Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki kochane!!!!!!

Trzymajcie kciuki. Wczoraj miałam telefon w sprawie Nutki!

Państwo mieszkają w Sosnowcu, mają 2 kotki.

Dzisiaj albo jutro jedziemy z dziewczynami na wizytę przedadopcyjną.

Posted

[quote name='Beatkaa']trzymamy bardzo mocno kciuki !!!! :thumbs::thumbs:[/QUOTE]

Kciuki potrzebne!!

Państwo bardzo sympatyczni i mili.

Więcej napiszę wieczorem, bo teraz jestem w pracy

Posted

[quote name='AgusiaP']Ja nic wczoraj nie pisałam bo chciałam, żebyś Ty Gabrysiu napisała:cool3:[/QUOTE]
to samo ja :razz: nie chciałam się szarogęsić :p, ale jak Gabi nie pisze to ja napiszę.
A domek bardzo fajny, Państwo chcą wziąć starszego psiaka bo młodsze mają większą szansę na adopcje.
Domek z dwoma kotami uratowanymi od śmierci.
I jedyny problem czy nie będzie konfliktu z kotami (oczywiście ze strony kotów bo Nutka to prawdziwa pacyfistka).
Uzgodniliśmy ze Pan przyjedzie po Nutkę w niedzielę rano, bo niedzielę i poniedziałek mają wolny i chcą pobyć za zwierzakami dłużej.
Jak wszystko będzie z kotami ok to Nutka zostanie.

Posted

[quote name='Mysza2']to samo ja :razz: nie chciałam się szarogęsić :p, ale jak Gabi nie pisze to ja napiszę.
A domek bardzo fajny, Państwo chcą wziąć starszego psiaka bo młodsze mają większą szansę na adopcje.
Domek z dwoma kotami uratowanymi od śmierci.
I jedyny problem czy nie będzie konfliktu z kotami (oczywiście ze strony kotów bo Nutka to prawdziwa pacyfistka).
Uzgodniliśmy ze Pan przyjedzie po Nutkę w niedzielę rano, bo niedzielę i poniedziałek mają wolny i chcą pobyć za zwierzakami dłużej.
Jak wszystko będzie z kotami ok to Nutka zostanie.[/QUOTE]

Dzięki Myszko!!!!!!!!!!

W czwartek byłam bez komputera, a wczoraj zostałam zaproszona na imprezę Andrzejkową i jak wróciłam nie miałam już siły pisać.

Nutunia coś wyczuwa, nie chce wychodzić z Tz-em na dwór, a ten etap już był zakończony i wychodziła bardzo chętnie.

Ja z nerwów chyba dostanę wrzodów żołądka.

Bardzo się cieszę, że ludzie wspaniali, ale serce pęka, bo kocham Nuteczkę!!!!!!!!!

Ona jest najwspanialszym i najgrzeczniejszym psem, ze wszystkich, z którymi miałam do czynienia

Posted

[quote name='Mysza2']to samo ja :razz: nie chciałam się szarogęsić :p, ale jak Gabi nie pisze to ja napiszę.
A domek bardzo fajny, [B]Państwo chcą wziąć starszego psiaka bo młodsze mają większą szansę na adopcje.
Domek z dwoma kotami uratowanymi od śmierci.[/B]
Jak wszystko będzie z kotami ok to Nutka zostanie.[/QUOTE]

No no ! :klacz::klacz: Takie podejście u ludzi lubię ;) Trzymam w takim razie jeszcze mocniej kciuki żeby wszystko było dobrze :thumbs:

Posted

[quote name='Beatkaa']No no ! :klacz::klacz: Takie podejście u ludzi lubię ;) Trzymam w takim razie jeszcze mocniej kciuki żeby wszystko było dobrze :thumbs:[/QUOTE]

Ludzi z takim podejściem ze świecą szukać.

Większość chce szczeniaki i to nawet ludzie starsi:shake:, bo jak twierdzą chcą je od małego wychować.
A, że niektórzy tego nie potrafią, to potem psiaki lądują w schronach.

