bardzo dziękuję! A powiedz mi..tak szczerze, bo ja się nie znam...czy Ty ponosisz jakieś koszty w zwiażku z wystawianiem psiaków?

Posted

Hala napisał(a):
Terra!! Bardzo, bardzo dziękuję! A powiedz mi..tak szczerze, bo ja się nie znam...czy Ty ponosisz jakieś koszty w zwiażku z wystawianiem psiaków?

Wystawianie aukcji na allegro jest płatne i kosztuje różnie, w zależności od wybranej opcji. Przy wystawianiu kilka psow, to przez miesiąc uzbiera się pewna sumka. Ale to właśnie m.in. jest mój wkład w pomoc bezdomnym, bo nie podlega dyskusji, że najwięcej ludzi zagląda na allegro i tam dużo psów znajduje domki. A jeśli nie bezpośrednio ten wystawiony, to ludzie dowiadując się o schronisku idą do niego i wybierają innego pieska.
Ponieważ adoptowałam kota ze schroniska w Mielcu, tamtejsze warunki są mi najbardziej znane i jakoś emocjonalnie związałam się właśnie z nimi, i z tegoż schroniska wystawiam najwięcej psów.:p

Łateczek idzie na początek wypatrywać swojego człowieka!

Posted

Terra...to mi teraz glupio... że tak Cię bez skrupułów namawiam na allegro.. :-( Normalnie wstyd..ale ja naprawdę nie wiedziałam... :cool1:
Dlatego to moje pytanie.
Jeśli uważasz, że powinnam jakoś pokrywać allegra psiaków o które Cię proszę, to daj znać na PW,

Posted

Halu, powiem Ci jeśli nie będę mogła. A Łatkowi może tą aukcją, przyniosę szczęście w postaci domku.

Tak więc aukcja sobie trwa, a tutaj Łatek biegnie na niziutkich nóżkach na początek!

Posted

Hala jest w Obornikach jeszcze ta staffordka Dora?! :razz:
Jeśli tak to wymiziaj ją ode mnie oki?! Będe wdzięczna :kiss_2:
No i reszte psiaków z Łatkiem na czele też możesz troszku pomiziać od cioteczki Bogusi (jak Ci wystarczy czasu ;) :evil_lol: )