Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najlepsze to są te skandale których się dopuściła i o których piszą np. na WP ;)
- Rozynek nie jest taka porządna na jaką się kreuje bo pali papierosy
- Rozynek korzysta z usług służby domowej
- Rozynek miała plamę na spodniach

:evil_lol:

Posted

I koniecznie, że perfekcyjny dom nie jest jej, tylko TVN od kogoś go wynajmuje. A i, że ma 10 lat więcej :eviltong:

Pudel rules :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']I koniecznie, że perfekcyjny dom nie jest jej, tylko TVN od kogoś go wynajmuje. A i, że ma 10 lat więcej :eviltong:

Pudel rules :evil_lol:[/QUOTE]

oo to też widziałam :evil_lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Nawet baby nie mają takich wymagań :evil_lol:[/QUOTE]

geje są bardziej skomplikowani niz najbardziej wydziwiająca baba :diabloti: mam dwóch na bieżąco i czasami nie wyrabiam :lol:

[quote name='Aleks89']Każdy dotychczasowy spełniał większość.Ostatni obiekt spełniał wszystkie.:diabloti:[/QUOTE]

noo to trzeba było uziemić gościa skoro spełnial WSZYSTKIE :evil_lol::evil_lol:

[quote name='Amber']Najlepszy jest jej głos. Jakby codziennie paliła wagon fajek i chlała wódę do śniadania :lol:[/QUOTE]

Akurat głos ma zajebiscie fajny ...i nic poza tym :cool3::cool3:

Posted

Mnie ogólnie wqrza nie tylko Rozynek, ale cały ten program, bo to poje..ane jest, ze ktoś nie umie sprzątać i jeszcze na całą Polskę w TV się tym chwali:shake:

Posted

Nie oglądam Perwersyjnej Pani Domu , en program jest pusty , a kobieta prowadząca też tam sobą niewiele reprezentuje ...szkoda mi czasu na oglądanie takich bzdet , to już faktycznie wolę umyć w tym czasie okna , włączyć sobie muze i w jej rytm pucować

Posted

[quote name='Alicja']Nie oglądam Perwersyjnej Pani Domu , en program jest pusty , a kobieta prowadząca też tam sobą niewiele reprezentuje ...szkoda mi czasu na oglądanie takich bzdet , to już faktycznie wolę umyć w tym czasie okna , włączyć sobie muze i w jej rytm pucować[/QUOTE]

I to jest dobre podejście ;)
Ja nie oglądałam ani jednego odcinka, a jak widzę zwiastun w TV to mnie już coś bierze :angryy:

Posted

[quote name='jonQuilla']Tak hejtujecie ją a na pewno marzycie wszystkie o szarfie i koronie perfekcyjnej pani domu :):)[/QUOTE]

Tylko po to jestem na tym świecie :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Te Zuzolandia kogo z Rudy znasz homo?:diabloti:

Piotr K.....?:diabloti:Nie znam :P[/QUOTE]

aaa jaki ciekawski hihih z Piotrem K akurat JUZ nie mam przyjemności gówniarz przeginał hihihihih

natomiast Ci o których mowa nie mieszczą się w Twoich kryteriach .Preferują KOTY ;-) psy sa beeeeeee

Posted

Piotr K to znajomy mojego znajomego:diabloti:A innych tam nie zczaiłem :diabloti:

Aa tak ten tego to kolejny obiekt na horyzoncie.Idziemy taśmowo:evil_lol:w końcu wśród plew znajdę ziarno:cool3:

Posted

[quote name='Aleks89']Piotr K to znajomy mojego znajomego:diabloti:A innych tam nie zczaiłem :diabloti:

widać dobrze przyczajeni hihi hih ale popatrz jaki ten świat maleńki ;-)

Aa tak ten tego to kolejny obiekt na horyzoncie.Idziemy taśmowo:evil_lol:w końcu wśród plew znajdę ziarno:cool3:[/QUOTE]

dałbys jego wizerunek to przynajmniej byłoby wiadomo jakiegoż to idealu szukasz hihihih

Posted

Kurde znacie jakieś sensowne kosmetyki na ryj ,bo robią mi się syfy głównie takie widoczne z bliska pod skórą.I mam jakąś taką cere do dupy.

Posted

[quote name='Aleks89']Dałem ci na FB :P[/QUOTE]

ficialam :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Aleks89']Kurde znacie jakieś sensowne kosmetyki na ryj ,bo robią mi się syfy głównie takie widoczne z bliska pod skórą.I mam jakąś taką cere do dupy.[/QUOTE]

dojrzewasz???? :eviltong::eviltong::eviltong:

a tak powaznie to wybierz sie do kosmetyczki napewno coś zaradzi na cere do dupy :evil_lol: i syfki ...
ja akurat mam ten komfort ze jak dlugo zyje uzywałam jedynie kremu nawilżającego i czasami robie sobie piling ora znakladam maseczke szczególnie po obfitym opalaniu tudzież zimie i suchemu powietrzu w mieszkaniu.
Od jakis 2 miesiecy uzywam kremu tzw BB z Garniera .

Cholera chyba galerie pomyliłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja ryj szoruje pilingiem dość często ,a na co dzień myje x razy dziennie żelem głębokooczyszczającym i ch... dalej mam takie małe syfki co mnie irytuje :P

Posted

[quote name='Aleks89']Ja ryj szoruje pilingiem dość często ,a na co dzień myje x razy dziennie żelem głębokooczyszczającym i ch... dalej mam takie małe syfki co mnie irytuje :P[/QUOTE]

kosmetyczka ewentualnie dermatolog ...

i nie przesadzaj z szorowaniem bo częste mycie skraca zycie hihihih
a powaznie to moze wlasnie przez tą nadgorliwość masz taki ryjek;-)