Oby tylko kotki ( tak na marginesie cudne słodziaki:loveu:) zaakceptowały Nuteczkę

Posted

[B][COLOR=#000000]Nutusia właśnie dojechała do nowego domku!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]

Podobno w aucie była bardzo grzeczna, to mnie nie dziwi, bo ona zawsze jest grzeczna.

Jak Pan po nią przyjechał powitała go radośnie, ale już wyjść z mieszkania nie chciała, Pan musiał wziąć ją na rączki.

Jeśli kotki zaakceptują Nutusię , to zostanie w nowym domku, jeśli nie, to wróci, ale ja liczę, że wszystko będzie ok.

Od rana ryczałam jak bóbr, ale teraz poczułam ulgę, że Nutunia trafiła do tak wspaniałych ludzi i żeby tylko tam została na zawsze, bo wiadomo jak trudno o dobre domki.
Właśnie Pan mi napisał, że Nutusia ucieszyła się po wejściu do domu i jest radosna:multi::loveu:

Posted

[quote name='Beatkaa']Gabrysiu to wspaniałe wieści !!!! :):):) Ja zaciskam kciuki żeby tylko dalej było tak dobrze :thumbs:
Kolejny wątek i kolejny powód do radości:loveu:[/QUOTE]

Oj tak, powód do radości ogromny, mam nadzieję, że będzie wszystko ok. i Nutunia zostanie u Państwa.

Najpierw ryczałam, ale teraz poczułam ulgę i spokój.

Marzyłam o wspaniałym domku dla Nutuni i nie sądziłam, że ono tak szybko się spełni:loveu:

Posted

ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!! :Cool!::Cool!::Cool!: faktycznie wszystko szybko sie potoczylo :) nie dziwie sie, ze ci tak smutno, ale znalazlas jej wspanialy domek! (oby z kotami wszystko dobrze sie ulozylo) [IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/smajlici/laska/1/l3.gif[/IMG]

Posted

Gabrysia wysłałam mi zdjęcie na telefon od właścicieli Nuteczki :loveu:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-viijQFqpAaU/ULtzRjPC52I/AAAAAAAAA3A/vHiGPihp1Xg/s512/IMG20121202_009.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Beatkaa']Gabrysia wysłałam mi zdjęcie na telefon od właścicieli Nuteczki :loveu:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-viijQFqpAaU/ULtzRjPC52I/AAAAAAAAA3A/vHiGPihp1Xg/s512/IMG20121202_009.jpg[/IMG][/QUOTE]

Beatko, bardzo dziękuję za wstawienie zdjęcia:loveu:

Zastanawiam się tylko, czy Nutunia tak się wpatruje w to co za oknem, bo ją coś zaciekawiło, czy może z tęsknoty?

Ja cały czas jestem w nerwach, ale na razie nie dzwonię do Państwa, nie chcę być upierdliwa.

Posted

[quote name='ewu'][B]Ale cudnie:) A niech jej dobrze pilnują na spacerkach:)[/B][/QUOTE]
Powtarzałyśmy to z 500 razy:):)
Gabi, nie dołuj się tylko trzymaj kciuki żeby wszystko było ok:):)
Ale świetnie Cię rozumiem co czujesz:loveu::loveu:
Nutce na pewno będzie tam dobrze, a Ty jakby co będziesz mogła pomóc następnej biedzie.
A Nutka to naprawdę kochany psiaczek:):) będą mieli z niej pociechę:):)

Posted

[quote name='Aimez_moi']Gabi trzymaj sie dzielnie.......:):)
Wszystko bedzie dobrze...a TY przynioslas Jej szczescie![/QUOTE]

Wczoraj miałam totalnego doła, potem na chwilę poczułam się szczęśliwa, że Nucia w nowym domu.
Wieczorem wpadłam w rozpacz!!!!!!!
Tak bez niej smutno.............
Skoro Pan jej nie przywiózł, to chyba zostaje.
Kurcze, nie mogę się do Pana dodzwonić, mam nadzieję, że wszystko w porządku