Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiak_kasia']ja tez chce na zlot! :diabloti:
Wezmę obydwie moje suki, i będę siać postrach z kaukazem na smyczy :evil_lol:[/QUOTE]

Kaukaz już kiedyś był:diabloti:Potem szukali na szybko weta jak Rotce ucho się "rozszczepiło":lol:

Posted

Olek mnie przekonał... jak walki psów to na maxa ;) jeśli będę się wybierać a taki mam zamiar to z rudym paskudztwem...a co tam zryty mieszaniec pita ma prawo się rzucać do wszystkiego, jestem usprawiedliwiona :evil_lol:
sory Martyncia... ale coś można wymyślić żeby Grama przetransportować... wynająć człowieka jadącego w tą samą stronę żeby po prostu pokiwał głową jak kanar spyta czy to jego pies xD

Posted

[quote name='jonQuilla']Olek mnie przekonał... jak walki psów to na maxa ;) jeśli będę się wybierać a taki mam zamiar to z rudym paskudztwem...a co tam zryty mieszaniec pita ma prawo się rzucać do wszystkiego, jestem usprawiedliwiona :evil_lol:
sory Martyncia... ale coś można wymyślić żeby Grama przetransportować... wynająć człowieka jadącego w tą samą stronę żeby po prostu pokiwał głową jak kanar spyta czy to jego pies xD[/QUOTE]
zawiodłaś mnie :placz:
ale spoko, w regio rozkładam klatkę i wrzucam obiedwa psy, gorzej jak będzie trzeba się transportować z bydgoszczy publicznym transportem, bo moje dwa spokojne dziubaski razem w autobusie to może być tragedia :roll:

Posted

[quote name='Karilka']

I trzeba ogarnąć z google maps jakiś teren spacerowy czy..pole pomidorów? :loveu:
Rinuś, pamiętasz?:eviltong:

ja wszystko pamiętam :diabloti: pomidory były okiej :diabloti:
A tak Brutek skończył po pewnym milutkim spacerku na zlocie z Czarkiem i Dolarkiem :loveu:
leżący i ledwo żyjący :eviltong:

a tu stojąc w wodzie - chyba wtedy nie czuł tak bólu tej łapki :p

tak więc zapraszamy na zlocik wszystkie zdałniony psy :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']To buldożek fighter też może być? :diabloti: Tylko chrapie że japierdle, na całym ośrodku byłoby go słychać. :evil_lol:[/QUOTE]

Spoko - wezmę prośkę zrobimy konkurs na najzabawniejsze chrapanie :diabloti:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']To buldożek fighter też może być? :diabloti: Tylko chrapie że japierdle, na całym ośrodku byłoby go słychać. :evil_lol:[/QUOTE]
jak go weźmiesz jestem pewna, że Gram go znienawidzi :evil_lol: ostatnio nienawidził whippeta i było całkiem ok, ale to chyba jeden z niewielu psów które są w stanie przed nim uciec :diabloti:

Posted

[quote name='Unbelievable']jak go weźmiesz jestem pewna, że Gram go znienawidzi :evil_lol: ostatnio nienawidził whippeta i było całkiem ok, ale to chyba jeden z niewielu psów które są w stanie przed nim uciec :diabloti:[/QUOTE]

No ale jak to tak? Pieski nie moga sie nienawidzić :shake:, one muszą zyć w harmonii i się kochać nawzajem :loveu:

Posted

[quote name='Mapi']Zloty, imprezki, picie, walki psów, a o nas zapomnieli :placz::mad:[/QUOTE]

Kochana, no jak byśmy mogli zapomnieć, w końcu idealnie pasujesz, nieidealna właścicielko niegodna swojego psa zagłodzonego :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Mapi-nie zapomnieli nie zapomnieli ,to Ciebie wczoraj wsiąkło :P[/QUOTE]
Gości miałam, ale napisać coś mogliście. Czytać umiem, nawet po poaru godzinach od napisania :razz:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Kochana, no jak byśmy mogli zapomnieć, w końcu idealnie pasujesz, nieidealna właścicielko niegodna swojego psa zagłodzonego :diabloti:[/QUOTE]
W końcu tyle psów ma być, to może mu się uda w końcu najeść i żebra znikną :diabloti:

Posted

[quote name='Mapi']W końcu tyle psów ma być, to może mu się uda w końcu najeść i żebra znikną :diabloti:[/QUOTE]

Ty sobie nie mysl, że Diego nie bedzie miał konkurencji :diabloti: Czasy cięzkie, oszczędzać trzeba, moje tez żreć nie dostaną :razz:

Posted

[quote name='asiak_kasia']Ty sobie nie mysl, że Diego nie bedzie miał konkurencji :diabloti: Czasy cięzkie, oszczędzać trzeba, moje tez żreć nie dostaną :razz:[/QUOTE]
To nie karmijmy bydlaków, potem puścimy luzem, nagramy i puścimy do youtube, albo gdzie indziej coby kasę zarobić. Albo nie, będziemy bilety sprzedawać na walki psów. Dobre?

Posted

[quote name='Mapi']To nie karmijmy bydlaków, potem puścimy luzem, nagramy i puścimy do youtube, albo gdzie indziej coby kasę zarobić. Albo nie, będziemy bilety sprzedawać na walki psów. Dobre?[/QUOTE]

o to to, lubie to!
I zrobimy majątek :evil_lol: ( sesesese :diabloti:)

Posted

[quote name='asiak_kasia']o to to, lubie to!
I zrobimy majątek :evil_lol: ( sesesese :diabloti:)[/QUOTE]

Wreszcie jakiś pomysł na normalny, dochodowy bizesik :evil_lol:, a i wspólnik tyż może być.

Posted (edited)

Martynia mam nadzieję że mi kiedyś wybaczysz ;)
a Ty dryfować będziesz z gda czy nie z gda? xD

asia_kasia, ja mogę sprawdzać moją sukę aczkolwiek ona tylko mocna w pysku :roll: jak dochodzi do walki to fiura po kątach bo każdy pies od niej jest niemalże większy xD

Edited by jonQuilla