Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie też pogoda beznadziejna, jechała do cioci była wiosna, wracałam już zima. Śmiejemy się z siostrą, że w jeden dzień są 4 pory roku :evil_lol:

duzebzium czy Twoje mioty będą szły alfabetycznie? Bo tak patrzę na stronce zaczyna się od A i B, czy będziesz nazywać po kolei?

Posted

[quote name='kaskaSz']
duzebzium czy Twoje mioty będą szły alfabetycznie? Bo tak patrzę na stronce zaczyna się od A i B, czy będziesz nazywać po kolei?[/quote]

Mam taki zamiar:evil_lol: zobaczymy jak mi to wyjdzie...:oops:

Posted

Ja widziałam, że w niektórych hodowlach idzie tak jak nazwa :razz: np.
W E S T I E to pierwszy miot na W, drugi na E itp. :diabloti:
Załatwiłam zdjęcia westów w Katowicach duzebzium, może się załapiecie :evil_lol:

Posted

o to Kasia planujesz mieć hodowlę w przyszłości? :cool3:
Bzikowa a wy z Bzikusem kiedy podbijacie następne ringi? Czy to już koniec wystawowej kariery? :diabloti:

Posted

Ten głupi włos (po operacji) trzeba usunąć (na trymowanie na dniach jedziemy) i poczekać aż odrośnie ;)
Mierzymy na Warszawkę lipcową.
Dla mnie wystawy to tylko zabawa, nie traktujemy tego w żaden sposób ambicjonalnie.

Posted

[quote name='Waxy']To daleko do wystawy :cool3: Pewnie, że zabawa. A na agility jakieś zawody w planach? :cool3:[/quote]
ale za to jaki będzie piękny włos na ringu ;)
i bardzo mi się pdooba takie podejście do wystawiania :cool3:

a z tego co wiem planuja zawody :eviltong:

Posted

[quote name='Bzikowa']Ten głupi włos (po operacji) trzeba usunąć (na trymowanie na dniach jedziemy) i poczekać aż odrośnie ;)
Mierzymy na Warszawkę lipcową.
Dla mnie wystawy to tylko zabawa, nie traktujemy tego w żaden sposób ambicjonalnie.[/quote]

Bravo mam takie samo zdanie zdanie wystawianie psiakow powinno byc zabawa a nie jakas chora rywalizacja ..wielu wystawcom to juz ta rywalizcja oczy zaslepila a szkoda :roll:. ale jest nadal wielu pasionatow tak trzymaj Bzikowa:p

Posted

[quote name='Waxy']Dla nas też to będzie zabawą :p Jak nie będzie nam się podobać to siebie zmuszać nie będziemy prawda? :diabloti:[/quote]]

ja mysle ,ze to jest bardzo dobre podejscie nic na sile bo przeciez to musi byc przyjemnosc dla pieska i wlasiciela ...

Posted

Ja nie wiem ;) Jak mówiłam, pewnie wybieramy się do Warszawy a potem się zobaczy.
Waxy - tak, jedziemy na zawody (nasze pierwsze) do Płocka za tydzień (umieram ze strachu :oops:), 5-6 kwietnia.

Posted

KaskaSz - Pewnie ale nie wiem, będzie Ania z Nutką.. Ja bym była ale jednak nie..
Bzikowa - Uuu to życzę powodzenia i będę trzymać kciuki :razz: Chodź są za tydzień :razz:

Posted

kaskaSz cioteczko to pamietaj o zrobieniu duzo fotek taki fotoreportaz z wystawy :evil_lol:.

Bzikowa bez paniki napewno sobie poradzicie na zawodach :cool3:a przeciez nie sama wygrana jest najwazniejsza prawda :p??potraktujcie to jak zabawe i nowe doswiadczenie z taki nastawieniem jest latwiej :pa my bedziemy trzymac za was kciuki :lol:

Posted

No pewnie , że traktuję to jako zabawę chociaż jako konkurencje mamy same zajebiiiiste psy :lol:
Ale przecież Bzuś jest najzajebistszy :loveu:

Padam na ryjek, rano miałam swój trening, potem siedziałam i pomagałam na treningach innych grup, a Bzu albo w klateczce albo go wyciągałam na chwilę żeby spuścić z niego powietrze - trochę pobiegać ;) Ćwiczyliśmy osobno slalom. I burak jak ćwiczymy go osobno to wchodzi i robi nawet często do końca a jak jest w torku to już gorzej:angryy:
Taka piękna pogoda jest:loveu: Ale już się boję tych upałów za parę miesięcy :shake:

Przepraszam za rozpisanie sie ale to przecież off;)

Posted

[quote name='Bzikowa']Bezik ma co prawda grację słonia (należy do tych ekhm większych, pokaźniejszych westusiów) ale i tak cieszę się, że się tak stara.

to cioteczko jakbys zobaczyla Franka jakie ma ADHD zaczela bys doceniac swojego Bezika :eviltong: