asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 ja tez chce na zlot! :diabloti: Wezmę obydwie moje suki, i będę siać postrach z kaukazem na smyczy :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 [quote name='asiak_kasia']ja tez chce na zlot! :diabloti: Wezmę obydwie moje suki, i będę siać postrach z kaukazem na smyczy :evil_lol:[/QUOTE] Kaukaz już kiedyś był:diabloti:Potem szukali na szybko weta jak Rotce ucho się "rozszczepiło":lol: Quote
asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 :evil_lol: jest kranczips jest impreza. Ja obiecuję, że zadnego pieska nie uszkodzimy, zbyt mocno :diabloti: Quote
jonQuilla Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Olek mnie przekonał... jak walki psów to na maxa ;) jeśli będę się wybierać a taki mam zamiar to z rudym paskudztwem...a co tam zryty mieszaniec pita ma prawo się rzucać do wszystkiego, jestem usprawiedliwiona :evil_lol: sory Martyncia... ale coś można wymyślić żeby Grama przetransportować... wynająć człowieka jadącego w tą samą stronę żeby po prostu pokiwał głową jak kanar spyta czy to jego pies xD Quote
Unbelievable Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='jonQuilla']Olek mnie przekonał... jak walki psów to na maxa ;) jeśli będę się wybierać a taki mam zamiar to z rudym paskudztwem...a co tam zryty mieszaniec pita ma prawo się rzucać do wszystkiego, jestem usprawiedliwiona :evil_lol: sory Martyncia... ale coś można wymyślić żeby Grama przetransportować... wynająć człowieka jadącego w tą samą stronę żeby po prostu pokiwał głową jak kanar spyta czy to jego pies xD[/QUOTE] zawiodłaś mnie :placz: ale spoko, w regio rozkładam klatkę i wrzucam obiedwa psy, gorzej jak będzie trzeba się transportować z bydgoszczy publicznym transportem, bo moje dwa spokojne dziubaski razem w autobusie to może być tragedia :roll: Quote
Rinuś Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Karilka'] I trzeba ogarnąć z google maps jakiś teren spacerowy czy..pole pomidorów? :loveu: Rinuś, pamiętasz?:eviltong: ja wszystko pamiętam :diabloti: pomidory były okiej :diabloti: A tak Brutek skończył po pewnym milutkim spacerku na zlocie z Czarkiem i Dolarkiem :loveu: leżący i ledwo żyjący :eviltong: a tu stojąc w wodzie - chyba wtedy nie czuł tak bólu tej łapki :p tak więc zapraszamy na zlocik wszystkie zdałniony psy :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 To buldożek fighter też może być? :diabloti: Tylko chrapie że japierdle, na całym ośrodku byłoby go słychać. :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Czyli ja się czuję zaproszona :diabloti: zonkilka, pamiętaj, to je genetyka, tego nie zmienisz. A jak walki psów to może sprawdzimy nasze suki, hę? :evil_lol: Bedzie widowiskowo. :cool3: Quote
Okamia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='FredziaFredzia']To buldożek fighter też może być? :diabloti: Tylko chrapie że japierdle, na całym ośrodku byłoby go słychać. :evil_lol:[/QUOTE] Spoko - wezmę prośkę zrobimy konkurs na najzabawniejsze chrapanie :diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='FredziaFredzia']To buldożek fighter też może być? :diabloti: Tylko chrapie że japierdle, na całym ośrodku byłoby go słychać. :evil_lol:[/QUOTE] jak go weźmiesz jestem pewna, że Gram go znienawidzi :evil_lol: ostatnio nienawidził whippeta i było całkiem ok, ale to chyba jeden z niewielu psów które są w stanie przed nim uciec :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Unbelievable']jak go weźmiesz jestem pewna, że Gram go znienawidzi :evil_lol: ostatnio nienawidził whippeta i było całkiem ok, ale to chyba jeden z niewielu psów które są w stanie przed nim uciec :diabloti:[/QUOTE] No ale jak to tak? Pieski nie moga sie nienawidzić :shake:, one muszą zyć w harmonii i się kochać nawzajem :loveu: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='asiak_kasia']No ale jak to tak? Pieski nie moga sie nienawidzić :shake:, one muszą zyć w harmonii i się kochać nawzajem :loveu:[/QUOTE] Gramuś gardzi całym światem :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Unbelievable']Gramuś gardzi całym światem :diabloti:[/QUOTE] Bo on jest z rodowodem i się uważa za lepszego od reszty :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='asiak_kasia']Bo on jest z rodowodem i się uważa za lepszego od reszty :evil_lol:[/QUOTE] ah to w sumie dużo tłumaczy... :evil_lol: Quote
Mapi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Zloty, imprezki, picie, walki psów, a o nas zapomnieli :placz::mad: Quote
Aleks89 Posted January 28, 2013 Author Posted January 28, 2013 martyna-z rodowodem kupionym na targu:lol: Mapi-nie zapomnieli nie zapomnieli ,to Ciebie wczoraj wsiąkło :P Quote
asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Mapi']Zloty, imprezki, picie, walki psów, a o nas zapomnieli :placz::mad:[/QUOTE] Kochana, no jak byśmy mogli zapomnieć, w końcu idealnie pasujesz, nieidealna właścicielko niegodna swojego psa zagłodzonego :diabloti: Quote
Mapi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Aleks89']Mapi-nie zapomnieli nie zapomnieli ,to Ciebie wczoraj wsiąkło :P[/QUOTE] Gości miałam, ale napisać coś mogliście. Czytać umiem, nawet po poaru godzinach od napisania :razz: Quote
Mapi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='asiak_kasia']Kochana, no jak byśmy mogli zapomnieć, w końcu idealnie pasujesz, nieidealna właścicielko niegodna swojego psa zagłodzonego :diabloti:[/QUOTE] W końcu tyle psów ma być, to może mu się uda w końcu najeść i żebra znikną :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Mapi']W końcu tyle psów ma być, to może mu się uda w końcu najeść i żebra znikną :diabloti:[/QUOTE] Ty sobie nie mysl, że Diego nie bedzie miał konkurencji :diabloti: Czasy cięzkie, oszczędzać trzeba, moje tez żreć nie dostaną :razz: Quote
Mapi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='asiak_kasia']Ty sobie nie mysl, że Diego nie bedzie miał konkurencji :diabloti: Czasy cięzkie, oszczędzać trzeba, moje tez żreć nie dostaną :razz:[/QUOTE] To nie karmijmy bydlaków, potem puścimy luzem, nagramy i puścimy do youtube, albo gdzie indziej coby kasę zarobić. Albo nie, będziemy bilety sprzedawać na walki psów. Dobre? Quote
omry Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Ej, a dużo tam łazicie czy raczej na spokojnie? Nie wiem czy wówczas 13letni rottek podoła. Quote
asiak_kasia Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Mapi']To nie karmijmy bydlaków, potem puścimy luzem, nagramy i puścimy do youtube, albo gdzie indziej coby kasę zarobić. Albo nie, będziemy bilety sprzedawać na walki psów. Dobre?[/QUOTE] o to to, lubie to! I zrobimy majątek :evil_lol: ( sesesese :diabloti:) Quote
Mapi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='asiak_kasia']o to to, lubie to! I zrobimy majątek :evil_lol: ( sesesese :diabloti:)[/QUOTE] Wreszcie jakiś pomysł na normalny, dochodowy bizesik :evil_lol:, a i wspólnik tyż może być. Quote
jonQuilla Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 (edited) Martynia mam nadzieję że mi kiedyś wybaczysz ;) a Ty dryfować będziesz z gda czy nie z gda? xD asia_kasia, ja mogę sprawdzać moją sukę aczkolwiek ona tylko mocna w pysku :roll: jak dochodzi do walki to fiura po kątach bo każdy pies od niej jest niemalże większy xD Edited January 28, 2013 by jonQuilla Quote
Recommended Posts